Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 95

Thread: Prince of Persia: Next gen!

1. #61 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    nota prea mica intr-un joc super casual in care moartea este un absolut imposibil de atins? Trial & error au facut celebra serie renumita dar Ubisoft s-a orientat catre publicul nou si comod se pare.

Hai sa nu mai "gandim" cu inima si sa fim realisti. Nota e OK. Jocul nu e prost, dar nici de ridicat in slavi.
    Daca nu purta numele de Prince of Persia nici nu te-ai fi uitat la el cu atata interes.

2. #62 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Jocul pare foarte bun,pacat ca l-au facut usor.Adica sa nu poti sa mori mi se pare o tampenie.Poate daca nu se numea Prince of Persia nu era atat de deranjant,dar asa e cam suparator avand in vedere cat de grele erau unele pasaje din jocurile precedente

3. #63 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Jocul a aparut azi, 4 decembrie pt. ambele console. L-am si bagat putin in consola, am trecut de tutorial si m-am indreptat catre prima misiune. Povestea pare simpla pana acuma, printul pica din intamplare la momentul potrivit, dar cred ca o sa se mai complice pe parcurs. Stim cum a fost dezlantuit demonul, dar nu si motivul Am vazut ca multi au cam "injurat" grafica cartoonish. Mie personal imi place, ii da jocului o aura aparte, de poveste. Ma rog, majoritatea detaliilor pe care le pot oferi,cei mai multi dintre voi le-ati citit deja pe website-urile de specialitate. Mai am cate ceva de termina prin LBP si am sa ma apuc si de Prince of Persia. Sper sa-si spele pacatele Ubisoft cu jocul asta, dupa dezamagirea cu Ass. Creed si Farcry 2.

4. #64 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    men din cate stiam eu apare pe 5 decembrie azi suntem pe 3 si tu mai ai putin si-l termini de unde ai facut rost de el ?
    momentan nu lucrezi , inca is la scoala , asa ca o sa mai trisez inca 1 an .

5. #65 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
    momentan nu lucrezi , inca is la scoala , asa ca o sa mai trisez inca 1 an .
    nu intelg la ce te referi .

6. #66 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    presupun ca se referea la faptul ca nu are un venit stabil, deci nu isi permite sa achizitioneze jocurile pe cale legala

7. #67 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    is in clasa a 12-a / liceu . nu am un job.

8. #68 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    ma cam dezamageste faptul ca in lupetele pe care le intalnesti nu o sa ai decat maxim un oponent odata.Era mai marfa cand te inconjurau vreo 4 insi si trebuia sa le faci combo,era mai provocator de jucat.Pacat.

9. #69 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Eu astept sa il primesc, sa il termin si dupaia comentez

10. #70 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    un joc bun ushor din pacate, iar partea cea mai interesanta e finalul cand se leaga toata povestea.

11. #71 SP
    Senior Member huber's Avatar
    slabut ma asteptam la mai mult de la el , nici nu se compara cu T2T merita 7.5/10

12. #72 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    l-am luat sambata impreuna cu un dual shock 3 si pot sa spun ca i love every second of it. (faptul ca ai vibratii te ajuta sa faci anumite decizii la momentul potrivit - wall-run)
    foarte frumoasa grafica, gameplay care te face sa scapi cate un "wow" din cand in cand, poveste captivanta.
    love it
    oh, si sa joci impreuna cu Elika e char interesant!

13. #73 SP
    Member maniac360's Avatar
    Grafica mi se pare superba, artistica as putea spune. Din punctul meu de vedere e un joc foarte relaxant, fara prea multa actiune, numai bun dupa o tura de Ninja Gaiden 2.

14. #74 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    merita luat? in afara de grafica este ceva actiune acolo? sau doar running and jumping?

15. #75 SP
    Junior Member JaHousey's Avatar
    running and jumping... pacat e cam slab fata de celalalte
    da imi place grafica cartoonish

16. #76 SP
    Junior Member tavireddog's Avatar
    mie mi se pare ca au stricat tot ce inseamna POP si le-am jucat pe toate...s-au orientat catre jucatori cu media de varsta de 13-14 ani ceea ce face ca jocul sa fie o banalitate...luptele sunt anoste,trebuie sa culegi globurile de lumina,toate sariturile sunt f aiurea executatem si toate puzzle-urile sunt banale fata de primul POP....sa nu mai zic de repetitivitatea acestui joc....ma plimb din tinut in tinut si le eliberez de sub umbra raului....over and over....boring....aaa si special pt copii facut...nu mai poti muri in joc

17. #77 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    numai bun dupa o tura de Ninja Gaiden 2.

Hahaha dupa NG2 trebuie sa mergi la psihiatru, nu sa te apuci de POP.

18. #78 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    E buna rau Elika aia. Poate in continuare (dupa cum s-a terminat jocul sigur o sa fie) o sa o salvez si eu pe ea . Macar o tura. Nu ar fi rau.

19. #79 SP
    Member steauacroitoru's Avatar
    Jocul este nemaipomenit.Pe cine mai aud ca spune ca este usor ii recomand o plimbare pana la doctor

20. #80 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Am fost la doctor si mi-a zis ca nu am nimic . Nu am o experienta foarte bogata ca si gamer, dar jocul mi s-a parut destul de usor. Nici puzzle-urile nu sunt cu mult superioare. Ok, e un joc, trebuie sa te distreze nu sa te streseze, dar cred ca ar fi fost mai interesant sa transpiri putin cand te lupti cu un boss. Lupta poate dura si 3 ore daca ai chef, ca oricum pana la urma il dobandesti. Am si un S. Guide, dar nu l-am folosit pana acum pt ca nu am avut nevoie. Probail am sa-l folosesc sa gasesc toate "light seed-urile" sau pt. a obtine cateva trofee in plus.
    Usor, usor, incep sa urasc Ubisoft pt. ca-mi ofera elemente de gameplay cu taraita. Primul a fost Ass. Creed(aici mi-a placut macar povestea), iar apoi FarCry 2 (nu mi-a placut nimic, nici macar grafica). Stiu ca un joc nu poate sa multumeasca pe toata lumea, dar imi imaginez un mix dintre Ass. Creed si PoP.....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast