OK,se face rocada.
De jucat pana miercuri 24.04.13 ora 23:00, etapa 7 din campionat
Liga 2
Alex_Stef - Galagan90
mcpallmall - thedeadman14
De jucat pana joi 25.04.13 ora 23:00, etapa 5 din cupa
Brupa A
TheSpider - mcpallmall
Grupa B
Alex_Stef - DonLuLu
Rokococo - Galagan90
Grupa C
Costea - GabrielCrist
Atentie: Portrivit regulamentului, meciurile din ultima etapa de cupa faza grupelor nu pot fi amanate!!!
De jucat pana sambata 27.04.13 ora 23:00, etapa 6 din campionat
Liga 1
TheSpider - Kostelinho (restanta)
Cine nu isi joaca meciurile pana in ultima zi de etapa, este obligat sa fie online pe PSN intre 21:00 si 21:15. Daca adversarul nu intra in intervalul specificat, cel prezent castiga cu 3-0 la masa verde. Daca adversarul intra se joaca meciurile si se posteaza rezultatele cel tarziu pana in ora 23:00. Daca unul din cei 2 jucatori nu poate intra in intervalul respectiv pe PSN, cere amanare pe forum, dupa ce in prealabil a obtinut acceptul adversarului.
Pai nu e thread de campionat de FIFA pe PS3 sau e thread de iesit la fotbal pe maidan? Deja exista, inca din 2010, un thread de iesit la fotbal pe maidan http://www.consolegames.ro/forum/f37...iri-la-fotbal/
Liga 2, etapa 7
macpallmall ( Zenit ) - thedeadman14 ( Newcastle ) 0-4
thedeadman24 ( Benfica ) - macpallmall ( Liverpool ) 3-1
Liga 2 - etapa 7
Alex_shtef (Lille) 2-4 (Santos) galagan90
galagan90 (Newcastle) 4-2 (Liverpool) Alex_shtef
thedeadman14, jucam in seara asta? (Avem programat meci pe 1 Mai si ma gandesc ca nici tu nu-ti doresti asta). Pot intra pe PSN oricand dupa 20, just let me know
De jucat pana joi 25.04.13 ora 23:00, etapa 5 din cupa
Brupa A
TheSpider - mcpallmall
Grupa B
Alex_Stef - DonLuLu
Rokococo - Galagan90
Grupa C
Costea - GabrielCrist
Atentie: Portrivit regulamentului, meciurile din ultima etapa de cupa faza grupelor nu pot fi amanate!!!
De jucat pana sambata 27.04.13 ora 23:00, etapa 6 din campionat
Liga 1
TheSpider - Kostelinho (restanta)
Cine nu isi joaca meciurile pana in ultima zi de etapa, este obligat sa fie online pe PSN intre 21:00 si 21:15. Daca adversarul nu intra in intervalul specificat, cel prezent castiga cu 3-0 la masa verde. Daca adversarul intra se joaca meciurile si se posteaza rezultatele cel tarziu pana in ora 23:00. Daca unul din cei 2 jucatori nu poate intra in intervalul respectiv pe PSN, cere amanare pe forum, dupa ce in prealabil a obtinut acceptul adversarului.
Liga 2, etapa 11
Alex_shtef (new castle) - alex1986sho (napoli) 2-3
Alex1986sho (b.dortmund) - alex_shtef (new castle) 1-1 insa am folosit din pacate pe Dortmund a 5-a oara
Pacat. Trebuia sa spui si rejucam meciul alegandu-ti alta echipa. Acum asta e. Meciurile astea doua au fost cele mai echilibrate pe care le-am jucat. Bafta in continuare. Meciul din cupa cu DonLulu nu am cum sa-l joc deoarece nu este online. I-am trimis azi un mesaj la ora 14:30 in care l-am intrebat cand poate juca meciul. A citit mesajul dar nu mi-a raspuns pana la aceasta ora. Il mai astept 5 minute pana la 21:15
[QUOTE=TheSpider;969303]eu si cu mcpallmall s-ar putea sa jucam putin mai tarziu[/QUO
Cedez meciurile de asta seara cu 3-0. ...sunt la bere si mai stau![]()
Liga 2, Etapa 9
Marius (Borussia Dortmund) - Thedeadman14 (Spurs) 1-2
Thedeadman14 (Bayern Munich) - Mariush (Manchster United) 5-0
Ma duc sa-mi fac temele si sa ma culc![]()
Cupa
Etapa 5
Rokococo ( Bayern Munchen ) - Galagan90 ( Man United ) 4 - 2
Galagan90 ( Man City ) - Rokococo ( Barcelona ) 1 -2
By GreyhounD in forum Hot Story
By GreyhounD in forum Hot Story
By istrategie in forum Hot Story
By Dj Mo in forum Hot Story
By Dj Mo in forum Hot Story
Bookmarks