Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 101

Thread: Tdu2-Romania Hell Drivers Club

1. #1 SP
    Member ramusg's Avatar

Tdu2-Romania Hell Drivers Club

Clubul e facut, Romania Hell Drivers, Bad boys with **** roads ( asta e descrierea), lv. minim de intrare 10, toti cei care intra sunt rugati sa faca o donatie clubului pt up grade( nu avem garaj in standard si nici destui bani pt masini, am sa dau invite in club atunci cand o sa fiti on-line ( Musky, MOGO).
    Clubul are deja 2 membri, asteptam ca si Magic ( SergentM) sa se alature noua, are rezervata o pozitie executiva pt o donatie consistenta, ii multumim anticipat.

Vreau neaparat ca fiecare sa-si " tuneze" masina de club cu steagul Romaniei, il gasiti la oricare sticker-shop din Ibitza sau Hawai ( costa in jur de 15 K tot pliantul cu steaguri), lipirea poate sa fie in spate, la numar ( iese f bine cu putina imaginatie), sau pe botul masinii, in laterale, pe portierele din fata.

Pt masinile de club, m-am gandit la gama americana de muscle cars, Ford GT, Doge, Chevrolet etc.

Promit ca regulat, membrii clubului sa aiba parte de petreceri, iesiri in club( disco), plimbari off road, eventual gratare cu mici si bere. Va astept.

2. #2 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    "Bad boys with **** roads". Ce cuvant a fost inlocuit de stelute?

3. #3 SP
    Senior Member muggs's Avatar

4. #4 SP
    Member ramusg's Avatar
    "Treaba mare" in limba engleza , tinand cont ca suntem din Romania ...

5. #5 SP
    Member Dante's Avatar
    pai atunci trebuia $hitty roads sau crappy

6. #6 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Sau direct Romanian roads, se subintelege.

7. #7 SP
    Member muski's Avatar
    Gata ma bag diseara ne vedem online cei cu ps3 PSN id : Muski2009 dati add nu stati

8. #8 SP
    Member Dante's Avatar
    l-am luat si eu acum. ma dumiresc ce si cum prin joc, fac ceva rank (sau cum se zice) si apoi ma bag si eu in club

9. #9 SP
    Member ramusg's Avatar
    Ok , te asteptam.

10. #10 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    l-am luat si eu acum. ma dumiresc ce si cum prin joc, fac ceva rank (sau cum se zice) si apoi ma bag si eu in club

Dante am dat de tine pe harta in joc din greseala... ti-am dat add ca nu stiu ... nu te mai aveam in lista, acomodeaza-te putin cu jocul si te asteptam in club

11. #11 SP
    Member Dante's Avatar
    Da, am dat accept . La um moment dat era cineva pe harta cu id-ul incepand cu m care conducea un vw tuareg si tot ma tampona. tu erai? . L-am vazut si pe ramusg pt cateva minute pe harta, pe la aeroport cred ca a luat avionul ca nu l-am mai vazut apoi

12. #12 SP
    Member ramusg's Avatar
    M-am enervat, am toat asteptat pach-ul si nu am mai jucat de cateva saptamani bune , trebuie sa ma reobisnuiesc cu controlul, sa ma apuc sa fac bani, avem nevoie de masini bune la club.

Daca facem un up grade serios o sa avem masini exclusiviste si sunt superbe,atat estetic cat si in privinta performantelor.
    Dupa primele impresii, clubul e partea super a jocului, trebuie sa ne punem serios pe treaba, sambata seara facem un pocker room privat.

13. #13 SP
    Member muski's Avatar
    Pai trebuie sa te apuci de treaba, ca majoritatea din noi avem ceva bani suntem destul de avansati, numai tu intrii 20 min in joc apoi iesi si joci SOCOM - tradatorule

14. #14 SP
    Member Game101's Avatar
    TDU 2 are nevoie de cod ceva sa joci online?

Ca am gasit la cineva sa il cumpar,desigilat si ma gandesc sa nu fie ca NFS HP,daca are vreun cod folosit sa nu mai mearga.

15. #15 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Game101 View Post
    TDU 2 are nevoie de cod ceva sa joci online?

Ca am gasit la cineva sa il cumpar,desigilat si ma gandesc sa nu fie ca NFS HP,daca are vreun cod folosit sa nu mai mearga.
    Nu are online pass.

16. #16 SP
    Member muski's Avatar
    Fratilor ne strangem si noi odata organizat ceva? Vad ca ori jucati singuri, ori alt joc, ori nu sunteti....... , avem degeaba clubul ala.... PACAT !!!

17. #17 SP
    Member Game101's Avatar
    De joi seara eu o sa fiu online cand vreti,dati un mesaj.

Id PSN : Redroom101 (UK) si Game200988 (US) dati add la ambele si spuneti ca sunteti de aici cu TDU2 si jucam.Bine eu o sa am ceva de jucat pana ajung la lvl ala

---------- Post added 30-03-2011 at 03:52 PM ----------

Quote Originally Posted by Game101 View Post
    De joi seara eu o sa fiu online cand vreti,dati un mesaj.

Id PSN : Redroom101 (UK) si Game200988 (US) dati add la ambele si spuneti ca sunteti de aici cu TDU2 si jucam.Bine eu o sa am ceva de jucat pana ajung la lvl ala

O sa joc numai pe RedRoom101 TDU2 ca sa nu aveti 2 iduri in lista degeaba

18. #18 SP
    Member Game101's Avatar
    A venit,azi o sa intru sa caut clubul dupa ce o sa il joc un pic

19. #19 SP
    Member muski's Avatar
    Te asteptam, sper sa il prindem pe kepzy sa iti dea add in club ca eu am icnercat sa dau la cineva si nu a mers.... , fa lvl 10 minim man si invata-te cu jocul apoi intrii in club... Spor la joc.

20. #20 SP
    Member ramusg's Avatar
    Haideti baietzi, am facut 10 000 xp dar mai avem de strans inca 2 700 000 $ pt upgrade, o sa avem loc pt 16 jucatori si 2 masini exclusiviste, eu m-am apucat de prima cupa din Hawai si o sa donez 1 mil dupa ce o termin, astept sa mai faceti donatii.

Un mod de a face bani e de a rejuca cand ajungeti la cursa de viteza( cea cu punctele) la cupa 1 sau 2, 15K sau 20 k pe cursa, intr-o ora de joc poti face cam 600 k dac iesi tot timpul pe primul loc si dai rejucare. Cand ne strangem si la un Poker?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast