Liga 1 - Etapa 4
DonBassil ( Napoli ) - Leut (Arsenal) 0-3
Leut (Bayern Munchen) - DonBassil ( R. Madrid) 4-1
Liga 1 - Etapa 4
DonBassil ( Napoli ) - Leut (Arsenal) 0-3
Leut (Bayern Munchen) - DonBassil ( R. Madrid) 4-1
Avem actualizare pe site cu rezultatele de pana la postul #4161:
Console Games Fifa Club: Liga I
Console Games Fifa Club: Cupa
De jucat pana sambata 12.10.2013:
FIFA14 Sezon 1 - Etapa 2 - (09/10/2013)
Kostelinho - gvingi76
De jucat pana duminica 13.10.2013:
FIFA14 Sezon 1 - Etapa 3 - (13/10/2013)
cosming - SilviuGabriel
Erikutzu - Leut
flllorin - Kostelinho
Spike - Tonynho
De jucat pana miercuri 16.10.2013:
FIFA14 Sezon 1 - Etapa 4 - (16/10/2013)
Iasmin90 - flllorin
Kostelinho - Erikutzu
De jucat pana joi 17.10.2013:
Cupa Grupa A - Etapa 2 - (17/10/2013)
SilviuGabriel - cosming
Spike - flllorin
Cupa Grupa B - Etapa 2 - (17/10/2013)
Leut - Iasmin90
Tonynho - Kostelinho
O sa aflu in weekend cand o sa trec pe la ei, asta daca o sa aibe voie sa iasa din camera![]()
vreau sa ma inscriu si eu...daca cumva cineva are imp sa imi trimita regulmentul ii voi raamane dator...precizez ca experientza mea e medie spre nimic(fiind primu fifa cumparat si jucand aproape dupa 4 ani de pauza)....va multumesc
Campionatul este in desfasurare. Inscrierile se vor face, pentru campionatul urmator, la finalul acestui campionat. Se va anunta pe acest thread.
Regulamentul il gasesti aici: Console Games Fifa Club: Regulament
---------- Post added 12-10-2013 at 18:32 ----------
LIGA 1 - Etapa 2
Gvingi76 ( CD Nacional ) - Kostelinho ( Al-Hilal ) 1-6
Kostelinho ( Pescara ) - Gvingi76 ( Real Murcia ) 1-0
Cupa, grupa A
DonBassil (Milan) - Spike (Arsenal) 2-4
Spike (B Munich) - DonBassil (Chelsea) 1-0
liga etapa 3
tonynho (al hilal) - spike (midlesbrough) 1-2
spike (milan) - tonynho (a madrid) 0-0
P.S.: ai avut echipe mult mai bine cotate in ambele meciuri ca mine; daca eram in locul tau nu mai comentam.
Liga 1 - Etapa 3
Leut (Bayern) - Erikutzu (Real Madrid) 2-1
Erikutzu (Preston) - Leut (Brisbane Roar) 1-0
Cred ca asta va fi primul si ultimul campionat, cand joaca adversarul cu 5 fundasi pe linie si cu curul in poarta si in Fifa parca iti vine sa te lasi. Nu am valoarea sa sparg apararile astea din pacate. O sa termin tot dar gata, zici ca e batjocura.
Leut vei intalni tot felul de stiluri. Incearca sa te adaptezi. Aceeasi problema a avut-o si thedeadman14 cand a vazut lumea ca el tot castiga. Este normal ca Andora sa joace ultradefensiv cu Spania. Omul nu dorea sa piarda si a vazut ca tu ai victorii pe linie. Pur si simplu buturuga mica isi ia masuri in fata carului mare. Este aiurea sa renunti cand la prima infrangere pe teren.
---------- Post added 13-10-2013 at 18:22 ----------
CUPA - Grupa A
cosming ( Liverpool ) - Gvingi76 ( Corinthias ) 4-3
Gvingi76 ( Hellas Verona ) - cosming ( Chievo Verona ) 0-5
Liga 1 - etapa 4
Spike ( Barcelona ) - Leut (Bayern) 0-4
Leut ( Bayern ) - Spike (Real Madrid) 1-1
Incepe sa imi para rau de punctele alea dar asta e, oricine va castiga campionatul sunt destul de sigur ca l-am invins. Good games Spike, vroiam mai mult show.
@Leut
Incearca sa iti pregatesti mai multe stiluri de joc, sa fi impreivizbil
Ce dor imi e de campionate.. m-a pus dracu sa imi vand consola.
Liga 1,etapa 3
SilviuGabriel(Barcelona)-cosming(Real Madrid) 0-5
cosming(Al Hillal)-SilviuGabriel(RB New York) 1-3
Cupa,etapa 2
SilviuGabriel(PSG)-cosming(Bayern Munchen) 1-4
cosming(Manchester City)-SilviuGabriel(Real Madrid) 2-1
@thedeadman14
Pana acum am vreo 18 victorii ( 5 luate pe greseala mea), 1 egal si o infragere, inca merge cum trebuie jocul, primul meci cu Spike am rulat bine dar o sa incerc sa mai schimb putin abordarea.
Kostelinho a fost online intre 21:30-21:45, flllorin nu a fost. Daca pana la 23:00 nu este trecut rezultatul meciului din etapa 3 flllorin pierde la masa verde. Ar fi a doua oara si implicit eliminarea din campionat
Sincer...ce batjocura sa fie?ce esti asa ofensat ca ai pierdut un meci! campionatul e de divertisment!2 lucruri am de zis!:
1- aveai NUMAI victorii pe linie..ce doreai sa fac?sa joc 4-4-2 sa ma prinzi numai descoperit! nu a zis nimeni ca nu stii jocul!dar nah...inca vroiam sa joc 5-4-1)si ultra-defensiv... sa nu imi dai multe...de nah...nu am refuzat jocul...asta nu credca ai cum sa contesti! fusera contraatacuri! am si construit ..nu am stat numai cu fundul in poarta!sau am dat pase multe in teren la mine...sa treaca timpul...la 1-1...la primul meci!- Gresesc?!
2- de obicei...cei vechi ma stiu...asta e stilul meu!cu 5 fundasi!
Bookmarks