Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 146 of 220 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 ... LastLast
Results 2,901 to 2,920 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #2901 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    De jucat etapa 2 din Liga pana duminica ora 23:00

Liga 1
    HotDoc - asteptau
    Kostelinho - fllorin

De jucat etapa 3 din cupa pana miercuri ora 23:00

Grupa A
    flllorin - Venom

Grupa B

Tonynho - cosming

Grupa C
    thedeadman14 - gvingi76

De jucat etapa 3 din Liga pana vineri ora 23:00

Liga 1
    Balasadaniel41 - flllorin
    Kostelinho - asteptau

Liga 2
    Venom - Wildspirit

2. #2902 SP
    Junior Member flllorin's Avatar
    Kostelinho(sunderland) - flllorin(ol lyon) 1-4
    flllorin(FC Shalke 04)-Kostelinho(Sevilla FC) 3-1

3. #2903 SP
    Member Kostelinho's Avatar
    Liga 1

Kostelinho(Sunderland) - flllorin(Ol. Lyon) 1-4
    flllorin(FC Shalke )-Kostelinho(Sevilla ) 3-1

Felicitari si respectul meu , ai un fifa spectaculos, cum putini sunt in acest campionat (4 la numar in opinia mea) insa regulamentul ar trebui respectat.
    Bafta in continuare

4. #2904 SP
    Kostelinho(Sunderland) - flllorin(Ol. Lyon) 1-4 3-0 la masa verde pentru folosirea unei echipe necorespunzatoare Regulamentului de catre flllorin

flllorin - kostelinho a ales o echipa din urna 6, adica o echipa alta decat Barcelona sau echipele din urnele 1-5. Trebuia sa faci si tu la fel. Chiar nu ti s-a parut discrepenta valorica batatoare la ochi?

De jucat etapa 2 din Liga pana duminica ora 23:00

Liga 1
    HotDoc - asteptau

Grupa A
    flllorin - Venom

Grupa B

Tonynho - cosming

Grupa C
    thedeadman14 - gvingi76

Liga 1
    Kostelinho - asteptau

Liga 2
    Venom - Wildspirit

5. #2905 SP
    Man amandoua echipe sunt de 4 stele ce naiba chiar mam uitat

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

6. #2906 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by flllorin View Post
    Man amandoua echipe sunt de 4 stele ce naiba chiar mam uitat

Nu asta e criteriul de selectie al echipelor...

http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post824590

Echipele folosite

Privind alegerea echipelor aveti 2 optiuni:
    A) Jucati tot sezonul cu o singura echipa la alegere din urna 4-6 fara sa va intereseze de interdictiile si limitarile de la punctul B. Pentru asta trebuie sa imi comunicati decizia inainte de startul sezonului. O data decizia luata, nu se mai poate intervene asupra ei pe durata sezonului respectiv.
    B1) Pe durata unui sezon se pot alege orice echipe cu exceptia Barcelonei, echipelor nationale si echipelor custom made.
    B2) O echipa poate fi folosita de maxim 4 ori intr-un sezon, in 4 meciuri de sine statatoare (nu 4 meciuri tur-retur). Folosirea aceleasi echipe de mai mult de 4 ori intr-un sezon, duce la pierderea meciului la masa verde. Prin sezon se intelege atat campionatul cat si cupa.
    B3) Nu pot juca intre ele decat echipe din aceeasi urna valorica. Daca va alegeti de exemplu o echipa din urna 3, adversarul va trebui sa joace tot cu o echipa din urna 3. Daca va alegeti o echipa din urna 3, iar adversarul nu mai are disponibila nici o echipa din urna 3, va trebui sa va reorientati spre o alta echipa dintr-o urna in care adversarul sa aiba si el echipa disponibila.
    B4) Daca unul din jucatori isi alege o echipa care nu corespunde cu regulamentul, oponentul sau va refuza inceperea jocului. Daca meciul se va juca in conditii interzise de regulament, rezultatul nu se va lua in considerare.
    B5) Refuzul de a schimba echipa in cazul in care aceasta este interzisa de regulament se pedepseste cu pierderea meciului la masa verde.
    B6) Gazda isi alege prima echipa si confirma alegerea ei apasand X (Ready) dupa care oaspetele isi va alege o echipa diferita de cea a gazdei si care sa fie acceptata de Regulament.
    B1) - B6) sunt reguli care trebuiesc indeplinite concomitent.
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    Sezonul 5 a inceput.

