Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 220 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast
Results 441 to 460 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #441 SP
    Member SilviuGabriel's Avatar
    Liga B

SilviuGabriel (Bayern Munchen) - wackorine (Sevilla) 4-1
    wackorine (Fiorentina) - SilviuGabriel (Roma) 4-2

2. #442 SP
    Banned Venom's Avatar
    Venom (Everton) - roseven (Valencia C.F.) 2-0
    roseven (Liverpool) - Venom (Tottenham) 7-2

Cu ocazia asta ma retrag din campionat. N-are rost. Vreau sa mor din cauze naturale.
    Bafta in continuare tuturor participantilor.

3. #443 SP
    Member TheSpider's Avatar
    wackorine(Sevilla) - TheSpider (Manchester City) 0-0
    TheSpider (Lyon) - wackorine (Roma) 2-1

nu-i posibil asa ceva,tine toate fazele dinaintea meciului,de dupa,din pauza...toata pauza...doar ca sa ma enerveze
    in al 2-lea meci am dat gol in min 88-89 si imediat dupa a bagat pauza desi facuse cele 3 schimbari...bataie de joc
    dupa ce ca eram oricum nervos ca in primul meci am avut 5-6 ocazii singur cu portarul si el nu a avut nici un sut SPRE poarta.
    Respect venom...nu e deloc sanatos jocul asta

4. #444 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    mda.....nu e sanatos....dar mi se pare aiurea sa te retragi pentru ca ai luat bataie la un scor mare si nu ti-a iesit nimic.....si eu m-am enervat de fffff multe ori din aceeasi cauza....dar nu o sa ma retrag.....jok pt distractie......:X

5. #445 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by TheSpider View Post
    wackorine(Sevilla) - TheSpider (Manchester City) 0-0
    TheSpider (Lyon) - wackorine (Roma) 2-1

nu-i posibil asa ceva,tine toate fazele dinaintea meciului,de dupa,din pauza...toata pauza...doar ca sa ma enerveze
    in al 2-lea meci am dat gol in min 88-89 si imediat dupa a bagat pauza desi facuse cele 3 schimbari...bataie de joc
    dupa ce ca eram oricum nervos ca in primul meci am avut 5-6 ocazii singur cu portarul si el nu a avut nici un sut SPRE poarta.
    Respect venom...nu e deloc sanatos jocul asta

Asa este. Wackorine, esti enervant! Nu inteleg ce fetis ai daca lasi toate reluarile din pauza sau abuzezi de schimbari?!

---------- Post added 10-03-2011 at 10:22 PM ----------

Quote Originally Posted by dinamovistu2008 View Post
    mda.....nu e sanatos....dar mi se pare aiurea sa te retragi pentru ca ai luat bataie la un scor mare si nu ti-a iesit nimic.....si eu m-am enervat de fffff multe ori din aceeasi cauza....dar nu o sa ma retrag.....jok pt distractie......:X
    Atunci sa te distrezi bine. Eu nu ma distrez. Nu pot sa joc ceva in care nu pot sa dau o pasa tot meciul. Jocul asta n-are nicio legatura cu skillul gamerului. Rezultatul este stabilit dinainte de computer.

6. #446 SP
    Member TheSpider's Avatar
    aa...si am uitat sa zic ca tot jocul a jucat in bataie de joc cu pase de la stanga la dreapta si abea misca jucatorii...din cand in cand mai si ataca...
    ps: nici eu nu ma distrez,joc pt ca imi place fotbalul,nu am avut un meci in care sa se fi jucat normal campionatul asta...

7. #447 SP
    Junior Member cosming's Avatar
    Etapa 5,liga B

cosming(manchester city)-nutu_98_steaua(arsenal) 1-0
    nutu_98_steaua(Manchester City)-cosming(Bayern Leverkusen) 1-1

in prima partida,meciul s-a intrerupt in minutul 35 la scorul de 0-0,si in al doilea am jucat pana in minutul 55.
    Felicit adversarul insa are noroc cu carul!

8. #448 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Liga A, etapa 10

Ovidiu ( Arsenal ) - thedeadman14 ( Liverpool ) 0-5
    thedeadman14 ( Lyon ) - Ovidiu ( Marseille ) 5-2

Gata cu campionatul. Ne concentram pe cupa acum.

9. #449 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Mare domn , mare caracter Cat despre FIFA , numai de bine !

10. #450 SP
    Member BatsBike's Avatar
    iar yo ar trebui sa comentez,sa dau replica unora de p'acilea ... fiecare are un stil de joc ... enervant,neenervant,schimband sensul de joc(o fi auzit de asta?!)de pe o parte pe cealalta,facand schimbari(am pus pauza in minutul 90,chiar daca facusem cele 3 schimbari,ca sa schimb tactica in 3-4-3) ... jocul ofera acele posibilitati,nu? ... pai,atunci,adapteaza'te,combate stilul acela al adversarului ... oricum,meciurile le'am cam pierdut,so nu vad care'i baiul ...

