Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Probleme FIFA11 Ultimate Team

1. #1 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

Probleme FIFA11 Ultimate Team

Am FIFA 11 regiunea Hong Kong. Mi-am creat cont de Hong Kong si am activat jocul online, am descarcat si FUT11(acum 2 luni). De cateva zile (aproximativ o saptamana) nu mai reusesc sa intru la Ultimate Team. Ma trimite la EAStore dar acolo nu este Ultimate Team. Descarc Ultimate Team direct de pe PSN Store dar cant vreau sa joc ma trimite iar la EA Store.... si acolo nu este decat Live-ul... nu e si ***...
    Mai are cineva problema asta?
    Ce se intampla? Am inteles ca s-a lucrat la un update. Jocul a si facut update la un moment dat... Parca trebuia sa fie gata pe 17... Aseara(20 Feb ) inca nu puteam juca FUT11....

2. #2 SP
    Junior Member djady's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Am FIFA 11 regiunea Hong Kong. Mi-am creat cont de Hong Kong si am activat jocul online, am descarcat si FUT11(acum 2 luni). De cateva zile (aproximativ o saptamana) nu mai reusesc sa intru la Ultimate Team. Ma trimite la EAStore dar acolo nu este Ultimate Team. Descarc Ultimate Team direct de pe PSN Store dar cant vreau sa joc ma trimite iar la EA Store.... si acolo nu este decat Live-ul... nu e si ***...
    Mai are cineva problema asta?
    Ce se intampla? Am inteles ca s-a lucrat la un update. Jocul a si facut update la un moment dat... Parca trebuia sa fie gata pe 17... Aseara(20 Feb ) inca nu puteam juca FUT11....
    Si eu ma avut aceasi problema, mi-a facut o gramada de nervi si singura solutie care am gasit-o a fost sa-mi transfer jucatori de pe contul acela pe alt cont de exemplu contul de ro pe care merge ultimate team. Jucatori poti sa-i transferi pe versiunea online FIFA 11 Ultimate Team - EA Sports | EA SPORTS Football unde eu mi-am facut doua conturi separate. (cel cu id de ro si cel cu id zona 1 hong kong).
    Pe id-ul sau regiunea Hong Kong nici eu nu pot sa mai intru dar pe cel de uk si ro se conecteaza fara probleme. Sper ca ti-am fost de ajutor

3. #3 SP
    La mine nu merge pe nici un cont. Eu jucam pe contul de ro. Pur si simplu a disparut Ultimate Team din meniu. L-am downloadat din nou si cand am vrut sa intru m-a trimis catre EA Store, unde nu e nimic, si iar a disparut din meniu....

4. #4 SP
    Junior Member djady's Avatar
    Se pare ca esti mai ghinionist ca mine... Nu stiu care ar fi rezolvarea, mie imi merge pe cel de ro si uk nu stiu de ce nu-ti merge pe nici un cont tie,pe cel de pe Hong Kong imi zice " the ea servers are currently unavailable. Please try again later "

5. #5 SP
    Am rezolvat.
    Nu mai aveam in meniu ULTIMATE TEAM si l-am downloadat de pe PSN pe contul de Hong Kong. Cand incercam sa in intru in ULTIMATE TEAM de pe contul de Hong Kong imi zicea chestia cu "server unavaible". Pe contul de RO imi zicea ca trebuie sa se updateze si pentru asta va sterge ULTIMATE TEAM-ul actual si ma va trimite catre FIFA 11 Store. Dar problema e ca de pe contul de RO nu este nimic in FIFA 11 Store.
    Asa ca am intrat pe contul de UK si am accesat ULTIMATE TEAM (in partea de RO ii zisesem ca nu vreau sa se updateze pentru alfel disparea din meniu). Am zis ca vreau sa se updateze si ma dus in FIFA 11 Store unde exista (WOW CE FERICIRE) ULTIMATE TEAM 11 si era FREE.L-am downloadat si merge jucat de pe orice cont , mai putin Hong Kong.
    Sper sa fie de folos si altora (daca mai exista cineva care sa nu-si fi rezolvat problema asta pana acum... )

Rog adminul sa inchida acest Thread deorece si-a atins scopul.
    Multumesc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.