Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 183 of 220 FirstFirst ... 83 133 173 181 182 183 184 185 193 ... LastLast
Results 3,641 to 3,660 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #3641 SP
    Junior Member fakegame13's Avatar
    salut mie mii sa parut ca virgingaming avantajeaza pe unii datorita livelului pe care la ajuns,nu mii sa parut correct ca spike sa castige aseara si eu sa ratez cu messi si poarta fiind goala,nu ma-m ofticat ca am pierdut ca pana la urma e doar un joc si asta e,dar va spun atat eu cat si moarteapassiuni nu mai jucam in virgin,parerea mea daca stii fifa te joci oricum,dar in virgin eu nu ma pot juca.deci cine mai vrea sa joace cu mine sa joace normal la online friendly si asta e.

2. #3642 SP
    Member Mariush's Avatar
    Cosmind27, avand in vedere ca maine avem deadline in cupa, se poate te rog sa programam sa jucam meciul pentru o anumita ora. De exemplu, maine la ora 20:00, e ok pentru tine?

Din pacate sunt inca in proces de mutare si nu am conexiune la net momentan la noua locatie.

Ms anticipat, apreciez

3. #3643 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Avem un regulament pe care te angajezi ca il respecti cand te inscri in campionat. Spike cred ca scrie destul de clar cand anunta deadlineurile:
    Va rog foarte mult sa fiti la curent cu Regulamentul de pe site Console Games Fifa Club: Regulament inainte de a juca meciurile.
    Setarile trebuie sa fie acelasi ca in Season. Nu ar fi normal ca cineva sa joace cu echipele lui customizate. Virgingaming nu are nici o influenta in jocul propriu-zis, doar te ajuta sa alegi adversarul pe sistemul de joc din Season. Kostelinho si cei care aleg sa joace pe virgingaming fac chestia asta pentru ca nu au incredere (si se vede treaba ca pe buna dreptate) ca adversarul va alege ONLINE la Squad Type.

---------- Post added 03-04-2013 at 02:19 PM ----------

Noi jucam pe virgingaming fara miza. Gandeste-te ca majoritatea celor de acolo joaca pe bani. Cam ce scandal s-ar isca daca ar fi valabil ce zici tu? Ai gasit ceva? Eu nu am auzit nimic.

4. #3644 SP
    eu am jucat in virgin pe bani.si va spun ca e facatura.adica ultimii 15 dolari am jucat un meci cu unu,am dat gol min 15.a dat quit game.si vorgin imi spune ca adversaru isi pastreaza Victoria.frumos nu??? am cerut explicatii pe mail,si nici in ziua de azi nu au raspuns.e cool virgin.

5. #3645 SP
    Aia este cu totul alta treaba. Nu are nici o legatura cu acest campionat.
    De ce nu ai zis de la inceput ca esti suparat pe ei?

Nu erau multi participanti care sa vrea sa joace pe virgingaming, pentru ca era un efort in plus (intri pe PC apoi pe PS3, iar pe PC, iar pe PS3...). Dar avand in vedere ca au observat ca unii uita sa puna ONLINE la Squad Type...
    Faza cu Creation Center iti incetineste FIFA la lansare si cam atata.(sta mult sa salveze "user generated content" pana sa intre in meniu la lansare).

---------- Post added 03-04-2013 at 02:53 PM ----------

Cred ca ar trebui sa ne oprim aici, ca vom ajunge sa avem o pagina intreaga fara meciuri si ar fi pacat.
    Din punctul meu de vedere nu cred ca ar fi un motiv de retragere din campionat faptul ca trebuie sa joci cateva meciuri prin intermediul virgingaming. Dar este doar parerea mea.

Asteptam decizia ta finala. Speram sa te razgandesti si sa finalizezi campionatul in curs.
    Pentru urmatorul campionat te rugam sa citesti cu atentie regulamentul de la cel moment inainte de a te decide sa te inscri.

6. #3646 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    Referitor la partea cu VG nici mie nu prea imi convenea sa intru pe PC si sa joc prin VG , dar am decis sa joc numai prin VG pt ca am avut doua meciuri jucate care mi s-au parut f suspecte, nu mai conteaza sa nominalizez persoana. Avand in vedere ca in regulament scrie ca este obligatoriu VG, doar daca cei doi cad de acord sa joace online frindlies nu mai are rost sa discutam.

7. #3647 SP
    deci ca sa nu incurc pe nimeni va spun asa direct,cine vrea sa joace prin virgin are 6 puncte cu mine fara sa ma joc.iar cine joaca prin online friendly ma joc,da nu ma voi inscrie la urmatoru campionat atat timp cat se joaca prin virgin,nu mii se pare correct sa castige echipa care ii mai mult in forma si ai mei sa rateze cu poarta goala.....

