Haha! De asta am intrat si eu acum, sa va zic repede ca se dau beta keys moca pe fileplanet. Downloading now 3%![]()
Haha! De asta am intrat si eu acum, sa va zic repede ca se dau beta keys moca pe fileplanet. Downloading now 3%![]()
Hai baietii bagati mare acu, REPEDE : LittleBigPlanet Beta on FilePlanet
Completati alea acolo, bagati un cod de siguranta si hop, va si dau key-ul. Nu pierdeti ocazia !
P.S: Hai Monky tata, sa te vedem cat de inspirat esti in LBP, poate treagem un online![]()
GeoKer, am LBP de ceva vreme. Vroiam sa fac si un preview, dar a facut h0stile unul ok. Jocul e demential pur si simplu. Insa m-am oprit din joc, pt. ca vreau sa-l joc final/complet.
Yey am reusit sa iau si eu un voucher code. I'm into downloading it right now!! Thx man!![]()
Aaaaa si acu zic, hotomane
Pai e tare jocul si mi se pare sa cuprinda si foarte multe chestii pentru 900 mb, am ramas uimit de ce poti face pe acolo. Mi-a mancat si asta o zi din viata, l-am mai lasat in pace ca daca intru in el nu mai ies. Si eu scrisem o gramada dar nu am terminat pentru ca a fost hostile mai rapid
. Ce scrisese hostile acolo, nu-i nimic, eu facusem un review foarte detaliat, dar si al lui a cuprins majoritatea aspectelor importante din joc
![]()
Am jucat si eu aseara vreo ora si nu imi venea sa mai las joystick-ul din mana...probabil ca azi nu mai ajungeam la muncaMy god whot a wonderful game. E superb, nu am cuvinte... M-a impresionat foarte mult realismul texturilor, obiectelor pe care le-am intalnit in cele 2 nivele pe care am apucat sa le joc. Abia astept sa treaca si ziua de azi sa plec de la munca sa ajung sa butonez din nou pe Sackboy!
![]()
Idem, am jucat si eu aseara. Superb joc!!
LBP este creat de doar 30 de oameni.
Foarte cool jocul, dupa cum ma asteptam. Si daca grafica deja o vazusem bine din trailere, ramanea sa ma lamuresc si cu schema de control, care e foarte intuitiva si interesanta. Ma refer in special la controlul manutelor Sackboyului, din triggere + sticks.
Anyway, dat fiind ca aveam si eu servici, m-am culcat aseara fara sa experimentez prea mult, si ma blocasem la partea unde trebuia sa folosesc niste stickere ca sa mi se coboare podul. Am pus stickere pe Sackboy, dar degeaba.![]()
Got it, thanks
Later edit:
Voi ati vazut asta http://kotaku.com/5059808/littlebigp...-math-homework ?
haideti cei care aveti key pt LBP beta,spuneti psn-ul vostru pt a face un gameplay impreuna..
eu il testez zilnic vreo 4 heste un joc super marfa in 2-3 online sau lan/online in acelas timp. Psn-ul meu este mai jos.
Bookmarks