Spike, nu ai adaugat rezultatul meu cu asteptau pe site.
Am vazut ca ai adaugat rezultatul dintre dinamovistu2008 si razvan, care a fost trecut mai tarziu pe forum si am zis sa nu-l omiti cumva...![]()
Spike, nu ai adaugat rezultatul meu cu asteptau pe site.
Am vazut ca ai adaugat rezultatul dintre dinamovistu2008 si razvan, care a fost trecut mai tarziu pe forum si am zis sa nu-l omiti cumva...![]()
DonBassil ( Manchester City ) - thedeadman14 ( PSG ) 1-1
thedeadman14 ( PSG ) - DonBassil ( Liverpool ) 1-0
cisse(Manchester United) - gvingi76(Manchester City) 0-2
gvingi76(Santos) - cisse(Sporting CP) 3-1
thedeadman14 ( PSG ) - SilviuGabriel ( Liverpool ) 2-1
SilviuGabriel ( Manchester City ) - thedeadman14 ( PSG ) 0-1
Liga 2
cisse (Real Madrid) - wildspirit (Chelsea) 1-3
wildspirit (Chelsea) - cisse (Real Madrid) 2-0
LIGA B
ossaur(napoli) - cisse(liverpool) 0-0
cisse(liverpool)-ossaur(napoli) 0-1
zi proasta pentru cisse. am inteles ca a pierdut 3 meciuri azi. totul asezonat cu un festival de ratari
si cum ce incepe prost se termina si mai prost....
cisse (psg) - kekequicksilver (lille) 0-1
kekequicksilver (lille) - cisse (napoli) 4-0
deasemenea confirm scorurile postate de ceilalti 3 colegi.
Am sa atrag atentia jucatorilor din acest campionat.
Cand va aparati tineti apasat pe pedala L2 (stanga spate) pentru ca fundasul sa fie cu fata la atacant. Daca incercati sa deposedati doar din analog o sa fie greu.
@cisse - pai daca ai nevoie de puncte de ce nu ai vorbit cu Venom?
Spike (Arsenal) - MVP-ANY (Liverpool) 2-1
MVP-ANY (Liverpool) - Spike (Juventus) 0-3
primu meci a fost echilibrat, am dat golul victoriei in minutul 90
in meciul 2 am dat primele 2 goluri din corner, ceea ce este o premiera in acest campionat pt mine
Bafta mai departe MVP
De jucat etapa 2 pana miercuri 11.10.11 ora 23:00.
Liga 1
Mai au de jucat pentru etapa 2: dinamovistu2008, HoriaHG, micul_, MVP-ANY, Nightcrawl3r, SilviuGabriel
Liga 2
alex_fcd - Venom
@spike - nu am stiut unde trebuie sa merg pentru puncte...acum ca stiu....
in primul meci cu kekequicksilver am reusit sa ma apar tot meciul bine....si am dat pasa cu portarul la atacantul lui...s-a terminat 1-0 pentru el iar in al 2 lea meci la 0-0 din nou am reusit sa dau pasa cu portarul la atacantul lui...din nou s-a facut 1-0 si chiar mi s-a taiat cheful.
Oricum nu vreau sa neg meritele celor cu care am jucat, inca nu reusesc sa si atac bine...
Spike (A.Makhachkala) - Razvan (Santos parca) 0-4
Razvan (Inter) - Spike (AC Milan) 2-2
Dupa ce ca ai conexiunea varza mai si faci misto-uri la celebrations. Aveam delay de fiecare data cand selectam un jucator. Asa am patit si acum un sezon sau 2 cand am mai jucat. Nu sunt primul care zice ca i se misca execrabil cu cu tine. Aceleasi lucru mi-a transmis si MVP-ANY dupa ce a jucat cu tine sezonul asta. Daca nu iti rezolvi problemele legate de conexiune asta va fi ultimul tau sezon.
micul_ ( Bayern Munchen) - balasadaniel41 (Milan) 1-4
balasadaniel41 (Anzhi.Makhachkala) - micul_ ( CSKA Moskva) 3-2
HoriaHG(Liverpool)-balasadaniel41(Napoli) 2-3
balasadaniel41(Stoke City) - HoriaHG(Wolsfburg) 0-2
NOTIFICARE !!!
Am constatat jucind in acest campionat un BUG care se manifesta cind joci impotriva unui user pe care il ai in lista de prieteni.
Concret acesta se manifesta cind se schimba formatiile sau camera view inducind un delay in selectarea jucatorilor proprii.
Cu userii care nu sunt continuti in friend list nu am sesizat BUG-ul descris.
Sper ca ma veti intelege si veti accepta sa folosesc in meciuri un alt PSN ID, respectiv I-MVP-I userul MVP-ANY urmind al folosi ptr. a comunica cu ceilalti jucatori! Scuze ptr. interventie dar sper sa va ajute si pe voi!
Multumesc pentru intelegere!
Liga A
Razvan (Napoli) - DonBassil (Liverpool) 1-3
DonBassil (Manchester City) - Razvan (Manchester United) 0-0
Venom (Everton) - cisse (Sa ma bata Tata daca stiu cu cine a jucat "cisse") 3-1
cisse (FC Internazionale Milano) - Venom (Tottenham) 1-3
Bookmarks