Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 174 of 220 FirstFirst ... 74 124 164 172 173 174 175 176 184 ... LastLast
Results 3,461 to 3,480 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #3461 SP
    Member Tonynho's Avatar
    Se poate sa amanam cumva meciul cu maghear ...ca sa nu fie descalificat ? poate a inteles gresit sau ce stiu eu..

2. #3462 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Cand vrei sa amani un meci nu postezi pe forum intrebarea adversarului cu cateva ore inainte de deadline. Exista posibilitatea sa nu o vada sau ca acest lucru sa se intample foarte tarziu. Am spus de zeci de ori si sincer nu inteleg de ce unii se incapataneaza cu atata ardoare sa foloseasca telefonul. S-a mai explicat ca mess-ul si forumul sunt modalitati de contact secundare, care nu garanteaza reusita comunicarii, iar cei care le folosesc isi asuma posibilitatea ca mesajul sa nu ajunga in timp util la destinatar.

3. #3463 SP
    Member DonLuLu's Avatar
    bine spus spike.dati fratilor un mesaj,tel,beep cand este deadline,se mai intampla sa uiti fara sa vrei mai ai treaba una alta.

4. #3464 SP
    De jucat pana joi 21.03.13 ora 23:00, sferturi cupa

Tonynho - HoriaHG
    Moarteapasiuni - DonLuLu
    Fakegam3r13 - Asteptau

Primul meci se disputa pe terenul celui care a terminat grupa pe locul 2.

De jucat pana duminica 24.03.13 ora 23:00, etapa 10 din Liga 1

HoriaHG - Asteptau
    Kostelinho - Tonynho

Meciuri ramase de jucat din Liga 1

Asteptau - DonLuLu
    Spike - Kostelinho
    TheSpider - HoriaHG

5. #3465 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Sunt actualizate rezultatele:
    Console Games Fifa Club: Liga I
    Console Games Fifa Club: Liga II
    Console Games Fifa Club: Cupa

In Liga 1 meciurile jucate de Nightcral3r si Maghear au fost anulate.

6. #3466 SP
    Member HoriaHG's Avatar

CUPA SFERTURI

HoriaHG(PSG) – Tonynho(Chelsea) 6-0

Tonynho(Milan) - HoriaHG(Atletico Madrid) 0- 1

7. #3467 SP
    Member asteptau's Avatar
    Cupa sferturi

fakegame13 (real madrid) - asteptau (barcelona) 2-1
    asteptau (real madrid) - fakegame13 (bayern) 2-0

8. #3468 SP
    Member DonLuLu's Avatar
    Cupa Sferturi
    moarteapasiuni ( Napoli ) - DonLuLu ( Spurs ) 3-0
    DonLuLu ( City ) - moarteapasiuni ( B.Munchen ) 1-2

---------- Post added 21-03-2013 at 10:06 PM ----------

asteptau cu mine nu vrei sa joci ?

9. #3469 SP
    Semifinale

Spike (Stabaek) - Moarteapasiuni (Hajer) 1-1
    Moarteapasiuni (Bayern Munich) - Spike (Real Madrid) 3-0 la masa verde

daca bulanul e cu adversarul ce rost mai are sa jucam...n-am vazut in viata mea sa tina 2 minute pe ceas ( o treime de repriza) prelungirile primei parti doar ca sa dea adversarul gol.

10. #3470 SP
    Member Kostelinho's Avatar
    bine-ai venit ..... ma bucur ca ai patit si tu in sfarsit asa ceva .... multi dintre noi suntem satui de faze de genul acesta.
    Sper sa patesti asa ceva si in meciul direct pe care o sa-l ai cu mine ...

11. #3471 SP
    glumetule

12. #3472 SP
    Member ossaur's Avatar
    hai romania

13. #3473 SP
    Member Mariush's Avatar
    sper sa scimbam ceva la pauza, chiar nu mi se par imposibil de batut ungurii....

14. #3474 SP
    Member Tonynho's Avatar
    La cum a jucat romania , este o minune ca a scos egalu....

15. #3475 SP
    Member Kostelinho's Avatar
    Liga 1 Etapa 10

Tonynho (Arsenal) - Kostelinho (Liverpool) 2 - 4
    Kostelinho (Chelsea) - Tonynho (Barcelona) 1 - 0

16. #3476 SP
    De jucat pana duminica 24.03.13 ora 23:00, etapa 10 din Liga 1

HoriaHG - Asteptau

De jucat pana miercuri 27.03.13 ora 23:00, etapa 11 din Liga 1

Asteptau - DonLuLu
    Spike - Kostelinho
    TheSpider - HoriaHG

Atentie: pentru aceasta etapa nu se admit amanari!!!

