[quote=Tavitzu;45789]Asa ii la noi in provincie
Oricum am ras vreo 1 ora.Auzi,handset
Acum serios vorbind,din ce stiu eu toate handset urile care nu sunt de la sony se aud prost.Cel mai prost se aude in preajma handset urilor de zbatut maioneza
[quote=Tavitzu;45789]Asa ii la noi in provincie
Oricum am ras vreo 1 ora.Auzi,handset
Acum serios vorbind,din ce stiu eu toate handset urile care nu sunt de la sony se aud prost.Cel mai prost se aude in preajma handset urilor de zbatut maioneza
esti rau![]()
Anyway sony94 cel mai recomandat este ,,handsetul'' de pe shopto (unu din primele linkuri ala oficial sony)
Ce gluma buna, am r�s 3 ore si un sfert sau stai ma g�dila cineva deci sorry nu tu esti de vina, trebuia sa te bagi tu in seama lasa threadu sa moara , este un thread despre headseturi deja si unu de handseturi nu avem nevoie parerea mea.
confirm ca headsetul original sony merge perfect/
din ce am testat eu castile cu microfon cu fir legate prin USB (cu adaptor) la ps3 merg perfect si acelea.
Eu am o porcărie de la un telefon LG și merge in orice joc perfect. No problems here. La un headset sony nu-si merita banii, pur si simplu nu-mi ofera nimic diferit fata de alte headset-uri mai ieftine de pe piata. Transmisia (sunetului) este aceasi, la fel de proasta. Ca deh, vorba aia, nu e skype.
nu ma contrazic in privinta calitatii sunetului,deoarece nu am incercat alte headseturi,dar diferenta de 50-60 ron intre unul original si unul oarecare eu zic ca se justifica prin faptul ca :merge compatibil 100%,paring USB in 2 secunde cu PS in momentul in introduci cablul, ai o chestie originala,care arata super bine,e finuta,ai legatura cu PS3 tot timpul prin faptul ca ti se arata pe ecran stadiul bateriei,etc...
va rog sa ma ajutati daca stiti:
am o pereche de casti southwing sa505 bluetooth cumparate acum vreo 6 luni care au mers bine si pe ps3 si pe calculator. nu le-am mai incercat de atunci iar acum mi se conecteaza perfectr la pc, DAR la ps3 nu se mai conecteaza. Adica ps3 le detecteaza apara faza cu pairing cu introdus PIN il bag 0000 si apoi scrie REGISTERING si astept si o 1 ora si tot nu se conecteaza. Stiti cumva daca a fost un update la ps3 care a modificat ceva la conectarea de device-uri bluetooth sau alta cauza. mersi de sfaturi
Omule, daca l-ai setat pentru ps3 trebuie sa-i dai reset ca sa-l gaseasca telefoanele deoarece el acum este imperecheat cu ps3-ul.
Bafta
scuze, raspunsul de mai sus ere pt. un post mai vechi
Buna seara!
Calatoream pe internet ,si am dat de acest forum foarte placut la ochi ,unde am observat acest THEARD unde se vorbeste despre casti Wireless pentru PS3 , si m-am gandit hai sa fac si eu un cont ,si sa ma implic si eu in aceasta mica conversatie. Am si eu o problema pe care tot nu pot sa o rezolv de 3 ore. Tot caut pe Google ,eBay ,Amazon ,Yahoo ,Ask...etc. Niste casti cu USB sau Wireless cu 2 canale (cred ca asa e corect zis, ma refer pentru ambii urechi) si sa aibe microfon!
Cine ma poate ajuta cu mica mea probleme in cautarea unor casti pentru PS3 raman dator cu un Prigat Nectar ,care locuiesti in Galati ne gasim noi odata la un suc !![]()
uite vezi aici http://www.consolegames.ro/forum/f41...ti-usb-pt-ps3/
Cred ca tu cauti casti care sa fie compatibile Bluetooth A2DP (Bluetooth stereo). Uite aici un exemplu de casca Sony Ericsson - Products - Accessories - Features - HBH-DS205
Am folosit asa ceva si am numai cuvinte de lauda la adresa castilor. Autonomie decenta, sunet excelent, raza mare de actiune, dar toate astea la un pret piparat (aprox. 200 RON).
alecs acum am vazut ca PS3 nu are (inca) Bluetooth A2DP. My bad. Poate intr-un viitor update de fw....
By Hyp in forum Licitatii
Bookmarks