roko_coco15(Sevila F. C.) - gvingi1976(Lazio) 1-0
gvingi1976(Lazio) - roko_coco15(Sevila F. C.) 3-4
Am ajuns greu acasa![]()
Am ajuns greu acasa![]()
ethnoboy(Tottenham)-FieldAdmiral(AC Milan) 0-5, 0-1
---------- Post added 28-06-2011 at 09:37 PM ----------
Va rog ca pana vineri,1 iulie sa aveti cel putin 9 meciuri jucate.Deoarece vad ca unii au pana in momentul de fata doar un singur meci.
gvingi1976(Lazio) - na-naTnT(FC Porto) 0-3
na-naTnT(FC Porto) - gvingi1976(Lazio) 9-1
gvingi1976(Lazio) - FieldAdmiral(Milan) 0-4
FieldAdmiral(Milan) - gvingi1976(Lazio) 4-3
Ma gandesc serios sa trec la PES. Doar pentru o faza de joc.
roko_coco15 ( Sevilla ) - fieldadmiral ( Milan ) : 4 - 0
fieldadmiral ( Milan ) - roko_coco15 ( Sevilla ) : 4 - 1
---------- Post added 29-06-2011 at 12:19 AM ----------
na-naTnT(FC Porto) - roko_coco15 ( Sevilla ) : 3 - 2
roko_coco15 ( Sevilla ) - na-naTnT(FC Porto) : 1- 1
---------- Post added 29-06-2011 at 12:20 AM ----------
gvingi1976(Lazio) - ethnoboy(Tottenham) 2-1
ethnoboy(Tottenham) - gvingi1976(Lazio) 1-1
gvingi1976(Lazio) - MakiaveliProJect(F.C. Barcelona) 0-1
MakiaveliProJect(F.C. Barcelona) - gvingi1976(Lazio) 3-0
astazi voi face si un clasament aici pe forum,desi unii vad ca au lasat-o balta cu meciurile(au doar o singura partida disputata).La finele acestei editii am de gand sa creez o liga formata din 12 useri(dintre care ultimii 3 clasati vor retrograda,astfel va rezulta o a doua liga - liga secunda in care se vor putea inscrie nou venitii si cei retrogradati).Cu speranta ca acest proiect va fi unul foarte angrenant,va doresc numai bine.
sorry de intarziere
roko_coco15 ( Sevilla ) - ethnoboy ( Tottenham ) : 3 - 0
ethnoboy (Tottenham ) - roko_coco15 ( Sevilla ) : 1 - 0
roko_coco15 ( Sevilla ) - lacymacy ( Barcelona ) : 2 - 1
lacymacy ( Barcelona ) - roko_coco15 ( Sevilla ) : 1 - 4
lacymacy(F.C. Barcelona) - gvingi1976(Lazio) 0-0
gvingi1976(Lazio) - lacymacy(F.C. Barcelona) 3-0
---------- Post added 02-07-2011 at 01:18 PM ----------
gvingi1976(Lazio) - BoTeAlEx(Real Madrid) 1-3
BoTeAlEx(Real Madrid) - gvingi1976(Lazio) 14-0
Va anunt pe aceasta cale: daca vreti sa castigati si voi la asemenea scor stai in fata aparatorului la aut de poarta poate scap degetul pe X. Daca se intampla veti avea un meci foarte usor dupa.
---------- Post added 02-07-2011 at 01:20 PM ----------
BoTeAlEx sper ca ti-ai satisfacut nevoia de gol jucand singur...
Si la primul meci s-a intamplat...
gvingi1976(Lazio) - damngood10(Milan) 0-7
damngood10(Milan) - gvingi1976(Lazio) 5-0
Doar ca damngood10 a prefera sa-si exerseze skilurile si sa dea gol cu portarul...
Intelegeti. Nu ma intereseaza scorul. Am pierdut la scoruri mari dar jucand frumos in liga organizata de Spike. Fara pomeni de genul asta.
---------- Post added 04-07-2011 at 09:58 PM ----------
Mai am de jucat doar cu Rromey dar nu reusim sa jucam... "connection lost".
Sper sa reusim. Dupa aia ... PA.
Nu mai joc in liga asta.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAa
Te-ai oprit la 5-0 in primul meci prin minutul 30 ...iar in al 2 lea meci pe la 4-0 nu mai prestai.
Eu sunt dispus sa renunt la rezultate si sa nu mai renunti la a mai juca cand esti condus....esti de acord?
Daca era sa fie cum zici tu iti dadeam 20-0 in ambele meciuri.![]()
Nu ti-am dat nici macar un singur gol asa cum ai scris...sa stau in fata portarului si sa sai minge spre mine.
Ti-am dat 2 goluri in primul meci cu portarul in primul meci si asta pentru ca tu ai renuntat sa mai joci dupa 5-0 si ma plictiseam.In al 2 lea la 4-0 ai incetat sa mai joci , tot in prima repriza si am exersat golurile din foarfeca...nu mi-a iesit nici macar unul.
Nu zic ca sunt un jucator bun de Fifa, pentru ca nu sunt printre cei buni, dar inteleg cum functioneaza cat de cat Fifa 11.
Nu te-ai obsinuit inca , probabil, cu jocul....mai da-i timp si poate o sa iti placa.k:
Iti inteleg frustrarea pt ca si eu am avut-o , nu joci rau dar esti batut de cei care cunosc anumite smecherii ale jocului mai bine decat tine.
Ps: am spart 2 manete din cauza FIfa 09...era primul Fifa jucat de mine pe PS3 si nu am crezut ca ma pot enerva asa de are din cauza unui joc.![]()
Nu inteleg de ce atata cearta.Si pentru ce?Singura chestie care m-a deranjat la acest acampionat a fost alegerea echipelor,si aici ma refer la discrepanta dintre ele sau diferenta de skill-uri.Editia urmatoare am sa impun o regula in aceasta privinta iar campionatul se va derula altfel.Referitor la modul de joc al userilor,fiecare joaca dupa bunul plac:chiar si cu portarul,daca nivelul adversarului ii permite.In eventualitatea in care cunosti o alta modalitate de a-l invinge...chiar nu te impiedica nimeni s-o faci.Fotbalul se joaca pe goluri,iar cine inscrie mai mult castiga.Indiferent cum inscrie.Punct.Si fara atatea frustrari pentru un amarat de joc.
Bookmarks