La sfarsitul sezonului promoveaza direct primele 2 locuri din Liga 2 si retrogradeaza direct ultimii 2 din Liga1. De asemenea, locurile 3 si 4 joaca baraj pentru promovare cu locurile 9 si 10 din Liga 1.

Din cupa merg mai departe primii 2 jucatori din fiecare grupa. Mai departe se va juca in sistemul: A1 - C2; A2 - C1; B1 - D2; B2 - D1; S1 - S3; S2 - S4.

Urnele valorice cu echipele au fost actualizate. Nu mai sunt valabile cele vechi. Le aveti atasate in acest post.

Pentru datele de contact va astept pe mess sa vi le dau: bianco_rossi88.

De jucat prima etapa din Cupa pana sambata ora 23:00.

7. #2907 SP
    Member asteptau's Avatar
    liga I
    hotdoc (bayern) - asteptau (milan) 4-4
    asteptau (bayern) - hotdoc (chelsea) 1-2

8. #2908 SP
    Junior Member cosming's Avatar
    cupa grupa B

tonynho(Germany)-cosming(Netherland) 1-3
    cosming(Germany)-tonynho(England) 3-3

9. #2909 SP

Grupa A
    flllorin - Venom

Grupa C
    thedeadman14 - gvingi76

Liga 1
    Kostelinho - asteptau

Liga 2
    Venom - Wildspirit

10. #2910 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Am o problema. Mi s-a prelungit sederea in spital pana pe vineri ( cand voi pleca fortat.. Deh medicii ). Daca o sa pierd meciul cu gvingi la masa verde inteleg, daca nu, as gi goarte recunoscator.

11. #2911 SP
    stai linistit man, pentru un jucator ca tine care isi joaca mai mereu meciurile in avans cand are cu cine, se poate face o exceptie. insanatosire grabnica

12. #2912 SP
    Eu chiar doream sa solicit (si chiar solicit) o amanare de minim 48 ore. Nu cred ca mai ajung la ore regulamentare in urmatoarele zile.

Multumesc Spike ca ai trecut tu ultimul meci de cupa pe site.

Este posibil ca maine, cand este termenul pentru cupa, sa nu ajung pana la 22:30 sa intru pe PSN. Am rugamintea sa urmaresti tu jucarea meciului neamanat din etapa 3. Multumesc.

13. #2913 SP

Grupa A
    flllorin - Venom

De jucat etapa 3 din cupa pana vineri ora 23:00

Grupa C
    thedeadman14 - gvingi76 (meci amanat)

Liga 1
    Kostelinho - asteptau

Liga 2
    Venom - Wildspirit

14. #2914 SP
    Venom vezi ca ajung acasa in jur de 23.30 a trebuit sa merg la munca urgent daca poti sa jucam atunci este ok daca nu pierd la masa verde.

15. #2915 SP
    Banned Venom's Avatar
    Nu pot sta pana la ora 23.30. De aceea rog frumos (trebuia sa o faci totusi tu) ca organizatorii sa ne dea o amanare. Plusez la o amanare de 48 ore deoarece maine este ziua de nastere a sotiei si s-ar putea sa intarzii eu. Multumesc anticipat!

16. #2916 SP
    Da asa este imi cer scuze.

