Un hard de 320 e complet inutil pe un PS3.
Daca nu instalezi demo uri , pui filme , videoclipuri , muzica etc . iti dau dreptate .
Eu din 320(290) mai am 140 gb liberi - demo uri + ce am zis mai sus.
Care nu pune nimic pe hard , cred ca i ajung si 20 gb .
Si eu trebuie sa cumpar din nou un ps3, am avut modelul de 120Gb slim pe care l-am si modat, dar nu m-am plans niciodata de lipsa spatiului. Din pacate a trebuit sa-l vand. In scurt timp voi achizitiona modelul de 160gb(pe asta nu-l modez). Nu cred ca este nevoie e de un hdd mai mare, mai ales daca mai ai si un pc pe care poti sa vizionezi filme si sa asculti muzica. Necesitatea unui hdd mai mare depinde si de cerintele tale, daca vrei sa stochezi filme, poze sau muzica achizitioneaza un model de 320Gb. Eu vad totusi consola destinata numai pentru gaming. Pentru muzica si filme exista altceva![]()
sincer 120 gb sunt suficienti!spor la joaca
---------- Post added 09-05-2011 at 06:38 PM ----------
ps:ma bucur ca thread-ul asta a fost populat atat de mult.sper sa fie de ajutor pentru viitori consolisti si nu numai!
va salut si spor la joaca!
Salut.Vreau sa mi achizitionez un PS3 si nu stiu de unde sa aleg.Am gasit de 160GB la 1250 RON pe emag,voi ce ziceti?Alte magazine serioase de unde as putea cumpara?Multumesc
Am uitat sa mentionez ca vazusem in Baneasa parca la Media galaxy PS3 model mai vechi(fat) de 80gb in jur de 1000ROn.Care ar fi beneficiile unui slim fata de cel fat.multumesc
ia de aici cu incredere .
Am multe comenzi la ei si sunt foarte seriosi .
In plus ai consola 160 gb + Cadou FIFA 11
te sfatuiesc sa umbli prin carefour,real ;ei intotdeauna au avut cele mai mici preturi,mai ales cei de la real.Iti spun din propria experienta.Am facut prospectare de piata cam 2 luni inainte sa imi iau si am ajuns la concluzia mentionata.Ca exemplu,acum 1 an era in real la 11700 ps3 slim 160gb +1 joc + telecomanda cadou.
Diferenta intre phat si slim...mai mult la design,si capacitatea de stocare,daca vrei sa folosesti doar pentru jocuri 80 de gb sunt suficienti.Dar daca vrei sa folosesti ca media center recomanda sa urci peste 120 gb(copiere pe hdd filme blu-ray,download de jocuri demo dupa psn..etc)
Spor!
Parerea mea! Daca nu intentionezi sa modezi iti iei vatianta cu 120gb si daca vrei mai mare iti pui unul de notebook de 500gb! Cel mai bun site daca vrei sa faci mai multe cumparaturi ia dupa ShopTo! Uite aici:
PS3 320GB Console with Killzone 2 with Uncharted 2 - Sony PlayStation 3 (PS3) - ShopTo.Net
Sper ca am fost de ajutor!
Bookmarks