Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 81 to 100 of 143

Thread: Battlefield: Bad Company

1. #81 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    nice. nu-mi prea convine ca ma obliga sa joc in campanii pt. unele trofee. ma asteptam sa fie mai multe trofee pt. online

2. #82 SP
    Junior Member PortoCalioSu's Avatar
    fratilor...chiar nu mai joaca nimeni un battlefield??....mi-e dor de meci cu squad romanesc

3. #83 SP
    Junior Member sony94's Avatar

Bad Company

sal ...as dori sa va intreb daca Bad Company poate fi jucat in 2 pe acceasi consola ????? ...ms

4. #84 SP
    din cate stiu eu....nu

5. #85 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    PSN ID: Wickyz

Astept pentru squad de BFBC. Preferabil un gunner bun pentru elicopter . Variez intre sill level 2 si 10 (depinde daca face fitze netu sau).

6. #86 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Joc eu ...

Cine vrea id-ul meu de PSN , sa-mi lase mesaj , sau id-ul lui, prin PM .

7. #87 SP
    good job guys, a fost frumos, pacat ca nu am si eu headset, sper sa mai jucam asa , wickyz erai gunneru meu la elicopter, nu trebuia sa pleci

8. #88 SP
    Member DeianD's Avatar
    Joc si eu Bad Company Online...puteti da Add la DeianD

9. #89 SP
    Ce se intampla cu jocul ... De ce are lag atat de mult?! ...Inainte nu avea?! ... Are cineva vreo explicatie? Voua cum va merge?

10. #90 SP
    Junior Member Ancalion's Avatar
    Eu joc BC in fiecare zi in multiplayer. PSN ID: Ancalion

11. #91 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    am trimis cateva request-uri PSN ID:MakiaveliProJect
    battlefield bc e chiar un super joc!

12. #92 SP
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Ce se intampla cu jocul ... De ce are lag atat de mult?! ...Inainte nu avea?! ... Are cineva vreo explicatie? Voua cum va merge?
    tocmai l-am probat si nu am probleme cu lag-ul

13. #93 SP
    O fii de la netu meu ?! ...Router, ceva.... aiurea.

14. #94 SP
    ai tot timpul lag??

15. #95 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    sal. puteti sa'mi dati si mie add? psn: g-xtreme ,nu sunt experimentat dar am sa va prind din urma in leg cu lag'ul,si eu am aceeasi pb dar numa pe ranked games.nush de ce...

16. #96 SP
    Quote Originally Posted by bobo1st View Post
    ai tot timpul lag??
    Deci acum o saptamana nu aveam probleme, chiar am crescut 5 lvl-uri intr-o noapte, in cateva ore ...mergea perfect, fara lag, fara nimic...
    De sambata tot face figuri ... cand intru are lag, gen intru prin pereti , nu nimeresc usa ...stiti voi.
    Daca spuneti ca voua va merge bine, inseamna ca este de la conexiunea mea ... dubios, ca am fibra optica, oricum nu stiu daca conteaza, ca ies prin router wireless in ps3. poate conexiunea pe extern face figuri , o sa incerc cu alt router ca mai am unu de rezerva... sa nu fie de la el.

17. #97 SP
    shi eu patesc la fel cateodata,dar ies dupa serverul ala shi incerc pe altul shi tot asha pana gasesc unul bun.
    de multe ori nimeresc din prima unu klumea dar se mai intampla sa prind cu lag.

18. #98 SP
    just me waches2's Avatar
    aceeasi problema o am si eu .inainte doar ziua ...mai nou si noaptea de ma scoate din mintzi ...am net de la c-zone ,mi-am dat comanda de marire de ab pt extern special pt ch asta ,am si o problema cu dns-ul care e mai mic ..precizez ca am ps legat la net prin router si calc deschis all the time ca altfel nu mere.

chestia cu schimbatul servarului nu isi mai face efectu mai nou ...daca prin unu jucabil raman pe ala ,daca ies nu mai gasesc cateva ore .....daca m-ai exista pe aici cineva cu net de la cei de mai sus si au /sau nu au probleme cu netu de la ei pm pls

19. #99 SP
    pot sa confirm ca problema e de la voi . eu ma joc cam in fiecare noapte si nu am nici cea mai mica problema de lag.

20. #100 SP
    Păi gata, văd că și-a revenit, am jucat tot wichendu ... SeikQ unde erai? că ți-am dat invite... Și altora ... de pe acest thread ... Am jucat doar cu portocaliosu , care din păcate nu avea cască.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks