Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 81 to 95 of 95

Thread: Prince of Persia: Next gen!

1. #81 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    pt cine doreste skinuri unlocked here it is:

altair skin: din meniul principal triangle pt exclusive content si va duce la ubi sa faceti link acc.

The Sands Of Time Prince and Princess skin: preorder code 52585854
    (merge la orice varianta ps3, xbox si pc)

cheers

2. #82 SP
    Member ineedmoney93's Avatar
    avand in vedere ca nu am jucat nici un joc precedent al seriei PoP, voi intelege ceva daca-l voi juca numai pe asta ? ( adica povestea are legatura cu jocurile precedente?)

3. #83 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by ineedmoney93 View Post
    avand in vedere ca nu am jucat nici un joc precedent al seriei PoP, voi intelege ceva daca-l voi juca numai pe asta ? ( adica povestea are legatura cu jocurile precedente?)
    alta poveste, alte personaje

4. #84 SP
    Member Mavone's Avatar
    ţin�nd cont de aceste lucruri, mă g�ndesc că ar putea fi �nceputul unei noi trilogii.

5. #85 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    pai chiar e confirmata trilogia. si chiar daca nu ar fi confirmat Ubisoft ceva, tot e la mintea cocosului ca o sa mai fie cel putin o continuare. Cei care au terminat jocul, stiu despre ce este vorba.

6. #86 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    uf, sunt dezamagit de POP. L-am inceput ieri, am jucat vreo 4 ore. Partea de platforming e reusita recunosc, insa povestea, faptul ca te plictisesti doar de running and jumping, repetitia, grafica slabutza (e frumoasa ideea cu stilul desenat, insa personajele arata ca naiba, colturoase si prost proportionate, nesincronizare dialoguri cu miscarile gurilor, peisaj care pare gol fara multe lucruri cu care sa interactionezi) toate aste il trag in joc, mult, prea mult dupa mine.
    chiar mi-am dorit jocul, dar vai ce dezamagit sunt

Sa nu intelegeti ca il consider o foarte slab ... are multe parti frumoase si e placut la jucat, foarte fluid ca baletul ... dar este loc de mult mai mult.

7. #87 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Am o problema...deci..imi da freezuri mici..de cateva sec. intr-una la PoP..da numai la Pop....dc oare?Aceasta serie no sa fie ca precedenta eiPoate pe urmatoru din seria asta o sa il faca cum era CLASICUL.

8. #88 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    uf, sunt dezamagit de POP. L-am inceput ieri, am jucat vreo 4 ore. Partea de platforming e reusita recunosc, insa povestea, faptul ca te plictisesti doar de running and jumping, repetitia, grafica slabutza (e frumoasa ideea cu stilul desenat, insa personajele arata ca naiba, colturoase si prost proportionate, nesincronizare dialoguri cu miscarile gurilor, peisaj care pare gol fara multe lucruri cu care sa interactionezi) toate aste il trag in joc, mult, prea mult dupa mine.
    chiar mi-am dorit jocul, dar vai ce dezamagit sunt

Sa nu intelegeti ca il consider o foarte slab ... are multe parti frumoase si e placut la jucat, foarte fluid ca baletul ... dar este loc de mult mai mult.
    Revin cu o corectie necesara.
    Dupa exercitiu aprofundat mi-am format o parere mult mai buna despre joc. Am fost prea dur initial. Are un gameplay extraordinar si te tine in priza. Grafica e chiar frumoasa , cred ca am vrut eu sa ii bag de vina.
    Pot sa ii reprosez doar faptul ca nu poti interactiona cu foarte multe obiecte din joc.
    Il recomand!

9. #89 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Ma scuzati pentru o inviere a unui topic foarte vechi dar deabia acuma mi-am achizitionat si eu prince of persia si as vrea sa stiu daca are vreo legatura cu jocurile din seria anterioara.

10. #90 SP
    Member Painkiller's Avatar
    nu

11. #91 SP
    Banned cryyo's Avatar
    deabia acuma mi-am achizitionat si eu prince of persia si as vrea sa stiu daca are vreo legatura cu jocurile din seria anterioara.
    Trebuia sa intrebi asta inainte sa-l iei, acu a ramas doar sa-l bagi in consola si sa te surprinzi singur.

12. #92 SP
    Member Razielim's Avatar
    Am jucat seriile precedente pe PS2-foarte ok dar uneori frustrante, maiales bosii.(PoP3) Ma pot declara un fan.(am jucat chiar si originalul pe PC)

Varianta nex-gen pot spune ca m-a impresionat, initial am fost sceptic la grafica cell-shaded si stirile precum ca va avea elemente din curentul anime, nu ca as fi anti, ci nu s-ar fi potrivit cu universul......in concluzie un joc destul de accesibil dar nu plictisitor, destul de nonlinear, cu o atmosfera care poate fi creata numai cei de la Ubisoft-Montreal.

O chestie ciudata, pe care am traito.........probabil doar eu, actorul care interpreteaza printul ese acelasi cu Drake din Uncharted. Am avut senzatia ca este unul si acelasi personaj, a folosit acceeasi tehnica in ambele roluri, pana si umorul e acelasi, nu prea ma facut sa rad.........

Sper ca viitorul PoP sa mearga pe acceasi liniie, cu unele inbunatatiri bineinteles, maiales la storyul.........nu prea imi imaginez Sand of Time next-gen..........dar cine stie?!..........

13. #93 SP
    Member Painkiller's Avatar
    urmatorul pop va fi continuarea de la trilogia sands of time.

14. #94 SP
    Member Razielim's Avatar
    da am aflat, dar nu e confrmat 100%

15. #95 SP
    Senior Member divayo's Avatar
    Un gen aparte,toata seria e super

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5