nice. nu-mi prea convine ca ma obliga sa joc in campanii pt. unele trofee. ma asteptam sa fie mai multe trofee pt. online
nice. nu-mi prea convine ca ma obliga sa joc in campanii pt. unele trofee. ma asteptam sa fie mai multe trofee pt. online
fratilor...chiar nu mai joaca nimeni un battlefield??....mi-e dor de meci cu squad romanesc
sal ...as dori sa va intreb daca Bad Company poate fi jucat in 2 pe acceasi consola ????? ...ms![]()
PSN ID: Wickyz
Astept pentru squad de BFBC. Preferabil un gunner bun pentru elicopter. Variez intre sill level 2 si 10 (depinde daca face fitze netu sau).
good job guys, a fost frumos, pacat ca nu am si eu headset, sper sa mai jucam asa, wickyz erai gunneru meu la elicopter, nu trebuia sa pleci
![]()
Ce se intampla cu jocul ... De ce are lag atat de mult?! ...Inainte nu avea?! ... Are cineva vreo explicatie? Voua cum va merge?
sal. puteti sa'mi dati si mie add? psn: g-xtreme ,nu sunt experimentat dar am sa va prind din urmain leg cu lag'ul,si eu am aceeasi pb dar numa pe ranked games.nush de ce...
Deci acum o saptamana nu aveam probleme, chiar am crescut 5 lvl-uri intr-o noapte, in cateva ore ...mergea perfect, fara lag, fara nimic...
De sambata tot face figuri ... cand intru are lag, gen intru prin pereti , nu nimeresc usa ...stiti voi.
Daca spuneti ca voua va merge bine, inseamna ca este de la conexiunea mea ... dubios, ca am fibra optica, oricum nu stiu daca conteaza, ca ies prin router wireless in ps3. poate conexiunea pe extern face figuri , o sa incerc cu alt router ca mai am unu de rezerva... sa nu fie de la el.
shi eu patesc la fel cateodata,dar ies dupa serverul ala shi incerc pe altul shi tot asha pana gasesc unul bun.
de multe ori nimeresc din prima unu klumea dar se mai intampla sa prind cu lag.
aceeasi problema o am si eu .inainte doar ziua ...mai nou si noaptea de ma scoate din mintzi ...am net de la c-zone ,mi-am dat comanda de marire de ab pt extern special pt ch asta ,am si o problema cu dns-ul care e mai mic ..precizez ca am ps legat la net prin router si calc deschis all the time ca altfel nu mere.
chestia cu schimbatul servarului nu isi mai face efectu mai nou ...daca prin unu jucabil raman pe ala ,daca ies nu mai gasesc cateva ore .....daca m-ai exista pe aici cineva cu net de la cei de mai sus si au /sau nu au probleme cu netu de la ei pm pls
pot sa confirm ca problema e de la voi. eu ma joc cam in fiecare noapte si nu am nici cea mai mica problema de lag.
Păi gata, văd că și-a revenit, am jucat tot wichendu ... SeikQ unde erai? că ți-am dat invite... Și altora ... de pe acest thread ... Am jucat doar cu portocaliosu , care din păcate nu avea cască.
Bookmarks