Voi stiti mai bine.![]()
Salutare tuturor, am o nedumerire legat de jocurile Retail si anume daca cumpar BF4 pt PS4 Z2, si am cont pe US si iau de pe store Premium e posibil sa nu mearga asa-i ?Sau urmeaza sa apara Watch Dogs, la fel si pentru el daca pe viitor apare un DLC, din cate am citit pe forum unele jocuri sunt region-free cum e AC-IV , altele nu asadar trebuie sa iau Premium/DLC de pe un cont din aceiasi zona cu jocul.
Daca jocul e zona 2, si DLC-ul trebuie sa fie zona 2. Iti faci cont pe uk, instalezi dlc-ul, dupa care poti intra pe contul de US si il joci de acolo.
Am dat comanda pt. aceste casti, se potrivesc la p3/ps4 ?
Are intrare jack si usb, am vazut un review in care spunea ca merge cu orice device care are usb, cei care au testat mai multe casti poate imi dati si mie un sfat.
MEDIA GALAXY | Casti gaming MAD CATZ F.R.E.Q. 5, USB / 3.5mm, rosu
Asta nu stiu, poti incerca sa vezi ce se intampla, poti sa ai o supriza placuta sau nu.Conform site-ului MadCatz sunt doar pentru PC/Mac.
Gama lor pentru PS3 se numeste Tritton, in caz ca esti interesat. PS3 Gaming Accessories - Shop Now!
Am luat căştile, aşa cum spunea OEE nu sunt compatibile, nu este problemă nu asta mă interesa la ele, , dilema ar fi că ele au jack de 3,5 şi nu intra direct în tv, mai trebuie nişte cabluri pe care le am.
Ştiţi dacă există cablu HDMI cu o mufă separată de intrare jack 3,5 pt sunet ?
Salut,
tocmai mi-am modat consola si vreau sa stiu daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu urmatorul lucru. Vreau sa imi pun pe consola jocuri vechi de la super nintendo (snes), cele care erau pe jocurile vechi pe televizor. Am gasit ceva pe internet insa nu este foarte clar. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un emulator pentru astfel de jocuri si un tutorial? As dori ceva testat.
Va multumesc anticipat
Iti recomand sa citesti: http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
I. Regulament General
3. Este interzisa promovarea pirateriei software si postarea de mesaje care contravin legilor in vigoare.
A legat cineva sistemul audio sau căştile de ps3 prin optical digital out ?
Mă interesează un sistem dar nu mă pricep.
Aceeasi treaba... facandui reflow ai uscat pasta de pe pastila... procesorul (CPU / GPU) are un capac de metal IHS, intre pastila procesorului si capac e pasta termica care in timp se usuca si nu mai face transferul termic necesar, trebuie dezlipit capac (cu o anumita unealta) schimbata pasta, relipit IHS-ul... poti schimba la infinit pasta termica de pe capac... n-are nici o treaba cu senzorul... daca ar fi defect senzorul ti-ar da din start "system is overheating" sau YLOD / RLOD. In ciuda faptului ca si GPU are senzor de temperatura doar cel de la CPU alerteaza syscon-ul si creste turatia venturilor, de aceea apare YLOD-ul... CPU are temperatura ok, in schimb GPU-ul fierbe iar coolerul nu lucreaza cum ar trebui... damn Sony.
Boy, asta era urmatorul meu gand, sa inlocuiesc pasta de sub capace, dar voiam sa aud pararea unui "invatat". Am o nelamurire, cu ce naiba pot eu sa lipesc la loc capacele...?
Poti sa le pui si fara adeziv (am pus cateva asa), numai trebuie grija la asamblare sa nu se miste capacul de pe procesor, o pasta termica mai vascoasa fixeaza oarecum capacul si mai usor de pus. Adeziv nu mai stiu exact de care am pus, la CPU am pus un adeziv cauciucat dar la GPU trebuie un adeziv termoconductor pt. ca, capacul e lipit de ramii GPU. Google it...
Momentan n-am adeziv, o sa incerc fara. Mai am o nelamurire, in afara de inlocuitul pastei de pe GPU si de pe CPU, mai trebuie sa fac altceva? O sa revin cu raspuns dupa ce fac asta.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks