Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 135 of 220 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 185 ... LastLast
Results 2,681 to 2,700 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #2681 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    cisse - o sa incerc sa intru eu pe PSN ca oricum trebuie sa ii verific si pe ai mei...

De jucat pentru Campionat pana vineri 11.05.2012

Liga 1
    Kostelinho - micul_ ***
    asteptau - HotDoc
    dinamovistu2008 - ossaur

Liga 2
    SilviuGabriel - cisse ***
    Nightcrawl3r - gvingi76

De jucat pentru Campionat pana duminica 13.05.2012

Liga 1
    asteptau - DonBassil
    dinamovistu2008 - Kostelinho
    Venom - HotDoc

Liga 2
    balasadaniel41 - gvingi76
    flllorin - cisse

*** meciuri amanate pana sambata la 23:00
    Doresc si eu daca se poate o amanare pana sambata. Maine pot sa joc doar in intervalul 14:30 - 16:00

2. #2682 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Nightcrawl3r ( Manchester City ) - gvingi76 ( Chelsea ) 2-0
    gvingi76 ( Santos ) - Nightcrawl3r ( Fulham ) 5-1

3. #2683 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    thedeadman14 ( Bor, Dortmund ) - asteptau ( Sevilla ) 3-0
    asteptau ( Real M. ) - thedeadman14 ( Chelsea ) 1-4

4. #2684 SP
    Member Nightcrawl3r's Avatar
    sa ma p*s pe el de joc . asta e .

@ mirciulik . scuze man , dar tuturor care m-au contactat le-am zis ca nu . ti-am raspuns aproape de fiecare data , din pacate negativ . am avut f putin timp in ultima perioada si f multe probleme. nu fac tiganii si nu vroiam sa castig la masa verde (fiind cred ca prima oara sau a 2-a maxim cand se intampla asa ceva in favoarea mea) . scuze inca o data.

5. #2685 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    De jucat pentru Campionat pana vineri 11.05.2012

Liga 1
    Kostelinho - micul_ ***
    asteptau - HotDoc ***
    dinamovistu2008 - ossaur

Liga 2
    SilviuGabriel - cisse ***

De jucat pentru Campionat pana duminica 13.05.2012

Liga 1
    asteptau - DonBassil
    dinamovistu2008 - Kostelinho
    Venom - HotDoc

Liga 2
    flllorin - cisse

*** meciuri amanate pana sambata la 23:00

Cosming si DonLuLu au promovat din Liga a 2-a. Pentru celelalte 2 locuri lupta balasadaniel41, flllorin, si Tonynho. Fie ca cei mai buni 2 sa reuseasca

6. #2686 SP
    Quote Originally Posted by Nightcrawl3r View Post
    sa ma p*s pe el de joc . asta e .

@ mirciulik . scuze man , dar tuturor care m-au contactat le-am zis ca nu . ti-am raspuns aproape de fiecare data , din pacate negativ . am avut f putin timp in ultima perioada si f multe probleme. nu fac tiganii si nu vroiam sa castig la masa verde (fiind cred ca prima oara sau a 2-a maxim cand se intampla asa ceva in favoarea mea) . scuze inca o data.
    Scuza-ma ... dar de ce te *** pe el de joc???

7. #2687 SP
    ma refer la FIFA 12 nu la jocul tau . it sucks . cel mai prost fifa ever. pana si 99 era mai bun ca gameplay. parere personala

8. #2688 SP
    Mda... La FIFA ma refer si eu... Nu inteleg de ce este cel mai prost doar cand pierzi...
    Si nu ma refer la tine.. ci in general la cei care se plang
    Attached Images Attached Images meci-1.jpg meci-2.jpg

9. #2689 SP
    nu inteleg de ce te ataci . si nu stiu de ce ai postat statisticile pt ca eu nu m-am referit nicio secunda la jocul tau , cum a decurs "pe teren" sau la scor . m-ai batut . bravo . felicitari.

nu-mi place pur si simplu deloc editia de anul asta chiar si daca castig [vezi post-urile mele anterioare] (si joc de la fifa 99 [am jucat si 98 ulterior] )

mai bine nu ziceam nimic

10. #2690 SP
    Nu ma atac. Stiu ca te referi la joc. Ce nu inteleg este de ce este necesar sa injuri jocul cand pur si simplu poti sa nu-l joci daca nu-ti satifsace cerintele. Nu inteleg masochismul asta.

Am pus statisticele sa intelegi ca si eu poate eram indreptatit sa injur jocul avand in vedere primul meci. Dar nu are jocul nici o vina ca eu am avut o apare visatoare si tu un portar foarte bun.

11. #2691 SP
    Ω Pira's Avatar
    N-are cum sa fie ceva ce evolueaza, mai prost fata de editiile anterioare, e ilogic Iar Fifa a evoluat mult de la 10 la 12, foarte mult chiar. Si o spun pt ca dupa ce am jucat Fifa 12 de cand a aparut, pana azi cand am incercat Fifa 10, pur si simplu e socant cat de diferit e 10-le... in rau vorbind... de la miscarile jucatorilor, la dribbling, la suturi, la tot. Si fata de 11 e mai bun cu mult.