11. #451 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    claudiusofo si vmbobo pierd din nou la masa verde, a 2-a oara in acest campionat si prin urmare sunt exclusi. Le multumesc lor si lui Venom pt bunul simt si seriozitatea de care au dat dovada fata de mine si restul jucatorilor.

Etapa 6, de jucat pana duminica la 23:00
    Liga A
    Ovidiu - Spike
    Razvan - xslvry

Liga B
    bogdan-theodor - Roberte
    nutu_98_steaua roseven
    SilviuGabriel - TheSpider

Cupa optimi, de jucat pana luni la 23:00
    roberte - SilviuGabriel
    wackorine - MVP-ANY
    TheSpider - dinamovistu2008
    maghear - cosming
    DonBassil - nutu_98_steaua

Nu se mai dau amanari, decat in cazul in care pica din nou PSN-ul. Cine nu da de adversar, intra pe PSN azi la 22:00, il asteapta 15 minute, iar in cazul in care nu apare castiga la masa verde.

12. #452 SP
    Member maghear's Avatar
    echipele cu care am jucat impotriva lui claudiusofo si vmbobo se mai pun ca si fiind folosite? cel mai corect ar fi sa nu se ia in considerare.

13. #453 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    toate meciurile jucate de cei 3 au fost anulate

14. #454 SP
    Member adicodlea's Avatar
    nasol , si eu am vrut sa nu mai joc , are probleme jocul , mari , dar , am reusit sa imi revin si nu mai am probleme ! pare ca jocul stabileste dinainte rezultatul dar nu este asa , am jucat un meci online , am condus cu 3-0 cu barcelona pana in minutul 80 , si am luat bataie cu 4-3, nu stabileste dinainte rezultatul , cheia jocului este in posesie , si cu cat ataci mai mult cu atat tine mai mult cu tine , daca doar te aperi , nu o sa iti iasa pasele , suturile , nimic , ptr ca stie ce vrei sa faci ! cel putin asa vad eu jocul asta .

15. #455 SP
    Junior Member MVP-ANY's Avatar
    Wackorine sunt disponibil azi si miine dupa ora 17:00 ptr. meciurile din cupa !
    Pls anunta-ma cind esti disponibil!

16. #456 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Quote Originally Posted by xslvry View Post
    nasol , si eu am vrut sa nu mai joc , are probleme jocul , mari , dar , am reusit sa imi revin si nu mai am probleme ! pare ca jocul stabileste dinainte rezultatul dar nu este asa , am jucat un meci online , am condus cu 3-0 cu barcelona pana in minutul 80 , si am luat bataie cu 4-3, nu stabileste dinainte rezultatul , cheia jocului este in posesie , si cu cat ataci mai mult cu atat tine mai mult cu tine , daca doar te aperi , nu o sa iti iasa pasele , suturile , nimic , ptr ca stie ce vrei sa faci ! cel putin asa vad eu jocul asta .

Partial sunt de acord cu tine... dar...
    Eu unul am avut o perioada in care atacam incontinuu si nu vroia sa intre mingea in poarta, si ma prindea adversarul pe contra-atac si imi dadea gol la singurul sut pe poarta.
    Cred ca am pierdut vreo 15-16 meciuri la rand atunci, Spike stie.

Si culmea ca intotdeauna am dominat la posesie, suturi pe poarta/pe langa poarta. Ciudat jocul in orice caz.

17. #457 SP
    da , tocmai , e aiurea , nu stie dinainte oricum , ceva se intampla oricum in timpul jocului , pacat ca nu mai acem acele bare langa numele echipei cu moralul echipelor !

18. #458 SP
    Member DonBassil's Avatar
    =Partial sunt de acord cu tine... dar...
    Eu unul am avut o perioada in care atacam incontinuu si nu vroia sa intre mingea in poarta, si ma prindea adversarul pe contra-atac si imi dadea gol la singurul sut pe poarta.=

tocmai din acest motiv este un super joc... de cate ori nu s-a intamplat si in realitate asta?

19. #459 SP
    Member SilviuGabriel's Avatar
    Cupa

roberte (Valencia) - SilviuGabriel (Roma) 4-5
    SilviuGabriel (Roma) - roberte (Valencia) 2-3

20. #460 SP
    Razvan (Villareal) - xslvry ( Olympique Lyon ) 0:1
    xslvry(Olympique Lyon) - Razvan ( Bayern Leverkusen ) 3:1

Bv si bafta mai departe !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 220 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 73 123 ... LastLast