Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 7 of 7

Thread: Skate 2

1. #1 SP
    Member steauacroitoru's Avatar

Skate 2

Cum vi se pare?Mie imi place,continua seria precedentului.Astept aici opiniile voastre despre joc

2. #2 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Habar n-am sa-l joc. Nu stiu cine a facut sistemul asta de control, dar eu nu pot face nici macar o saritura normala cu placa. Si primul mi s-a parut la fel de greu, dar pentru cine stie sa il joace cred ca e destul de bun.

3. #3 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Habar n-am sa-l joc. Nu stiu cine a facut sistemul asta de control, dar eu nu pot face nici macar o saritura normala cu placa. Si primul mi s-a parut la fel de greu, dar pentru cine stie sa il joace cred ca e destul de bun.
    Fata de Tony Hawk in care trebuie sa apesi un buton sa sari e de 10 ori mai realist si mai bun incercand sa imite real life. Mai incearca si cand vei reusi vei intelege de ce e asa bun .

4. #4 SP
    Member slabunator's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    mie mi-a placut foarte tare primul ( l-am terminat de 2 ori pe xbox ) si voi lua skate 2 pt ps3
    si eu am avut mari dificultati la inceput cu el,mai ales la grind-uri ( slide pe bari, margini etc ) , dar dupa ce te obisnuiesti cat de cat si poti merge fluent devine foarte interesant
    singurul lucru ce nu mi-a placut la skate 2 e cum controlezi personajul cand nu e pe skate, dar banuiesc ca si cu asta te obisnuiesti in timp
    va recomand la toti skate2 si va astept online

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Mie mi-a placut demoul.Intradevar te obisnuiesti mai greu cu controlul.Party mode e fun

6. #6 SP
    Member slabunator's Avatar
    azi a ajuns, nu il mai ia chiar nimeni?

7. #7 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by aallex View Post
    azi a ajuns, nu il mai ia chiar nimeni?
    Am jucat demo; nu pot sa ma pronunt. Jocul e amuzant dar nu e pe lista de prioritati. Poate la oferta sau schimb, nu stiu. Nu e genul de joc pentru care as plati pret intreg.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.