Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 220 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 ... LastLast
Results 1,361 to 1,380 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #1361 SP
    Member cisse's Avatar
    Salut. abia azi am aflat ca pana la 11 trebuie sa joc cu ics si cand am ajuns acasa am avut surpriza sa aflu ca nu imi merge internetul...este vina mea...am incercat sa ma conectez la netul de pe tel dar nu era o conexiune stabila si nu se putea juca asa...imi cer scuze fata de ics si spike si e normal ca ics sa castige. inca odata scuze!

2. #1362 SP
    Junior Member ics11's Avatar
    Cisse nu a putut juca. Castig prin neprezenta

3. #1363 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Meciuri decise la masa verde:

xslvry - scociu 0-0 (nici unul din cei 2 jucatori nu primeste puncte) - scociu este eliminat in urma acestui rezultat din cupa
    i_c_s - cisse 3-0

xslvry, scociu - am zis de 100 de ori ca nu e indicat in cazul in care aveti programe aglomerate sa jucati meciurile in ultima zi. ati avut amandoi sansa timp de 9 sau 10 zile sa jucati in avans astfel incat sa nu ramaneti descoperiti in situatii ca acestea, dar nu v-a interesat.

cisse - apreciez macar fair-play-ul de care dai dovada

De jucat pana sambata 30.7.11 ora 23:00:

Liga A
    xslvry - dinamovistu2008
    scociu - TheSpider

Liga B
    Nightcrawl3r - i_c_s

De jucat pana vineri 29.7.11 ora 23:00:

Cupa
    ics11 - dinamovistu2008

4. #1364 SP
    Member adicodlea's Avatar
    eu am jucat in avans mai multe meciuri dar tu ieri mi l-ai pus pe asta ptr ca a iesit maghear, ti-am zis de la inceput ca e o tampenie termenul ala limita ! la 11 noaptea numai fifa nu e de jucat , sincer ! asta e , faci cum crezi tu , parerea mea , fifa se joaca ziua , cine munceste si nu are timp nu joaca si aia e, termenul ala ar trebui sa fie pana la 20:00 maxim !

eu unul mai mult de 8 seara nu o sa stau niciodata , ca sa stiti , nu ca nu pot sau asa , dar nu am absolut nici un chef sa ma joc la orele alea si decat sa ma enervez pe joc sau asa mai bine nu joc deloc !

5. #1365 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Termenul ar trebui sa fie pana la ora 3 dimineata. FIFA se joaca noaptea ca merge netul mai bine. Cine nu are acces la consola ca nu-l lasa parintii nu joaca si aia e.

Quote Originally Posted by xslvry View Post
    eu am jucat in avans mai multe meciuri dar tu ieri mi l-ai pus pe asta ptr ca a iesit maghear, ti-am zis de la inceput ca e o tampenie termenul ala limita ! la 11 noaptea numai fifa nu e de jucat , sincer ! asta e , faci cum crezi tu , parerea mea , fifa se joaca ziua , cine munceste si nu are timp nu joaca si aia e, termenul ala ar trebui sa fie pana la 20:00 maxim !

eu unul mai mult de 8 seara nu o sa stau niciodata , ca sa stiti , nu ca nu pot sau asa , dar nu am absolut nici un chef sa ma joc la orele alea si decat sa ma enervez pe joc sau asa mai bine nu joc deloc !
    Cand ai intrat in campionat aveai un regulament de citit cu care ai fost de acord din moment ce ai decis sa intri in competitie. Nu cred ca trebuie schimbat regulamentul dupa pretentiile fiecaruia.
    Nu stiu cum ai jucat tu meciuri in avans cand ai 4 meciuri(din care 1 cu maghear) plus 1 in cupa jucate si s-a ajuns la etapa 7...

6. #1366 SP
    Member adicodlea's Avatar
    ok

7. #1367 SP
    Member Nightcrawl3r's Avatar
    Liga B

i_c_s (FC Sevilla) - Nightcrawl3r (Arsenal) 0-3
    Nightcrawl3r (Juventus) - i_c_s (Arsenal) 2-0

8. #1368 SP
    Junior Member scociu's Avatar
    TheSpider, te rog sa ma anunti prin sms perioada in care o sa fi disponibil sa jucam meciul. Mersi.

