Gvingi, ce e cu scorurile astea? Cum ai reusit?
S-au activat piticii:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post936481
Pentru ca nu poti controla fundasul pana nu ajunge mingea la el, pe cand atacantul este controlabil. Cu ce se diferentiaza de faptul ca nu controlez jucatorii si te las sa joci singur? Iti va veni chiar mai greu in a doua varianta pentru ca intervine AI la jucatorii neselectati.
---------- Post added 15-02-2013 at 10:12 AM ----------
Pur si simplu ofer acelasi conditii de joc in continuarea meciului.
Tu cand pasezi mingea cu portarul din out de poarta ai 3-5 optiuni de alegere a fundasului din linia de fund plus mijlocasii defensivi daca joci cu asa ceva. El are in schimb un sg atacant pe care il poate folosi sa te sicaneze; chit ca joaca cu 3 varfuri in momentul in care il desecteaza pe unul din ei acesta el se intoarce la pozitia default in spatele fundasului indiferent daca fusese pozitionat in fata acestuia. Asa ca nu prea vad unde e avantajul adversarului in aceasta faza. Tine de tine sa te misti mai cu talent![]()
Nu dau voit mingea cu pasa la aparator, eu degajez. Se duce acolo doar cand apas pe X pentru a trece reluarile mai repede.
Mi se intampla si mie cand joc cu anumite echipe pe ultra-atacking sa receptionez mingea la marginea careului, pentru ca nu apuc sa ma retrag. Singura diferenta este ca eu dau mingea in aut de poarta (nu pentru ca as rata, ci intentionatsau astept sa ia aparatorul mingea.
Nu consider asta o regula, pur si simplu consider ca adversarul cere pomana si asta ii ofer mai departe. Nu ma intereseaza rezultatele... atata timp cat el este fericit. Dupa cate am observat in aceste cazuri, adversari abia asteptau sa aibe un meci mai usor. Au fost chiar bucurosi.
Asa voi proceda cu oricine da astfel de gol indiferent de cat e scorul in momentul ala.
Acum stiti. Daca vreti sa castigati la scor tineti aproape. Poate gresesc si va dau sansa unui astfel de gol.
... chiar nu e ok ce spui gvingi, fara suparare. Cum ar veni, oportunismul nu are ce cauta in joc, dar oportunismul face parte din Fifa si din fotbal de cand e jocul asta cu mingea .
Desi sunt usor indecis, tin sa fiu de acord cu ceilalti Gvingi, din pacate asta e, greseli facem toti, si tot noi trebuie sa le platim. Nu e vina nimanui, ca s-a intamplat chestia asta. Sfatul meu, invata si tu sa procedezi la fel, si renunta la acest "principiu" sau incearca sa acorzi mai multa atentie in astfel de cazuri si pur si simplu sa nu te mai grabesti sa apesi X pentru a trece peste reluari...
De jucat pana duminica 17.2.13 baraj pentru cupa. A mai ramas de jucat: Moarteapasiuni - Cosmind27
De jucat pana miercuri 20.2.13 etapa 1 din Liga 1 si 2
De jucat pana joi 21.2.13 etapa 1 de cupa (se vor trage la sorti grupele in cursul zilei de sambata)
Aveti tintarul ligii pe site: Console Games Fifa Club
Pana la urma ce va deranjeaza? Cei care fac asta cu mine vor castiga meciul foarte usor.Se pun tot trei puncte in clasament.
Intotdeauna va exista oportunism.
OPORTUNÍSM s.n. 1. Lipsă de conduită morală, de fermitate și de principialitate, urmărind satisfacerea intereselor personale prin adoptarea și aplicarea, după împrejurări, a unor păreri și principii potrivite momentului.
