Intru si eu in seara asta la un KZ2,daca faceti o sesiune trimiteti-mi va rog si mie un mesaj pe PSN sa nu mai joc de nebun pe servere straine.
Intru si eu in seara asta la un KZ2,daca faceti o sesiune trimiteti-mi va rog si mie un mesaj pe PSN sa nu mai joc de nebun pe servere straine.
Play.com (UK) : Official Sony PS3 Wireless Bluetooth Headset : PlayStation3 - Free Delivery vorbeste cu robert dinu,http://www.consolegames.ro/forum/f41...-10ron-produs/ iti poate aduce el din uk![]()
Baieti,cand mai facem intalnire killzone 2 ca in aceea vineri (13) nu sa intamplat nimic. Sau vreun clan tournament sau ceva de genu (pt cei din cg ro clan).
Salutare, PSN ID - Rze22 joace- Tekken DR , Resident Evil 5 , Street Fighter 4 , Killzone 2 , Resistance 2 , Soul Calibur 4 , COD 4 , COD WaW , Battle Field Bad Company , Army of Two , Unreal Tournament 3 (inca nu am headset dar saptamana asta sper sa imi cumpar)
Am si eu o intrebare,voi nu jucat niciodata MGS 4?
p.s. cam vineri imi iau si eu un PS3 cu MGs 4 si poate jucam un meci online![]()
Deci pana la urma ,nu are nimeni chef sa faca vreo intalnire de kz2 sau eu stie resistance 2 ca mai demult?Intr-o vineri sau ceva de genu like in old times .
am vazut ca in ultima vreme mai multi ati achizitionat skate2, hai sa ii dam bice la un online
un deathrace... sau niste challange-uri (burnout paradise style)...sau ce vreti
id jackrayden
Bookmarks