17. #2917 SP
    De jucat etapa 3 din cupa pana vineri ora 22:00

Grupa A
    flllorin - Venom (meci amanat)

De jucat etapa 3 din cupa pana vineri ora 23:00

Grupa C
    thedeadman14 - gvingi76 (meci amanat)

Liga 1
    Kostelinho - asteptau

Liga 2
    Venom - Wildspirit

flllorin - va trebui sa fii vineri pe psn pentru meciul cu Venom intre 21:00 si 21:15 (daca nu il joci pana la acea ora). pentru meciul cu balasadaniel41 va trebui sa fii vineri pe psn intre 22:00 si 22:15 (la fel, daca nu il joci pana la acea ora). daca nu joci meciurile pana atunci si nu esti pe psn pierzi cu 0-3. pentru meciurile de Vineri nu vei primii alta amanare indiferent de motiv.

Venom - va trebui sa fii vineri pe psn pentru meciul cu flllorin intre 21:00 si 21:15 (daca nu il joci pana la acea ora). pentru meciul cu Wildspirit va trebui sa fii vineri pe psn intre 22:00 si 22:15 (la fel, daca nu il joci pana la acea ora). daca nu joci meciurile pana atunci si nu esti pe psn pierzi cu 0-3. pentru meciurile de Vineri nu vei primii alta amanare indiferent de motiv.

18. #2918 SP
    Spike(Manchester Utd)-flllorin(Milan) 2-2
    flllorin(Milan)-Spike(Inter) 2-1

19. #2919 SP
    Member mirciulik.6's Avatar
    Campionat, Liga a 2a

Musste (PSG) - mirciulik.6 (Napoli) 3-2
    mirciulik.6 (A.Madrid) - Musste (Napoli) 1-2

20. #2920 SP

Lightbulb

Poate unii dintre voi nici nu stiti de chestia asta...
    Smilies - Console Games Forum
    ConsoleGames.ro se afla intr-un impas datorita costurilor mari legate de hosting. Cu ajutorul vostru insa cred ca se poate rezolva problema! Haideti sa ajutam CG-ul sa treaca peste inca un an de criza! Doneaza si tu sau Liciteaza pentru a merge mai departe cu acest proiect. Altfel, probabil ca acest loc al consolistilor nu va mai exista. Multumim anticipat! Respect!
    http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post664169
    Din pacate se apropie din nou acea perioada "criminala"... Perioada in care vine factura de hosting. Am pus eu deoparte ceva banuti, dar pana la total, mai e cale lunga. Asa ca iar ne aflam la o rascruce in care trebuie sa apelam la voi. Nu este nimeni obligat, dar orice ajutor e binevenit. La urma urmei, se poate spune ca este si un test al comunitatii (ca in fiecare an). Daca nu vreti sa continuam, ignorati acest mesaj... nu se vor strange banii, achitam cateva luni, dupa care... nu stiu. Daca doriti sa mergem mai departe si puteti ajuta, atunci nu trebuie decat sa accesati sistemul de Donatii. Cei care doresc (sau care nu au PayPal), pot face si transfer bancar (contul IBAN - Raiffeisen Bank este RO77 RZBR 0000 0600 1160 1080 si beneficiar Cristina Kelemen - dupa ce efectuati transfer de bani in acest cont va rog sa-mi dati un PM cu numele si suma depusa). Mai mult ca sigur voi scoate cate ceva si pe aria de Licitatii... orice poate ajuta.
    ...
    Multumim anticipat pentru orice ajutor oferit!
    Mai exista pentru ajutarea siteului si :
    http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/
    Licitatii

Pentru o mai buna informare cititi threadul asta : http://www.consolegames.ro/forum/f60...games-donatii/
    si daca vreti sa donati bine, daca nu am rugamintea sa reactionati prin comentarii de genul "nu mi se pare corect sa ceri bani"... Nu va baga nimeni mana in buzunar.

Am am decis sa devin verde, nu pentru beneficii ci pentru ca vreau sa-mi aduc si eu un pic contributia la ramanerea forumului online.
    Pana la un moment dat imi ziceam si eu "las ca se descurca si fara ce pot sa dau eu... ce conteaza o firimitura". Dar fiecare firimitura conteaza...

Nu dati cu pietre, va rog. Daca va deranjeaza postul, ignorati-l.
    Multumesc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 146 of 220 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 ... LastLast