De jucat pana joi 28.03.13 ora 23:00, semifinala de cupa:

Asteptau - HoriaHG

Inscrierile pentru sezonul urmator incep din acest moment.

Cei care au mai participat si nu au fost eliminati din competitie sau nu s-au retras in timpul desfasurarii acesteia, trebuie doar sa posteze aici pe thread ca doresc sa participe; trimiteti si un PM numai daca aveti date de contact schimbate sau daca nu ati participat in acest ultim sezon (e posibil sa nu mai am datele voastre de cand ati participat voi ultima data).

Cei care nu au mai participat deloc pana acum trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o garantie de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), garantie care le va fi returnata la finalul sezonului in conditiile in care isi vor juca absolut toate meciurile si nu vor pierde meciuri la masa verde. Nu se accepta scuze gen: "Nu am timp sa ajung la banca", "Nu depun garantia dar promit 200% ca voi juca toate meciurile", etc.

Cei care au mai participat, dar au fost eliminati din competitie sau s-au retras ei, trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o taxa de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), taxa care nu le va fi returnata la finalul sezonului.

Inscrisi pana acum: DonBassil, Gvingi76, SilviuGabriel, Spike (4 jucatori).

Inscrierile tin pana vineri 29.03.2013, iar noul sezon va incepe de sambata 30.03.2013 sau luni 1.04.2013.

---------- Post added 24-03-2013 at 09:33 PM ----------

Am vorbit cu Asteptau la telefon si meciul de campionat dintre el si HoriaHG se va disputa in seara asta pana in 00:00. Astept ca o data cu rezultatul sa isi asume unul din ei responsabilitatea pentru aceasta amanare (nefiind nici unul din ei pe PSN intre 21:00 si 21:15 urmarea poate fi ori pierderea meciurilor cu 0-3 de catre amandoi, fie amanarea meciului de catre unul din ei).

17. #3477 SP
    Member ossaur's Avatar
    si eu pentru urmatorul sezon

18. #3478 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    LIGA 1 - Etapa 10

HoriaHG(Juventus) – Asteptau (PSG) 3-2

Asteptau (Sevilla) - HoriaHG(Milan) 2- 4
    Spike, am vb cu Asteptau la telefon si am stabilit sa jucam la ora 10, atunci puteam , a fost de acord , nu eram acasa sa pot posta amanarea asta, daca poti te rog sa imi consideri o amanare acest lucru.

Ma inscriu si eu campionatul urmator.

19. #3479 SP
    De jucat pana miercuri 27.03.13 ora 23:00, etapa 11 din Liga 1

Asteptau - DonLuLu
    Spike - Kostelinho
    TheSpider - HoriaHG

Atentie: pentru aceasta etapa nu se admit nici un fel de amanari!!! Sa fiti miercuri intre 21:00 si 21:15 pe PSN, bineinteles in cazul in care nu ati jucat meciurile pana atunci! Cine nu e, pierde cu 0-3.

De jucat pana joi 28.03.13 ora 23:00, semifinala de cupa:

Asteptau - HoriaHG

Inscrierile pentru sezonul urmator incep din acest moment.

Cei care au mai participat si nu au fost eliminati din competitie sau nu s-au retras in timpul desfasurarii acesteia, trebuie doar sa posteze aici pe thread ca doresc sa participe; trimiteti si un PM numai daca aveti date de contact schimbate sau daca nu ati participat in acest ultim sezon (e posibil sa nu mai am datele voastre de cand ati participat voi ultima data).

Cei care nu au mai participat deloc pana acum trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o garantie de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), garantie care le va fi returnata la finalul sezonului in conditiile in care isi vor juca absolut toate meciurile si nu vor pierde meciuri la masa verde. Nu se accepta scuze gen: "Nu am timp sa ajung la banca", "Nu depun garantia dar promit 200% ca voi juca toate meciurile", etc.

Cei care au mai participat, dar au fost eliminati din competitie sau s-au retras ei, trebuie sa imi dea un PM cu urmatoarele date: ID PSN, ID Yahoo Messenger, Telefon. Ulterior vor achita o taxa de 30 de lei intr-un cont bancar (nu se accepta alta metoda), taxa care nu le va fi returnata la finalul sezonului.

Inscrisi pana acum: DonBassil, Fakegamer, Gvingi76, HoriaHG, Moarteapasiuni, ossaur, SilviuGabriel, Spike (8 jucatori).

Inscrierile tin pana vineri 29.03.2013, iar noul sezon va incepe de sambata 30.03.2013 sau luni 1.04.2013.

Regulament campionat: http://cgfifaclub.blogspot.ro/p/regulament_5.html

20. #3480 SP
    Junior Member alex1986sho's Avatar
    Salut, ma inscriu si eu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 174 of 220 FirstFirst ... 74 124 164 172 173 174 175 176 184 ... LastLast