Ma chinui la prima cupa de mor.Concurez cu un GOLF 6 GTI ca e A7 restrictia.E un time attack,ma dispera,ca la cupa daca iesi chiar si pe locul 2 nu iti da voie sa avansezi.Daca iau milionul donez si eu 60%
Ma chinui la prima cupa de mor.Concurez cu un GOLF 6 GTI ca e A7 restrictia.E un time attack,ma dispera,ca la cupa daca iesi chiar si pe locul 2 nu iti da voie sa avansezi.Daca iau milionul donez si eu 60%
Din pacate am dat jocul, nu m-am putut impaca cu sunetul groaznic al motoarelor si controlul oarecum nerealist mai ales la iesirea dintr-o curba..... Have fun.![]()
fratilor deci eo stau in spania am cautat acm printrun oras mare din apropiere si am mers la toate magazinele timp de 5 ore si nu am gasit tdu2 numa ptr PS3 :-(( daca careva stie de unde il pot lua online sau ceva add : denis.cs75![]()
Ce ziceti se merita sa imi cumpar jocul sau e o pierdere de timp? E misto? , se merita pretul?
eu zic ca se merita, dar fiecare cu preferintele lui, uitate pe youtube la joc si daca iti place....buy it !!
---------- Post added 13-08-2011 at 03:44 PM ----------
muski eu il stiu doar pe kepzy din club atat...![]()
Sa fac rost de ceva bani si il iau... O sa fac story-ul ( ca nu imi place sa incep un joc multiplayer daca nu l-am terminat singleplayer ) si dupa lvl 10 intru in club , asa ca nu vindeti jocul , ca eu intru aproape zilnic pe consola + ca o sa stau mult pe jocul asta sa il joc , astept sa vad cum fac cu banii![]()
Am fost mai multi la inceput care il jucam... , dar lumea nu prea se tinea de el , jucau alte jocuri asa ca l-am vandut. Mi-a placut , e amuzant jocul asa, dar daca nu am avut cu cine sa mai joc online statea degeaba pe raft...![]()
cristi ca sa termini tu tot jocul la single player, o sa iti ia o vesnicie. Cand il vei avea, sa joci, te obisnuiesti cu butoanele, faci lvl 10, apoi te provoc la o cursa![]()
perfect , in cazul in care nu mai misca playeri vechi sa mai faca ceva cu clubul ala fac eu un nou club, si eu il primesc luni sau cel tarziu miercuri-joi
Ok deci faci tu clubul ca ai mai multi $$$ ... si da-mi add din seara asta :Cristy576 daca poti , ar fi bine si ca ceilalti care vor sa joace online cu noi sa isi puna psn id-ul , ce ziceti sa facem o lista cu membrii care vor sa intre in club deoarece din cate am vazut la club lvl 1 este un maxim de membrii care pot intra ... cine doreste in club sa isi scrie id-ul de psn in urmatoarea lista ca sa fie adaugatii de urmatorul lider , probabil botealex daca vrea , daca nu am sa fac eu clubul : Incep eu :
Cristy576
Bookmarks