12. #2692 SP
    Dinamovistu2008 a pierdut la masa verde meciul cu ossaur. Fiind al doilea meci pierdut la masa verde in acest sezon este eliminat din competitie. Prin urmare din Liga 1 vor retrograda doar 2 din cei 10 jucatori ramasi. Raman totusi cu un gust amar dupa ce unul din cei mai longevivi jucatori ne-a parasit intr-un asemenea mod...pacat.
    De jucat pentru Campionat pana sambata 12.05.2012

Liga 1
    Kostelinho - micul_
    asteptau - HotDoc

Liga 2
    SilviuGabriel - cisse

De jucat pentru Campionat pana duminica 13.05.2012 ***

Liga 1
    asteptau - DonBassil
    Venom - HotDoc

Liga 2
    flllorin - cisse

*** nu se da nici un fel de amanare indiferent de cine o cere. cine nu joaca pierde la masa verde.

Cosming si DonLuLu au promovat din Liga a 2-a. Pentru celelalte 2 locuri lupta balasadaniel41, flllorin, si Tonynho. Fie ca cei mai buni 2 sa reuseasca

13. #2693 SP
    Member Kostelinho's Avatar
    Liga 1
    Kostelinho ( PSG)- micul_(Napoli) 4-4
    micul_(Napoli) - Kostelinho ( Porto) 2-4

---------- Post added 12-05-2012 at 12:49 PM ----------

Liga 1
    HoriaHG(Bayern Munchen) - Kostelinho(Arsenal) 1-2
    Kostelinho(Chelsea) - HoriaHG(M. City) 2-2

14. #2694 SP
    Member asteptau's Avatar
    asteptau (villareal) - hotdoc (napoli) 1-2
    hotdoc (borussia dortmund) - asteptau (atletico madrid) 0-4

In primul meci mi-a placut pasa aia la portar din minutul 90, de la jumatea terenului. Pe atacul tau. Frumoasa executie.

15. #2695 SP
    Quote Originally Posted by asteptau View Post
    asteptau (villareal) - hotdoc (napoli) 1-2
    hotdoc (borussia dortmund) - asteptau (atletico madrid) 0-4

In primul meci mi-a placut pasa aia la portar din minutul 90, de la jumatea terenului. Frumoasa executie.
    Si mie mi-a placut.

16. #2696 SP
    Member asteptau's Avatar
    Imi place atitudinea. Venita de la unul caruia i-am acceptat amanarea. Tu esti pustanul care a organizat iesirea la fotbal?

17. #2697 SP
    Si eu nu am acceptat sa jucam de la ora 3:00, cand inca dormeam, in loc sa jucam seara?

18. #2698 SP
    gvingi76 ( Sao Paulo ) - balasadaniel41 ( Newcastle ) 2-3
    balasadaniel41 ( Newcastle ) - gvingi76 ( Sao Paulo ) 2-1

19. #2699 SP
    Member asteptau's Avatar
    Quote Originally Posted by HotDoc View Post
    Si eu nu am acceptat sa jucam de la ora 3:00, cand inca dormeam, in loc sa jucam seara?
    Ti-am dat mesaj la ora 13. Mi-ai raspuns la 15, deci banuiesc ca te-ai trezit singur, sau, in orice caz, nu te-ai trezit din cauza meciului.

@organizatori: eu nu inteleg ceva. Cand a cerut dinamovistu2008 amanarea, ati reprogramat meciul peste doua zile, si ati spus ca daca meciul nu se va juca, va pierde el. Cu alte cuvinte, eu puteam sa nu intru deloc dup-aia, si aia era. Asa e?

---------- Post added 12-05-2012 at 05:36 PM ----------

asteptau (bayern munchen) - DonBassil (liverpool) 3-1
    DonBassil (liverpool) - asteptau (juventus) 0-3

20. #2700 SP
    asteptau - dinamovistu2008 a fost eliminat. toate meciurile lui au fost anulate, inclusiv victoriile tale la masa verde cu el.

De jucat pentru Campionat pana sambata 12.05.2012

Liga 2
    SilviuGabriel - cisse

De jucat pentru Campionat pana duminica 13.05.2012 ***

Liga 1
    Venom - HotDoc

Liga 2
    flllorin - cisse

*** nu se da nici un fel de amanare indiferent de cine o cere. cine nu joaca pierde la masa verde.

Balasadaniel41, Cosming si DonLuLu au promovat din Liga a 2-a. Pentru celelalt loc lupta flllorin si Tonynho. Fie ca cel mai bun sa reuseasca

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 135 of 220 FirstFirst ... 35 85 125 133 134 135 136 137 145 185 ... LastLast