Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 52

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm (PS3)

1. #21 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    dupa ce imi vine monitorul inapoi vb k deocamdata nu am pe ce pune ps3-ul

2. #22 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Ok

3. #23 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    N4G.com : CyberConnect2 working on new PS3 exclusive - se pare ca cyber connect 2 (cei care au creat naruto ps3) lucreza la un nou joc si se speculeaza ca va fi continuarea jocului Naruto ultimate Ninja Storm

4. #24 SP
    Ar fii genial ! Sper ca de data asta sa il scoata cu personajele din shippuden !

5. #25 SP
    iti zic eu ce o sa se intample.probabil o sa puna mai multe misiuni si o sa iti mai dea cateva caractere:zabuza,haku,cei 4 hokage(mai putin probabil)si poate dak avem noroc si online.o sa mai dureze pana o sa faca shippuuden si asta numai pt a lua cat mai multi bani pe release.cu cat sunt mai multe cu atat iau mai mult.nu o sa faca shippuuden din prima

6. #26 SP
    Cam asa credem mai toti fanii seriei , dar speranta moare ultima !

7. #27 SP
    eu as crede ca vor scoate shippuuden pana la hidan si kakuzu in japoneza si cand ajunge si in America il vor face si in engleza

8. #28 SP
    de data asta nu o sa faca asa pt k din cate am observat storm 1 a aparut in japonia in februarie 2009.avand in vedere k si pe psp scot anul asta shippuuden cred k ne putem astepta la unul si pe ps3

9. #29 SP
    Hope so ! Am observat ca in ultima perioada cei care se ocupa cu jocurile Naruto(imi sta pe limba numele lor) se orienteaza mai mult spre sony decat spre Microsoft (Xbox 360)!

10. #30 SP
    eu prefer sa mai astept pana anul viitor pentru joc decat sa apara in cateva luni si sa nu aiba caractere importante din akatsuki sau sa nu ai cs2 la sasuke shippuuden

11. #31 SP
    Me to ! Me to !

12. #32 SP
    Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 announced | SCRAWL
    One more Naruto: Ultimate Ninja Storm 2 scan | SCRAWL
    http://xboxevolved.e-mpire.com/image...uns2sasuke.jpg ceva imi spune ca o sa avem parte de naruto anul acesta.de data asta si cu multiplayer si caractere din shippuuden

13. #33 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Dabea astept sa apara.

Mi se pare mie sau ala e costumul de Akatsuki al lui Sasuke ? Daca da , a aparut costumul si in anime ? In manga stiu ca e ca sunt cu manga la zi dar la anime nu m-am mai uitat .

14. #34 SP
    da.e costumul de akatsuki...asta inseamna ca poate o sa avem parte si de hidan si kakuzu sau poate cu putin noroc si de tobi si pain

15. #35 SP
    Mai tare ar fi daca l-am avea si pe Madara dar in costumatia sa veche nu in costumul lui Tobi .

16. #36 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    mai avem pana la Madara sau chiar si Pain (oricat de mult ne-am dori asta )

17. #37 SP
    pai daca au ajuns la sasuke vs itachi arc atunci au trecut peste pain vs jirayia arc deci ar trebui sa il includa

18. #38 SP
    Pai eu vroiam sa spun ca daca ar baga si din manga am avea mai mult personaje , dar si din anime , pana la lansarea jocului trecem si de Madara !

19. #39 SP
    au nevoie de cateva lucruri ca sa iasa bine jocul :
    + Killer Bee si Pain
    +story cat mai lung si fara misiuni stupide ca si in primul storm
    +grafica sa fie la fel sau mai buna
    +mai multe ultimate jutsus
    +cat mai multe personaje 40-50 ar fi chiar super

20. #40 SP
    ar trebui sa faca si storyline-ul mai greu sau macar sa seteze dificultati.primul storm a fost prea usor

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks