Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 143

Thread: Battlefield: Bad Company

1. #61 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Cu recon ma jucam eu mai tot timpul. Foarte multe sfaturi nu pot sa iti dau, dar incerc:
    1. Gaseste-ti uncamping spot bun, din care vezi bine ce se petrece pe campul de lupta, odata la 2-3 minute schimba pozitia, se intorc cei pe care i-ai impuscat si poate te vad.
    2. Nu umbla in camp deschis, esti foarte vulnerabil de la distanta mica.
    3. Pe hartile cu cladiri uita-te dupa gauri in ziduri care pot fi un loc bun de sniper.

Mai mult nu stiu ce sa zic, n-am jucat foarte mult BF:BC

2. #62 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Si eu sunt la inceput in BF:BC si e destul de greu Dar ma obisnuiesc repede.

3. #63 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Recon e probabil cea mai versatila clasa din joc, pe langa sniping/tank hunting poti vana linistit in mijlocul inamicilor cu pistol/cutit ajutat de motion detector.

4. #64 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Cat dureaza un motion detector?

5. #65 SP
    Member canibalu's Avatar
    Mai mult de 30 sec nu dureaza...din ce-mi amintesc...

6. #66 SP
    Member sepet's Avatar
    Da ceva de genul asta dureaza....oricum...am revenit cu noi amanunte...ma descuc spre foarte bine cu sniperul acum ... trag lejer de la distanta,de aproape am inceput sa trag fara tinta....si din 10 tancuri probabil ca 1-2 scapa,restul sunt prajiti cu binoclul ...deh era si timpul,la cat am jucat ...

7. #67 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Detalieaza putin faza cu binoclul de rog. Ai deblocat ceva ?

8. #68 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    tekken e bun rau la evitat rachete...asteapta...asteapta...(eu strang din ...) brusc se misca putin si boom racheta la cativa metrii de tanc

te si sperii dracu

9. #69 SP
    Heheh pai de-aia mureai calcat de mine ca iti tremurau chilotii si sarei din tanc tocmai cand ma feream de bomba. Imi venea sa-ti zic(tip), esti mai safe in tanc decat pe jos. Singura data cand muream era cand nu stiam ca s-a lansat o bomba aka era targetat un tanc friendly din apropiere. Poate ne cumparam niste casti intr-un final

10. #70 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Heheh pai de-aia mureai calcat de mine ca iti tremurau chilotii si sarei din tanc tocmai cand ma feream de bomba. Imi venea sa-ti zic(tip), esti mai safe in tanc decat pe jos. Singura data cand muream era cand nu stiam ca s-a lansat o bomba aka era targetat un tanc friendly din apropiere. Poate ne cumparam niste casti intr-un final
    eu vroiam de fapt sa-i expediez o racheta....btw...am descoperit niste locuri foarte interesante pentru sniping

diseara va bagati?

11. #71 SP
    Hai ca ma bag sa te calc putin pe cap

12. #72 SP
    Member sepet's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Detalieaza putin faza cu binoclul de rog. Ai deblocat ceva ?
    Da Bobby,trebuie sa ai 1 credit pentru unlock,mergi in meniu,si alegi binoclul,este pe coloana verticala dedicata clasei Recon,you just can miss it,it's only one
    In privinta aptitudinilor lui Tekken,tot respectul,omu chiar stie,la un moment dat special ma antrenam sa-l dovedesc intr-un fel sau altul

13. #73 SP
    Junior Member candya76's Avatar
    salut baieti o sa ma bag si eu pe net dar am o intrebare am 2 normal edition ,dar e regiunea 1 si gold edition dar reg 3 are vreo inportata.care e mai bun de pastrat? id psn candya76

14. #74 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Gold Ed. reg. 3 evident! Jocurile PS3 nu sunt blocate pe regiuni.

15. #75 SP
    Junior Member candya76's Avatar
    ok am inteles dar are ceva gold in plus ma refer in jocul propriu zis

16. #76 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Cele 5 arme de la level maxim.

17. #77 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Ce imi trebuie ca sa deblochez F2000? Am ajuns la Rank 25 si am toat celalate arme deblocate. Am gasit cativa jucatori pe net care auveau aceasta arma, dar nu stiu ce-mi trebuie ca sa o pot debloca.

18. #78 SP
    Manager paul's Avatar
    Cine stie cum se numeste prima piesa din joc ? Cea din capitolul 1.

19. #79 SP

20. #80 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Patch-ul este online (269 mb). Spor la download!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks