Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 32 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 631

Thread: LittleBigPlanet

1. #241 SP
    Junior Member Mahoutsukai's Avatar
    Lasa mah ca ne bagam in Week-end si ne ajutam unu pe altul

2. #242 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Va astept pe toti care aveti chef de online add me (Mentorica) .

PS:h0stile man si eu cad in cap mor si ma enervez ...Dar jocul merita

3. #243 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    da, normal ca merita, imi place la nebunie ca altfel nu m-as chinui in halul asta, insa vreau pe cit posibil sa fac 100% peste tot ca sa ma apuc sa fac niste nivele (am niste idei) si vreau sa am cit mai multe chestii deblocate.

4. #244 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    h0stile sunt 3 obiective la fiecare level pentru care primesti obiecte bonus, cand il termini, cand il termini fara sa mori (aced), cand il termini cu obiecte 100%.

5. #245 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    chiar nu inteleg, voi vreti sa jucati nivelele online fara legatura la net?
    Nu chiar asa. Da' eu stiam ca putem sa luam nivele altora si sa le importam pe Luna, ca sa vedem cum sunt facute. Adica sa apara ca un nivel facut de tine. E, si sa zicem ca am intrat online, am luat nivelul cuiva, si nu mai am net. Pot sa joc nivelu' ala daca l-am importat ? Sau nu ? Asta vreau sa stiu.

6. #246 SP
    Poti daca il ai salvat la tine pe luna.

7. #247 SP
    Tekken, pai stai putin ca la primul nivel cum faci ca sa nu mori (sa nu fie nevoie sa te sinucizi). nu e scriptata faza aia? la inceput pasarea e sus de tot. eu nu am gasit nici o metoda ca sa trec fara sa cad.

8. #248 SP
    Poti sa te agati, mi-e greu sa cred ca n-ai observat metoda.

9. #249 SP
    ma mai uit inca o data diseara cind ajung....probabil tre sa lipesc un sticker undeva, nu? damn...

anyway, citeam ca mai incolo sunt iteme pe care le obtii numai in 4. e musai sa ne adunam prin weekend.

10. #250 SP
    E greu, m-am chinuit ieri cu mentorica cu niste bombe ce trebuiau puse in 2 carute si transportate cu grija la o rampa etc. caterinca si nervi

11. #251 SP
    ma mai uit inca o data diseara cind ajung....probabil tre sa lipesc un sticker undeva, nu? damn...

anyway, citeam ca mai incolo sunt iteme pe care le obtii numai in 4. e musai sa ne adunam prin weekend.
    Nu e nevoie de stikere sa termini fara sa mori.
    La nivelul unu cand il joci prima data nu ai de ce sa te agati ca sa pici in groapa sa poti sa vezi tutorialul de retry. Incepand cu a doua incercare iti apare un legan de care poti sa te prinzi.

On a happier note, trebuie sa apara costumele de pumpkin head si cosmonaut pe PS Store azi...

12. #252 SP
    eu le-am luat deja de jp store insa cred ca trebuie sa si joci pe contul ala pentru ca mie nu imi apar in joc (joc pe contul de US)

13. #253 SP
    Member L0G1X's Avatar
    eu le-am luat deja de jp store insa cred ca trebuie sa si joci pe contul ala pentru ca mie nu imi apar in joc (joc pe contul de US)
    Motivul pentru care nu-ti apar este faptul că orice DLC, fie el gratuit sau pe bani, indiferent de joc, este region locked. Deci dacă ai jocul zona 2, doar de pe UK store poţi lua costume funcţionale. Eu av�nd jocul zona 1, musai să iau de pe US.

14. #254 SP
    As he said... Eu zic de costume ca trebuie sa apara azi pe US PS Store. Sau cel putin asa au anuntat.

15. #255 SP
    Maine se face update, azi doar pe UK store.

16. #256 SP
    LOG1X, da si nu. am Singstar UK si intru pe Singstore US de unde cumpar trackuri fara probleme. o sa incerc diseara sa joc pe contul de japonia cu care am tras costumele si sa vad daca mi le importa in joc.

LBP este zona 1 (US) (si inca "Limited Quran Edition")

17. #257 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Mahoutsukai View Post
    On a happier note, trebuie sa apara costumele de pumpkin head si cosmonaut pe PS Store azi...

sunt disponibile cele 2 costume FREE pe US store (le gasiti la new releases)

enjoy

ps: daca sunteti online da-ti-mi si mie un invite ca tare greu de unu singur

cheers

18. #258 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    E greu, m-am chinuit ieri cu mentorica cu niste bombe ce trebuiau puse in 2 carute si transportate cu grija la o rampa etc. caterinca si nervi
    Eram dupa 10 ore de munca ma apucase nervi de nu mai puteam dar merita e caterincos rau de tot jocu

19. #259 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    pe store uk 1 costume cu plata (motorstorm) si un t-shirt tot cu plata. pe us nu am gasit.

20. #260 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    A fost prea tare in 4 oameni aici la munca, acum in pauza de masa, si diseara dupa 6 continuam distractia.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 32 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast