Mi-a placut demoul. Nu stiu ce aveti cu sunetul, dar mi se pare OK. Va face parte din colectia mea.
Mi-a placut demoul. Nu stiu ce aveti cu sunetul, dar mi se pare OK. Va face parte din colectia mea.
l-am inceput aseara. este mult mai bun decat primul fear. efectele grafice impreuna cu AI-ul inamicilor dau intensitate maxima luptelor. se folosesc de orice obiect pentru cover, arunca grenade daca stai in cover, incearca tot timpul sa te flancheze. am ramas surprins cand i-am vazut mergand chiar si pe burta. povestea este solida iar dialogurile....
"Just call me.... Snake Fist."
"Snake Fist.... Are you ****** kidding me?"
online nu merita jucat dupa parerea mea.
fear 2 se pare ca este varf de top la vanzari in toate regiunile, felicitari marketingului care a ales bine momentul.
E seaca perioada asta in lansari, chiar daca sunt cateva mari, sunt putine. Nu ai din foarte multe sa alegi.
Absolutely best review I have ever seen:
The Escapist : Video Galleries : Zero Punctuation : Fear 2
![]()
a new map pack si este pe gratisClanBase - F.E.A.R. 2 'Toy Soldiers' map pack released - Thursday 16 April
Am reusit sa fac rost de FEAR 2 acum 2 zile si pot spune ca sunt ff impresionat. AI-ul este de nota 20, iar acel "fear factor" este puternic la inceput, cel putin asa mi s-a intamplat mie.
Am vazut multe "certuri" pe thread si intr-adevar sunt doua tabere pro si contra pentru acest joc. Personal dau nota 9/10 jocului( nu dau 10 ca se putea si mai bine)
By Bobby in forum Videos
By Sanjuro in forum Jocuri PC
By Bobby in forum Console News
By Donely in forum Console News
Bookmarks