Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 181 of 220 FirstFirst ... 81 131 171 179 180 181 182 183 191 ... LastLast
Results 3,601 to 3,620 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #3601 SP
    Member Kostelinho's Avatar
    Stimate Gamer Fals, stii foarte bine ca :
    - ti-ai restritionat apelurile primite
    - nu am avut nici un apel telefonic de la tine
    - l-ai pus pe moarteapasiuni sa ma sune. Este avocatul tau ?
    - inainte de meci, ti-am spus pe psn ca joc pe VG , si tu ca nu, ca bla-bla, ca n-ai Greseala mea ca am acceptat
    - ca in secunda 5 a meciului ai pus pauza , n-ai facut nici o schimbare de jucatori/asezare in teren.Nu stiu, nu ma pricep la falsuri , insa am tot dreptul sa ma gandesc ca se pot face manarii, odata ce iti permite jocul in friendly
    - jucatorii mei erau fara vlaga pe linga ai tai, si nu puteam lega doua pase
    - sa joci cu M.City si sa marce gol Balotelii ( care joaca la Milan ) este hilar
    In asemenea conditii, este logic sa nu pot juca.
    Facatura este clar jocul in online friendly, si nu pe virgin, unde se joaca cu squads/ setari oficiale ,si unde nu poti interveni intr-un mod marsav.
    N-am jucat dacat meciul asta cu tine, insa pot spune ca fara ''ajutor de orice natura'', n-ai cum sa fi peste horia si galagan , carora le-ai luat ieri 6 puncte la fiecare.Cu siguranta, ca in aceleasi conditii , ca in meciul cu mine.
    Nu mai poluez forumul, dar daca ai ceva de comentat te astept pe mess/telefon.

2. #3602 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Kostelinho View Post
    ...
    - sa joci cu M.City si sa marce gol Balotelii ( care joaca la Milan ) este hilar
    ....
    Asta inseamna ca nu a fost setat la "Squad Type" modul "Online".

Cititi regulametul si actionati in consecinta.
    2. Setari si modalitate de joc

2.1) Exista doua modalitati prin care se pot juca meciurile, prin site-ul virgingaming.com sau prin online friendlies.
    2.2) Prioritar este site-ul virgingaming.com deoarece foloseste reguli oficiale, nu permite folosirea Legacy Defending, altor setari sau echipelor customizate. Daca unul din adversari doreste sa foloseasca site-ul virgingaming.com, celalat este obligat sa se conformeze. Doar daca ambii adversari sunt de acord sa foloseasca online friendlies ca modalitate de joc(fiind constienti de implicatii) aceasta poate fi folosita.
    2.3) In cazul in care unui adversar nu-i merge site-ul virgingaming.com si celalalt doreste aceasta varianta de joc, meciul se amana pana cand ii merge site-ul ( nu exista situatie in care sa nu mearga deloc cuiva, este doar o scuza ce nu va fi tolerata)
    2.4) Provocarea adversarilor pe site-ul virgingaming.com se face din lobby.
    2.5) Prin modul Online Friendlies se va juca doar cu setarile:

Half Length : 6 Min
    Game Speed: Normal
    Squads: Online

2.6) Vizitatorul este sfatuit sa editeze o echipa proprie pe care nu o foloseste sau sa downloadeze de pe site-ul www.easportsfootball.com/cc o echipa creata pentru a verifica daca gazda meciului a ales modul Online Squads cand a facut meciul.
    2.7) In cazul in care un vizitator observa la alegerea echipelor, echipa lui editata atentioneaza gazda si organizatorul campionatului si va refuza intrarea in joc. Gazda are obligatia sa refaca sesiunea in termeni regulamentari(conform punctului 2.5). Refuzul refaceri sesiuni poate duce poate la eliminarea din competitie.
    2.8) Daca oaspetele a intrat in joc se considera ca setarile au fost regulamentare si nu se mai accepta reclamatii.
    Kostelinho tu ai anuntat clar inca de sezonul trecut ca vei juca doar pe virgingaming. Chiar nu inteleg de ce nu ai ramas pe pozitii. Multi chiar nu-si dau seama ce fac, unii nici nu stiu de unde sa schimbe setarea respectiva in online friendlies....
    Eu personal am descarcat Dinamo Bucuresti din Creation Center. Daca pot juca cu Dinamo nu joc ...

3. #3603 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Fakegame13 - din ce spune kostelinho ai facut jocul pe offline squads (pe o line squads nu mai apare balotelli la m city). Asa ca si numai din acest motiv are adversarul tau tot dreptul sa fie suparat.

Va anunt pe toti ca voi incepe si eu sa joc meciurile exclusiv de pe virgingaming indiferent de numele si vechimea adversarului meu.

4. #3604 SP
    Junior Member cosmind27's Avatar
    Parerea mea este ca ar trebui schimbat regulamentul si sa joace toata lumea prin virgingaming ca sa nu mai existe discutii.

5. #3605 SP
    Member SilviuGabriel's Avatar
    Atat eu cat si Costea avem probleme cu onlinepass-ul. Am stabilit sa jucam mai pe seara, speram sa se remedieze!

