Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 58

Thread: Brutal Legend (PS3)

1. #21 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Presimt o zi de lucru foarte scurta

2. #22 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Presimt o zi de lucru foarte scurta

3. #23 SP
    Banned Overlord73's Avatar

4. #24 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Super tare jocul.Mai ales umorul,razi de faci pe tine

5. #25 SP
    Member Skaar's Avatar
    Tare de tot jocul. Abia astept lansarea

6. #26 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Super tare jocul.Mai ales umorul,razi de faci pe tine
    +1

am ras de nebun la unele faze.

7. #27 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Este un joc mediocru.

8. #28 SP
    Member taz@'s Avatar
    Am scos si eu demoul...e destul de bun,Jack Black e perfect,la unele faze am ras zdravan lol

9. #29 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Mie mi se pare o tampenie de joc. Ma scuzati. Poate doar funny, dar atat.

10. #30 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    Mie mi se pare o tampenie de joc. Ma scuzati.
    Asa mi s-a parut mie la inceput...l-am jucat de vreo 3 ori,dupa aia mi sa parut chiar bun...ehhh fiecare cu parerea lui

11. #31 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Quote Originally Posted by taz@ View Post
    Asa mi s-a parut mie la inceput...l-am jucat de vreo 3 ori,dupa aia mi sa parut chiar bun...ehhh fiecare cu parerea lui
    Probabil. Eu oricum l-am jucat azi-dimineata pe la 5 si ceva cand doar ce ma trezisem. Poate nu l-am adulmecat cum trebuie. Anyways astept sa ajung acasa si o sa il incerc din nou.

12. #32 SP
    Mai multa reclama de capul lui. Un joc facut sa vanda prin marketing. Cum sunt majoritatea filmelor proaste lansate la Hollybols.

13. #33 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Jocul in sine ca si gameplay si grafica nu e cine stie ce,dar scenariul,povestea,vocile si expresiile de pe fetele caracterelor din joc sunt priceless.

14. #34 SP
    Aaaa... si sunet, e foarte foarte slab... Deci, se aude cu "reverb" "ecou" cand nu trebuie ... iar cateodata se aude destul de prost. Nu stiu de ce. Sper ca in full sa nu fie asa.

15. #35 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Bine ca am jucat demo....acum stiu sigur ca o sa cumpar uncharted 2 si nu asta =)

16. #36 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Aaaa... si sunet, e foarte foarte slab... Deci, se aude cu "reverb" "ecou" cand nu trebuie ... iar cateodata se aude destul de prost. Nu stiu de ce. Sper ca in full sa nu fie asa.
    Scuza-ma ca-ti spun dar la majoritatea le place acest joc din alte motive decat sa nu "se auda cu reverb, ecou cand nu trebuie".
    Oricum esti total pe langa ce inseamna jocul asta si care e targetul care il apreciaza.

17. #37 SP
    Da dude, sunt foarte pe langa . Si eu ascult Heavy Metal ...Poate mai mult decat ti-ai imagina. Asta nu inseamna ca trebuie sa inghit, minusurile unui joc , ...din punctul meu de vedere foarte importante, precum SUNETUL.

Ia spune-mi ce inseamna jocul asta si care e targetul care il apreciaza ? ... Ca eu sunt pe langa.

18. #38 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Da dude, sunt foarte pe langa . Si eu ascult Heavy Metal ...Poate mai mult decat ti-ai imagina. Asta nu inseamna ca trebuie sa inghit, minusurile unui joc , ...din punctul meu de vedere foarte importante, precum SUNETUL.

Ia spune-mi ce inseamna jocul asta si care e targetul care il apreciaza ? ... Ca eu sunt pe langa.
    Nu am vrut sa fiu ironic sau ceva, doar mi s-a parut ca prea ataci in locurile in care nu trebuie jocul asta. Pentru mine e un joc care are un umor exceptional care se aproprie de umorul meu, un joc care este un film bun in care interactionez si eu, un joc cu un subiect awesome cum nu am mai avut parte pana acum. In fine, fiecaruia ii place/nu-i place un joc din motive diferite i guess.

19. #39 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Voi toti "Gicuta-Contra SRL" aveti noroc ca sunt bine dispus azi.

20. #40 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Am jucat si eu demo-ul azi. Nici nu stiu ce pot sa spun. Pe de o parte, my video game senses imi spun ca e destul de mediocru, pe de alta parte il contine pe Jack Black si muzica heavy metal.

Decizii decizii...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks