super![]()
oferta este valabila la carrefour ps 3 120gb dar FARA JOC 999LEI. AM CUMPARAT EU .ORICUM SI FARA JOC SI TOT E TARE.PENTRU AL CUMPARA TREBUIE SA TE INTERESEZI LA GREU PT CA AIA HABAR N-AU DE OFERTE SI-TI DA CE E LA RAFT
Oricum s-au terminat stocurile in majoritatea magazinelor la promotia cu 999. In Brasov nu am mai vazut de o luna.
stiu ca are aproape o luna thread-ul dar eu am achizitionat pe data de 2.01.2011 pachet ps3 320 gb + move start edition,cu pretul de 300euro garantie internationala 1 an,singura problema este ca am cumparat-o din olanda.poate gasiti pe net sa comandati,cu toate ca pe net am vazut la ei preturi mai mari c-a in romania,dar in magazin problema se schimba si poti gasi produse si la jumatate din pret (electronice ma refer)
Salut, eu mi-am luat inainte de sarbatori un Ps3 Slim de 320 GB GTA5 Bundle + Medal of Honor cu 290 Lire de pe Amazon.co.uk.
L-am luat la super pret avand in vedere faptul ca acelasi pachet in tara costa cca 1800 RON(360 Lire)
nu e o promotie dar e cel mai mic pret (din cate am vazut eu) ptr Xbox Slim 4gb si am zis ca merita postat aici
Consola XBOX360 Slim 4GB consola xbox 360 slim 4 gb
asta ca sa ne facem ca dam posturi (aiurea in tramvai)..e clar ca omu' vroia sa spuna GT5,dar a gresit...mare lucru..
Salut,
vedeti ca e promotie la emag destul de interesanta pentru cei care nu si-au luat inca kitul de move:
Pachet Sony MOVE PS3 : Sony Motion Control Move Negru + Playstation Eye camera + Joc The Fight Move Edition 389 lei
Pachet Sony MOVE PS3 : Sony Motion Control Move Negru + Playstation Eye camera + Joc The Fight Move Edition sony_move_pack
Nu mi se pare asa mare afacere. Cel mai bine iei Starter Pack de pe ShopTo cu ~230 de lei si astepti sa ajunga The Fight la ~18 lire pe zavvi si aia e![]()
inca o oferta buna, nu e la promotie,dar macar este cel mai bun pret(din cate am vazut eu) Sony PlayStation PS3 Slim 320GB - TelefonulTau.eu
By MonkY in forum Pets
By MonkY in forum Console Club
By muggs in forum Console Club
Bookmarks