Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 41

Thread: Casti HandSet Bluetooth

1. #21 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    [quote=Tavitzu;45789]Asa ii la noi in provincie

Oricum am ras vreo 1 ora.Auzi,handset

Acum serios vorbind,din ce stiu eu toate handset urile care nu sunt de la sony se aud prost.Cel mai prost se aude in preajma handset urilor de zbatut maioneza

2. #22 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    esti rau
    Anyway sony94 cel mai recomandat este ,,handsetul'' de pe shopto (unu din primele linkuri ala oficial sony)

3. #23 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Incercam sa fiu ontopic

4. #24 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    esti rau
    Anyway sony94 cel mai recomandat este ,,handsetul'' de pe shopto (unu din primele linkuri ala oficial sony)
    Cred ca esti Tavitzu ala din piata Mehala dupa cum te exprimi p-aicilol

5. #25 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Ce gluma buna, am r�s 3 ore si un sfert sau stai ma g�dila cineva deci sorry nu tu esti de vina, trebuia sa te bagi tu in seama lasa threadu sa moara , este un thread despre headseturi deja si unu de handseturi nu avem nevoie parerea mea.

6. #26 SP
    Member cristian77's Avatar
    original one from Sony rulzz!

7. #27 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    confirm ca headsetul original sony merge perfect/
    din ce am testat eu castile cu microfon cu fir legate prin USB (cu adaptor) la ps3 merg perfect si acelea.

8. #28 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Eu am o porcărie de la un telefon LG și merge in orice joc perfect. No problems here. La un headset sony nu-si merita banii, pur si simplu nu-mi ofera nimic diferit fata de alte headset-uri mai ieftine de pe piata. Transmisia (sunetului) este aceasi, la fel de proasta. Ca deh, vorba aia, nu e skype.

9. #29 SP
    Member cristian77's Avatar
    nu ma contrazic in privinta calitatii sunetului,deoarece nu am incercat alte headseturi,dar diferenta de 50-60 ron intre unul original si unul oarecare eu zic ca se justifica prin faptul ca :merge compatibil 100%,paring USB in 2 secunde cu PS in momentul in introduci cablul, ai o chestie originala,care arata super bine,e finuta,ai legatura cu PS3 tot timpul prin faptul ca ti se arata pe ecran stadiul bateriei,etc...

10. #30 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    va rog sa ma ajutati daca stiti:
    am o pereche de casti southwing sa505 bluetooth cumparate acum vreo 6 luni care au mers bine si pe ps3 si pe calculator. nu le-am mai incercat de atunci iar acum mi se conecteaza perfectr la pc, DAR la ps3 nu se mai conecteaza. Adica ps3 le detecteaza apara faza cu pairing cu introdus PIN il bag 0000 si apoi scrie REGISTERING si astept si o 1 ora si tot nu se conecteaza. Stiti cumva daca a fost un update la ps3 care a modificat ceva la conectarea de device-uri bluetooth sau alta cauza. mersi de sfaturi

11. #31 SP
    Junior Member mast's Avatar
    Omule, daca l-ai setat pentru ps3 trebuie sa-i dai reset ca sa-l gaseasca telefoanele deoarece el acum este imperecheat cu ps3-ul.

Bafta

scuze, raspunsul de mai sus ere pt. un post mai vechi

12. #32 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    este un thread dedicat pentru headseturi , de ce mai stati pe threadu ...lasatil sa zboare

13. #33 SP
    Junior Member Mr-s1cKo's Avatar

Casti cu 2 canale!

Buna seara!
    Calatoream pe internet ,si am dat de acest forum foarte placut la ochi ,unde am observat acest THEARD unde se vorbeste despre casti Wireless pentru PS3 , si m-am gandit hai sa fac si eu un cont ,si sa ma implic si eu in aceasta mica conversatie. Am si eu o problema pe care tot nu pot sa o rezolv de 3 ore. Tot caut pe Google ,eBay ,Amazon ,Yahoo ,Ask...etc. Niste casti cu USB sau Wireless cu 2 canale (cred ca asa e corect zis, ma refer pentru ambii urechi) si sa aibe microfon!
    Cine ma poate ajuta cu mica mea probleme in cautarea unor casti pentru PS3 raman dator cu un Prigat Nectar ,care locuiesti in Galati ne gasim noi odata la un suc !

14. #34 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Mr-s1cKo View Post
    Buna seara!
    Calatoream pe internet ,si am dat de acest forum foarte placut la ochi ,unde am observat acest THEARD unde se vorbeste despre casti Wireless pentru PS3 , si m-am gandit hai sa fac si eu un cont ,si sa ma implic si eu in aceasta mica conversatie. Am si eu o problema pe care tot nu pot sa o rezolv de 3 ore. Tot caut pe Google ,eBay ,Amazon ,Yahoo ,Ask...etc. Niste casti cu USB sau Wireless cu 2 canale (cred ca asa e corect zis, ma refer pentru ambii urechi) si sa aibe microfon!
    Cine ma poate ajuta cu mica mea probleme in cautarea unor casti pentru PS3 raman dator cu un Prigat Nectar ,care locuiesti in Galati ne gasim noi odata la un suc !
    uite vezi aici http://www.consolegames.ro/forum/f41...ti-usb-pt-ps3/

15. #35 SP
    Junior Member Mr-s1cKo's Avatar
    Alte sugestii nu mai are nimeni?

16. #36 SP
    Junior Member Balzacu's Avatar
    Cred ca tu cauti casti care sa fie compatibile Bluetooth A2DP (Bluetooth stereo). Uite aici un exemplu de casca Sony Ericsson - Products - Accessories - Features - HBH-DS205

Am folosit asa ceva si am numai cuvinte de lauda la adresa castilor. Autonomie decenta, sunet excelent, raza mare de actiune, dar toate astea la un pret piparat (aprox. 200 RON).

17. #37 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by Balzacu View Post
    Cred ca tu cauti casti care sa fie compatibile Bluetooth A2DP (Bluetooth stereo). Uite aici un exemplu de casca Sony Ericsson - Products - Accessories - Features - HBH-DS205

Am folosit asa ceva si am numai cuvinte de lauda la adresa castilor. Autonomie decenta, sunet excelent, raza mare de actiune, dar toate astea la un pret piparat (aprox. 200 RON).

Am si eu un HBH-DS970 si nu functioneaza deloc. O_O

18. #38 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Merge cu casca Nokia, eu asta folosesc .. merge bine in general!

19. #39 SP
    Member Dante's Avatar
    casca nokia si eu

20. #40 SP
    Junior Member Balzacu's Avatar
    alecs acum am vazut ca PS3 nu are (inca) Bluetooth A2DP. My bad. Poate intr-un viitor update de fw....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast