Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 52 of 52

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm (PS3)

1. #41 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    au nevoie de cateva lucruri ca sa iasa bine jocul :
    + Killer Bee si Pain
    +story cat mai lung si fara misiuni stupide ca si in primul storm
    +grafica sa fie la fel sau mai buna
    +mai multe ultimate jutsus
    +cat mai multe personaje 40-50 ar fi chiar super
    Si online !
    Voiam sa iau primul Ultimate Ninja Storm,dar mai pot astepta putin..pana apare 2-ul.

2. #42 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    online e confirmat

3. #43 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    Quote Originally Posted by eXistenZ View Post
    online e confirmat
    confirmat si de wikipedia Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 - Wikipedia, the free encyclopedia

4. #44 SP

5. #45 SP
    Member Mykayel's Avatar
    OK, simt nevoia sa fiu luat la suturi putin.
    UNS e un joc ok, dar categoric nu e cel mai bun Naruto nici de departe. Accel 2 si Accel 3 sunt mult mai reusite. Singurul avantaj al lui UNS e grafica. Faptul ca e facut dupa serial nu e nimic nou, aproape TOATE jocurile Naruto au campania bazata pe povestea din serial, doar ca o versiune mai 'ciopartita'.

Sincer sa fiu, am inceput sa ma satur de chestia asta si am aici cateva sfaturi pentru cum ar putea face un joc Naruto care sa sara in evidenta:

1. Sa nu mai foloseasca o versiune ciopartita a povesti din anime. De ce nu fac si ei o campanie bazata pe povestea celui de-al 4lea Hokage in care sa vedem si noi cine e mama lui Naruto? Ce ar fi daca ultima batalie din joc ar fi contra Vulpii cu 9 cozi? O lupta dramatica in care vezi ninja picand in stanga si dreapta neputinciosi. Ar fi exceptional.
    2. Violenta! Animeul Naruto (cel Japonez) are violenta si limbaj vulgar. Eu nu consider aceste doua elemente ca fiind necesare pentru a face un joc 'matur', dar ma deranjeaza lipsa lor pentru ca eu il stiu pe Naruto ca un pusti cu gura mare care injura tot timpul. De asemenea, in serial vezi sange cand este necesar, in jocuri vezi lupte de lumini, de ce? Sunt tone de jocuri pline de violenta dar Naruto nu are nici macar sange atunci cand cineva e injunghiat...de ce?
    3. Mai multa diversitate in luptatori. Nu pot sa cred ca in UNS, Garra poate fi doborat asa usor, nu imi vine sa cred ca Naruto in varianta "awakened" e asa slab si usor de invins, unde sunt semnaturile din serial? Garra e bun de la distanta, Naruto e foarte viclean, Sasuke e foarte rapid, Rock Lee e foarte puternic, Neji e foarte precis, Hinata e foarte...timida...mda. Oricum, puteau sa dea mai multa atentie personajelor.
    4. Asta e o problema generala la cam toate jocurile moderne cu bataie...fara unlockables. Oricine cumpara un joc Versus, il cumpara sa joace contra altor oameni, nu sa se uite la o varianta prescurtata a animeului pentru cateva ore si nu sa joace doar cu 5 din cele 24, 60, 100+ (in cazul lui DBZ) de personaje.

Mai ar fi cate ceva dar cred ca cele 4 sugesti de mai sus ajung deja. lol Oricum Bandai nu o sa citeasca postul meu si chiar daca l-ar citi, nu le-ar pasa.

Noi suntem de vina ca le tot cumparam jocurile, ar trebuii sa cerem cu tupeu mai multa calitate si sa nu mai cumparam orice Naruto care iese pe piata. Apropo, cele de XBOX sunt facute de UBISOFT deci e normal sa nu fie la fel de bune ca UNS.

6. #46 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    - debut trailer
    freaking amazing

7. #47 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    awesome

8. #48 SP
    acesta nu e un cutscene din joc.este ultima secventa din ova-ul crossroads care este animatie

9. #49 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Off topic: pe ce program e si la ce ora?

10. #50 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Ne trebuie mai multe detalii ca sa te putem ajuta

11. #51 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Cred ca se refera unde poate vedea ova-ul crossroads , nu ?

12. #52 SP

in a 3-a parte la sfarsit e partea cu tobi si sasuke

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Tags for this Thread

Bookmarks