6. #3606 SP
    Junior Member cosmind27's Avatar
    Daca online pass'ul a mai fost downloadat mai demult, il gasiti in PS Store la downloads.

7. #3607 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by cosmind27 View Post
    Parerea mea este ca ar trebui schimbat regulamentul si sa joace toata lumea prin virgingaming ca sa nu mai existe discutii.
    Eu cred ca este destul de clar si acum. Trebuie doar sa citesti un pic pasajul de regulament de mai sus.
    Nu te costa nimic sa-i zici adversarului "eu vreau sa jucam pe virgingaming". De la momentul ala nu trebuie sa mai existe parlamentari.
    Daca accepti sa joci pe modul de online friendlies, va asigur ca nu va ia prea mult sa verificati daca aveti in lista echipelor "Creation Center"(cu conditia sa fi urmat punctul 2.6 din regulament)

La cererea participantilor s-a introdus posibilitatea de a se juca si prin online friendlies.

8. #3608 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    Salutare, joaca cineva Liga A sau cupa grupa D ??sunt online

9. #3609 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Liga 1 Etapa 3

HoriaHG ( FC Bayern ) - Iasmin90 ( R.Madrid ) 1-1
    Iasmin90 ( Juventus ) - HoriaHG ( PSG ) 1-1

10. #3610 SP
    Member HoriaHG's Avatar

LIGA 1 - Etapa 3

HoriaHG (Bayern Munchen) – Iasmin90 (Real Madrid) 1-1

Iasmin90 (Juventus) – HoriaHG (PSG) 1- 1

11. #3611 SP
    Member Iasmin90's Avatar
    Liga 1 Etapa 5

gabrielcrist ( O.Marseille ) - Iasmin90 ( QPR ) 1-9
    Iasmin90 ( Inter ) - gabrielcrist ( Newcastle ) 4-2

12. #3612 SP
    Junior Member fakegame13's Avatar
    prietene daca nu ti-a convenit faptu ca am gresit si ca nu am pus online acolo trebuia sa spui din prima nu sa astepti sa pierzi meciu si dupaia sa faci tam tam pe aici.asta e 1.iar 2 nu am nici un apel restrictionat ca sa stii poti sa suni si la 4 dimineata si ma joc cu tine.fara nici un fel de problema.problema e in felu urmator ai acceptat sa joci si daca castigai nu cred ca mai faceai tam tam de baloteli si de echipa mea.care eu de obicei dau online dar nah m-am grabit si a iesit asa.si pana la urma balotelli nu e dumnezeu in fifa.trebuia sa dai quit si sa spui care e problema ta,dar tu daca castigai jucai si revansa asta e clar.

---------- Post added 01-04-2013 at 10:04 PM ----------

si cu balotelli nu am dat gol deloc.asa ca nu spune aiurea pe aici.

13. #3613 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    liga 1 etapa 1

spike (blackpool) - gabrielcrist (s recife) 1-1
    gabrielcrist (napoli) - spike (arsenal) 0-4

14. #3614 SP
    Junior Member gabrielcrist's Avatar
    Liga 1 etapa 7

fakegame (Tottenham) - gabrielcrist (Napoli) 0-2
    gabrielcrist (Real Madrid) - fakegame (Manch City) 0-3

15. #3615 SP
    Member HoriaHG's Avatar

CUPA GRUPA D - Etapa 5

HoriaHG (Chelsea) – Spike (PSG) 0-0

Spike (Anji) – HoriaHG (Corinthians) 1- 1

16. #3616 SP
    Junior Member fakegame13's Avatar
    ai postat gresit.am castigat eu amandoua meciuri

17. #3617 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Quote Originally Posted by gabrielcrist View Post
    Liga 1 etapa 7

fakegame (Tottenham) - gabrielcrist (Napoli) 0-2
    Quote Originally Posted by fakegame13 View Post
    ai postat gresit.am castigat eu amandoua meciuri

Postati rezultatele din nou!

18. #3618 SP
    Junior Member gabrielcrist's Avatar
    Liga 1 etapa 7 - rez. corect:

fakegame (Tottenham) - gabrielcrist (Napoli) 2-0

19. #3619 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Se poate intra pe Virgin si de pe telefon. Eu am incercat pe un telefon cu Android, insa a mers doar cu browser-ul integrat. Asta poate fi folositor pt. cei care nu au PC-ul in aceeasi camera cu consola.

---------- Post added 02-04-2013 at 04:05 PM ----------

Quote Originally Posted by Iasmin90 View Post
    Cupa grupa A Etapa 1

LIga 1 etapa
    TheSpider(Milan)-Iasmin90(BVB) 4-2
    Iasmin90(Qpr)-TheSpider(A) 4-1

A ce echipa este?

20. #3620 SP
    Member Mariush's Avatar
    OMG, astia ne fura frate, acum inteleg de ce am pierdut mai toate meciurile sezonul trecut

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 181 of 220 FirstFirst ... 81 131 171 179 180 181 182 183 191 ... LastLast