9. #1369 SP
    Junior Member cosming's Avatar
    liga B

ossaur77(sevilla)-cosming(roma) 1-0
    cosming(roma)-ossaur77(bayern munchen) 5-0

i_c_s sa ma anunti te rog cand putem juca.week-endul asta o sa fiu disponibil.Bafta
    Legat de meciurile cu wackorine,l-am intrebat daca vrea sa le rejucam de la scorul ramas in primul meci si al doilea in intregime insa refuzat.asa dar ramane cum a stabilit spike castig cu 3-0.Mentionez asta ca de saptamana urmatoare nu o sa mai fiu o perioada si nu vreau sa mi se puna etapa fara de care sa stiu...

10. #1370 SP
    Member BatsBike's Avatar
    confirm cele spuse de cosming,fara probleme&fara vreun regret ...

11. #1371 SP
    Quote Originally Posted by cosming View Post
    Mentionez asta ca de saptamana urmatoare nu o sa mai fiu o perioada si nu vreau sa mi se puna etapa fara de care sa stiu...
    un "te rog" undeva pe acolo, cred ca ar fi fost de bun simt. ai jucat in avans in liga pana duminica viitoare inclusiv. o sa mai trebuiasca sa joci pt deadline-ul din liga din data de marti 9.8.11. Contacteaza-l pe TheSpider din timp si joaca pana sa pleci meciul din cupa, iar in cazul in care treci mai departe da-mi te rog pm cu perioada in care o sa fii plecat.

De jucat pana sambata 30.7.11 ora 23:00:

Liga A
    xslvry - dinamovistu2008
    scociu - TheSpider

De jucat pana duminica 31.7.11 ora 23:00 (deadline-ul a fost amanat la cererea lui i_c_s):

Cupa 16-imi
    ics11 - dinamovistu2008

De jucat pana sambata 6.8.11 ora 23:00:

Cupa 8-imi
    ilentz - (ics11 - dinamovistu2008)
    cosminhards - HoriaHG
    cosming - TheSpider
    gvingi76 - DonBassil

12. #1372 SP
    Spike.te rog...Insa avea legatura doar cu etapa legata de wackorine.Pentru restul te-as fi contactat personal pe mess sau pm

13. #1373 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    CUPA
    gvingi76 ( Liverpool ) - DonBassil ( Roma ) 2-1
    DonBassil ( Liverpool ) - gvingi76 ( Man. City ) 1-3

14. #1374 SP
    Member ossaur's Avatar
    liga B
    ossaur(sevilla) cosming(roma) 1 -0
    cosming(roma)-ossaur(bayern m. 5-0

15. #1375 SP
    DonBassil (Manchester City) - Spike (Arsenal) 1-2
    Spike (Bayern Munich) - DonBassil (Roma) 2-2

16. #1376 SP
    Member cosminhards's Avatar
    Liga B:

ossaur (Sevilla) - cosminhards (Hamburger SV) 0 - 4
    cosminhards (FC Porto) - ossaur (Man. City) 4 - 0

17. #1377 SP
    Member ossaur's Avatar
    prea bun. si daca nu a mers nici serverul cum trebuie am iesit sifonat rau

liga b

ossaur (Sevilla) - cosminhards (Hamburger SV) 0 - 4
    cosminhards (FC Porto) - ossaur (Man. City) 4 - 0

18. #1378 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Liga A

Razvan (B.Munchen) - Spike (Tottenham) 1-2
    Spike (Man.City) - Razvan (Arsenal) 1-1

19. #1379 SP
    Spike (Napoli) - HoriaHG (Roma) 3-2
    HoriaHG (Tottenham) - Spike (Bayen Munich) 2-1

20. #1380 SP
    cupa

cosming(Arsenal)-TheSpider(Valencia) 1-1
    TheSpider(O.Lyon)-cosming(Bayern Munchen) 0-1

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 69 of 220 FirstFirst ... 19 59 67 68 69 70 71 79 119 169 ... LastLast