de obicei joc co-op (medic) dar merge si competitiv
id la semn (pt cei care nu ma au deja in lista)
cheers
de obicei joc co-op (medic) dar merge si competitiv
id la semn (pt cei care nu ma au deja in lista)
cheers
nu uitati, meetingul Resistance2 e azi 24.01.09 (Sambata) ora 22:00
psn idurile celor care s-au anuntat ,sau s-au declarat interesati de meeting ( prin post, forum pm, psn msg,yahoo messenger etc)
king_color
whoswho69
jacksparrow93
shazam_ro
ReNeGaDe124
ffocus2008
baciualex
nameless_fear
garreth_ro
dualtrx
romulus_costin
BoDoPSX_RO
Nonelito
RaskolnikovD
P.S: scuzati floodul de mesaje pe toate sursele de contact dar chiar vreau sa se stranga lumea,va mai trimit acum un PM PSN just in case
Gaming Placut !
GG guys, a iesit bine pentru inceput, chiar daca nu au fost toti. Mai facem si altadata.
trebuie repetat cat mai des, nu de alta da trebuie sa invat sa fraguiesc si eu la fel ca ReNeGaDe124![]()
just trying to survivelol sunteti niste superbootzi, always on my 6'...da nu-i nimic ca ma apuc de competitive
Noah, numai noi doi? Nu se mai anunta nimeni?
Pana acum:
king_color
baciualex
....
....
....
....
Repede repede cat mai sunt locuri![]()
+1
cred ca ar trebui doar anuntat cand este intalnirea. cine poate va juca, cine nu
evitam posturi inutile de genul "+1"
Ok, atunci intalnirea va fi sambata la ora 22:00 la fel ca data trecuta. E bine? Veniti si voi cu alte sugestii daca nu va convine ziua sau ora.
Deci, until further notice, Resistance 2 Meeting va fi sambata la ora 22:00. Be there!!! All are welcome.
O lista cu cei anuntati:
king_color
baciualex
nameless_fear
ffocus2008
intru si eu. sunt de accord cu ce a zis focus. ar trebui doar anuntata data si ora . cine intra, intra![]()
salutare am tot urmarit topicul cu interes si suparat ca eu inca nu am resistance 2,dar se pare ca pe vineri o sa il am(sper sa nu intervina ceva) si atuncia am sa fiu si eu prezent.![]()
da am urmarit topicul am obs ca este rezervat,sper sa ajung sa intru si vineri.
doar trebuie sa imi explicati unde gasesc serverul(arena),ce nume va avea etc.....
Are jocul un "in game party sistem" cu care iti poti invita prietenii. Oricum o sa vorbim inainte de meci sa ne intelegem ce si cum.
By Walkman in forum Console Club
Bookmarks