Maine pe la 14 15 e ok ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
salut.daca vreti eu am club facut cu 4 membri si am si peste 6 milioane banuti.id danmertzaan
Eu olaruadrian . Da mi add ca sunt plecat de acasa 2 zile si invita ma in club
Sent from my iPhone using Tapatalk
hei, acuma merge tdu online. daca vreti intr-un club mai mare ne intalnim si va dau invitatii.
psn BoTeAlEx
P.S: nu am mai intrat de mult pe tdu, pentru ca am inceput scoala si nu prea am timp, dar in weekend sau in fiecare seara, cred ca pot intra.
Eu am probleme cu netu de la super-clicknet ... si pana rezolv nu cred ca ne intalnim online
Am si terminat jocul , am bugatti si yaht in ibiza + o gramada de masini misto ...
P.S.: Intru in club da mai intai sa rezolv problema cu netu...
P.P.S: Si eu pot sa intru doar in weekend... sau probabil in fiecare seara
Astazi nu m-am putut conecta la serverele TDU, sa fi fost din vina mea sau a fost o problema cu serverele?
Salut.de multe ori nu reusesc nici eu sa ma conectez.si am id si de us si de uk.cind merge pe unu si nu merge pe celalalt sau nici pe unu nici pe celalalt.mereu e asa.nu stiu care e treabab de nu fac ceva bun sa mearga mereu ca la gt5
Il joc de vreo 2-3 zile dar sunt complet dezamagit de joc.
AI-ul este degeaba pe circuit, daca pastrezi perfect line-ul poti scoate si 30 secunde in plus fata de ei, iar asta pe un circut de 2:30-3:00 minute.
Depasesc, merg si franeaza precum un orb paralizat pe partea stanga.
Lipseste optiunea de dificultate sau nu o gasesc eu? Exceptand cea pentru controlul masinii(full assistance, sport si hardcore).
Apoi, Tdu mi-a placut enorm dar m-au scos din minti toate denivelarile alea care faceau masina sa topaie precum un iepure in calduri si curbele de munte unde efectiv nu vedeai ce urmeaza in fata ta. Din pacate au pastrat stilul.
Joc de la inceput pe modul sport si nu am ajuns prea departe. Detin GTR 2012, un subaru impreza sti si 2 vw Tuareg. Am mai testat cateva masini si am vazut diferenta enorma de manevrabilitate. CLK 63 AMG Black Series este atat de salbatic incat a trebuit sa repet cursa de zeci de ori pana sa ma lase sa simt ca la un moment dat va dori sa se lase usor imblanzita.
Acum depinde de fiecare de preferinte.eu l-am jucat de 2 ori pe 2 conturi si inca imi place.am toate casele si toate masinile din joc si vreo 500 miloane credit.si cred ca il iau iar de la capat si pe al treilea cont.
Ce premii sunt mai tarziu in joc de ai ajuns sa ai 500 milioane credit?
Am vazut premii de 100k-150k pentru un campionat dar sa ajungi totusi sa cumperi totul si sa iti mai si ramana atatia bani ... hehe, cale lunga.
daca o sa cauti pe youtube o sa vezi ca sint niste smecherii la cupe si faci bani cu caru.cel putin la ultima cupa faci 5 mil pe cursa la sfirsit dupa ce termini cupa .
Salutare. Nu mai retin ce level am dar, diseara ma conectez si eu si sper sa fiu acceptat in club! PSN ID: costyvas
Salut baieti, doresc sa intru si eu in club, sunt intr-un club deja dar voi da leave. Am level 31 usernameul meu este n3uron09
Bookmarks