Organizez liga amicala "Saliero"pentru jucatorii de FIFA 11.Liga va contine 10 echipe,iar pentru inscrieri va rog sa-mi lasati un PM pentru a solicita parola si a obtine astfel accesul in liga.Mai sunt 8 locuri.Va astept cu mare placere.
Organizez liga amicala "Saliero"pentru jucatorii de FIFA 11.Liga va contine 10 echipe,iar pentru inscrieri va rog sa-mi lasati un PM pentru a solicita parola si a obtine astfel accesul in liga.Mai sunt 8 locuri.Va astept cu mare placere.
Pai trebuie sa fie o solutie pentru a avea acces in liga.Oricum mai sunt locuri,nu te ingrijora.Te asteptam
Ai DNf de 14% la 138 de meciuri jucate?
Ar trebui sa mai joci(si sa termini) 62 de meciuri ca sa ajungi la 10%.
Banuiesc ca ccheep84 a lasat setarile initiale la crearea ligii, ceea ce inseamna ca trebuie sa ai DNF de maxim 10. Problema este ca acum nu se mai poate modifica aceasta setare la liga, se poate doar dizolva liga asta si crea alta fara aceasta restrictie...
Da,din pacate nu stiam nici eu la inceput ce e cu acel dnf.Cu dizolvarea ligii,nu stiu ce sa spun...incearca sa joci meciuri cu reprize scurte,da invite,pare-mi-se ti-am dat si eu sa jucam serii de amicale dar nu mi-ai confirmat.
dinamovistu2008 ti-am dat add de pe contul meu de RO. Te voi adauga si de pe contul de Hong Kong... sa jucam meciuri ranked scurte sa atingi targetul...![]()
Mai sunt 3 locuri si-i dam drumul dintre care un loc rezervat pentru dinamovistu2011.Asadar mai asteptam 2 useri.PM pentru inscriere si solicitare parola
Bookmarks