8. #3648 SP
    De jucat pana miercuri 3.04.13 ora 23:00, etapa din Liga 1 si 2

Liga 1

DonLuLu - TheSpider

Liga 2

Alex1986sho - SilviuGabriel
    Costea - Mcpallmall

De jucat pana joi 4.04.13 ora 23:00, etapa 2 din cupa

Grupa A

Thedeadman14 - Iasmin90
    TheSpider - alex1986sho
    Tonynho - mcpallmall

Grupa B

galagan90 - DonLuLu
    Ossaur - Alex_Stef
    Rokococo - Fakegame13

Grupa C

Kostelinho - Gabrielcrist
    Moarteapasiuni - Costea
    SilviuGabriel - Gvingi76

Grupa D

HoriaHG - darkcip
    Mariush - Cosmind27
    Se va merge de aici incolo pe sistemul deadline-urilor: duminica - campionat, miercuri - campionat, joi - cupa. Am facut acum la inceput o mica modificare si am debutat cu etapa de cupa, dar de aici incolo vom merge ca si in sezonul precedent.

Va rog foarte mult sa fiti la curent cu Regulamentul de pe site Console Games Fifa Club: Regulament inainte de a juca meciurile. S-a facut o singura modificare: Regula "5.3) Daca la sfarsitul sezonului un jucator mai are dreptul sa isi amane x etape, cele x etape vor fi reportate pentru sezonul viitor. Exemplu: Gvingi mai are dreptul la o amanare la sfarsitul sezonului, drept urmare in urmatorul sezon va incepe cu dreptul la 2 etape amanate." a devenit "5.3) Daca la sfarsitul sezonului un jucator mai are dreptul sa isi amane x etape, unde x e diferit de 0, in urmatorul sezon va incepe cu dreptul la 2 etape amanate.". S-a adaugat si o rubrica in care DonBassil va contoriza echipele folosite de voi etapa de etapa

9. #3649 SP
    Junior Member alex1986sho's Avatar
    Liga 2, etapa 1

SilviuGabriel (barcelona) - alex1986sho (real madrid) 2-2
    Alex1986sho (bayern munchen) - silviugabriel (barcelona) 4-1

10. #3650 SP
    Member Tonynho's Avatar
    Grupa A Etapa 2

Tonynho (AC. Milan) - mcpallmall (B. Dortmund) 0 - 1
    mcpallmall (Spurs) - Tonynho (Liverpool) 1 - 3

11. #3651 SP
    Junior Member alex1986sho's Avatar
    Cupa, grupa A, etapa 5

Alex1986sho (bayern munchen) - iasmin90 (man. City) 5-2
    Iasmin90 (newcastle utd.) - alex1986sho (dortmund) 3-1

12. #3652 SP
    Member TheSpider's Avatar
    am vorbit cu donlulu la telefon si am cauzt de acord sa amanam meciul din seara asta.

13. #3653 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Toti jucatorii (cu exceptia lui DonLuLu si TheSpider care si-au amanat meciurile la initiativa primului) care trebuiau sa fie in aceasta seara pe PSN au fost.

Am actualizat pe site situatia amanarilor disponibile pentru fiecare participant.

14. #3654 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Cupa, grupa A
    thedeadman14 ( Anzi ) - Iasmin90 ( Ajax ) 6-2
    Iasmin90 ( Liverpool ) - thedeadman14 ( Arsenal ) 1-5

15. #3655 SP
    Junior Member mcpallmall's Avatar
    Mcpallmall(Mordavia Saransk) - Costea (Willem II) 4 -0
    Costea (Anji) - Mcpallamall (O. Marseille) 2- 1

16. #3656 SP
    Maine nu am cum sa ajung in timp pentru a juca etapa de cupa, iar la ora asta nu ne mai gasim online pentru a juca.
    Solicit amanare pana sambata pentru meciul de cupa cu SilviuGabriel(vineri ajung acasa abia sambata dimineata).
    SilviuGabriel va confirma maine acceptatrea amanarii.

17. #3657 SP
    Member DonBassil's Avatar
    Quote Originally Posted by mcpallmall View Post
    Mcpallmall(Mordavia Saransk) - Costea (Willem II) 4 -0
    Costea (Anji) - Mcpallamall (O. Marseille) 2- 1
    Liga 2, Etapa 1

18. #3658 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Maine nu am cum sa ajung in timp pentru a juca etapa de cupa, iar la ora asta nu ne mai gasim online pentru a juca.
    Solicit amanare pana sambata pentru meciul de cupa cu SilviuGabriel(vineri ajung acasa abia sambata dimineata).
    SilviuGabriel va confirma maine acceptatrea amanarii.
    pai si de berea lu tasu' nu zici nimic? trebuie sa ia si impresarul ceva

19. #3659 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    LIGA 2, etapa 5
    ossaur ( Feyenord ) - thedeadman14 ( Club Brugge ) 1-3
    thedeadman14 ( Real Madrid ) - ossaur ( Bayern Munchen ) 6-0

20. #3660 SP
    LIGA 2 - Etapa 2
    darkcip ( Galatasaray ) - Gvingi76 ( Corinthias ) 4-1
    Gvingi76 ( Chunnam Dragons ) - darkcip ( Brentford ) 1-0

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 183 of 220 FirstFirst ... 83 133 173 181 182 183 184 185 193 ... LastLast