...urmandu-ti modelul, as putea sa pun si eu link catre 3 sferturi din golurile marcate de Inzaghi, care a fost totusi un mare jucator. Eu propun sa fim totusi moderati si sa incercam sa jucam dupa regulile fotbalului, unde toti mai gresesc si sunt penalizati cateodata. Altfel, riscam sa stricam campionatul, care este facut pt distractie . Daca voi juca vreodata cu gvingi, promit totusi sa tin cont de doleanta lui, pt ca mi s-a intamplat si mie sa apas x de prea multe ori si sa iau gol . Nu e placut, dar na...asa-i in tenis, cum zicea un mare om. So...the show must go on .
Haideti totusi sa nu fim copii. Clipul pe care l-a postat gvingi nu are legatura cu pasele date de portar direct la atacant. Bine ca nu vrei sa nu se faca zid cand dai tu lovitura libera...
---------- Post added 15-02-2013 at 05:40 PM ----------
Liga I - Etapa 10
maghear (Arsenal) - Spike (Milan) 1-0
Spike (Ath. Bilbao) - maghear(Lille) 0-0
LIGA 2 etapa 2
mcpallmall(anzhi makhachala)-fakegame13(santos) 0-4
fakegame13(palmeiras)-mcpallmall(fc lorient) 2-1
Liga II - Etapa 4
Alex_Stef (Sampdoria) - Moarteapasiuni (Kuban Krasnodar) 1 - 3
Moarteapasiuni (Rubin Kazan) - Alex_Stef (Marseille) 6 - 2
---------- Post added 15-02-2013 at 10:51 PM ----------
Liga II - Etapa 9
Alex_Stef (VFB Stuttgart) - Fakegame 13 (Athletic Bilbao) 1 - 3
Fakegame 13 (Athletic Bilbao) - Alex_Stef (Udinese) 4 - 3
S-a strecurat o greseala in tintarul Ligii II. Prima etapa nu stiu cu cine am de jucat. Nu vreau sa nasc polemici dar am o nelamurire. In regulament
scrie ca prima optiune de joc a meciurilor este prin site-ul virgingames.com. Nu stiu cum se poate face acest lucru dar vreau sa vad cum se misca acest joc pe aceasta varianta. Poate ca este mai rau dar tinand cont de regulament inteleg ca aceasta este prima varianta si as vrea sa incerc aceasta modalitate de joc. Repet nu vreau sa nasc polemici si discutii interminabile pe aceasta tema.
---------- Post added 15-02-2013 at 10:53 PM ----------
Si inca un aspect. Cred ca ar trebui mentionat in regulament Obligativitatea ca ambii jucatori sa pposteze rezultatele ca sa nu mai primim mesaje de genul "Ai castigat deci postezi rezultatele" sau "Cel care pierde posteaza rezultatele". O zi placuta in continuare
Nu este nici o greseala in tintarul Ligii II, fiind numar impar de participanti unul dintre noi va sta pe bara pe rand cate o etapa. Tu stai pe bara prima etapa.
Prima optiune pt a juca meciurile este prin site-ul virgingames.com, insa multi dintre noi prefera sa o sara deoarece este o procedura nu neaparat greoaie, insa care consuma ceva timp.
Postarea rezultatelor se face de comun acord de catre unul din adversari nu neaparat de catre amandoi. De regula cel care obtine rezultate mai bune sare el sa posteze...sau cel putin asa se intampla la mine!
Multumesc. Vazusem acelasi meci trecut de doua ori si de aceea am presupus ca s-a strecurat o greseala. Am sa fiu mai atent pe viitor
---------- Post added 15-02-2013 at 11:26 PM ----------
Am o rectificare de facut. Multumesc Fakegame 13 pentru atentionare.
Fakegame 13 (Athletic Bilbao) - Alex_Stef (Udinese) 3 - 4.
---------- Post added 15-02-2013 at 11:26 PM ----------
Liga II - Etapa 9
Banuiesc ca nu se mai fac inscrieri nu? Tocmai ce mi-am luat astazi Fifa 13...
Daca nu se mai poate inscrie voi astepta pana sezonul urmator. Am citit regulamentul.
Pe virgingaming se face programarea meciului, iar pe PS3 se joaca. Mai multe detalii despre varianta asta ai aici:
http://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post875167
Bookmarks