Salut. Pe acest forum sunt Campionate de Fifa 15 pentru PlayStation4 ?
Eu stiam ca hdd-ul trebuie formatat FAT32
Windows-ul nu este capabil sa faca acest lucru.
Iti trebuie un program special.
Salut...in ultimul timp ps3 nu mai vrea sa imi citeasca discurile...chiar si fifa 15...doar ce l.am luat...si face si asta figuri..citeste discu dupa incrcari repetate...rareori merge din prima..e dificil de schimbat cititoru ? E scump...?...trebuie sa merg la un moder ?
Nu mai e quick cu raspuns asa tarziu. Poti verifica in contul tau, pe net, data expirari jocurilor din PS+:
https://account.sonyentertainmentnet...ia-list.action
@Mark23 Poate fi si lentila plina de praf...daca ai noroc, scapi cu o curatare. Totusi o lentila de schimb e in jur de 15-20£ pe ebay si nu e extrem de dificil de schimbat, daca ai mai desfacut un laptop ceva in trecut.
Maneta e OK, consola nu e, e prima consola (din alte zeci ce mi-au trecut prin mana) ce se manifesta asa ciudat, consola e blocata 99% din cauza modululul BT/wifi pe "always on" , nu pot intra in recovery mode, nu pot face upgrade soft, singurul lucru ce am reusit e sa pun softul rogero downgrader cu care merge.
Bun deci mi-am cumparat un ps3 super slim 12gb de la altex craciunul trecut nu am intampinat probleme cu el vara asta nu prea l-am deschis dar surpriza ieri tocmai imi cumparasem Dead Space 3 eu fericit sa ma joc co-op cu un prieten si cand sa vezi nu mai vrea sa citeasca cd-ul am incercat cu toate jocurile nici unul nu citesteacest lucru tine de garantie sau trebuie sa il repar singur
Merci mult si as mai dori sa intreb daca la voi gta 5 se misca fluid sau mergea parca putin in lag sa stiu ca vroiam sa o duc in garantie pe treaba asta (mai am avut lag MARE RAU in AC BrotherHood)
Nu, asa e jocul. I-au cam atins limitele cu GTA V. Oricum arata bine pentru ce poate consola![]()
Ai cateva raspunsuri aici:
How do I access Steam on PS3 :: Help and Tips
Can I run STEAM on PS3? - PlayStation® Forums
Concluzia fiind ca nu.
Ajutati-ma cu un sfat va rog.Pt vizionarea filmelor pe tv,de pe un hdd extern,ce sa fac?sa imi cumpar un media player,ca ex egreat r6s sau sa imi modez consola ps3?intreb pt ca nu as arunca cu bani pe un media player,daca se poate sa folosesc ceea ce am(am inteles ca ps3 trebuie modat ca sa poata vedea hdd extern).Multumesc anticipat
oameni buni stie cineva daca s-a scos sau se va scoate un joc Star Wars pt.PS Move? Tare faina ar fi o lupta cu sabiile alea laser pe move![]()
durata viata ps3 pana la ylod ?
cam cat pot sa joc continuu fara sa pateasca nimic. Multumesc anticipat .
salut.. playstationul meu are senzorul de temperatura bulit iar ventilatoarele merg la maxim tot timpul si face ca o uzina industriala.... in jocuri nu da chestia cu overheat sa imi sugereze sa sting consola si ma gandeam la asa ceva PlayStation 3 PS3 Fan Mod Adjustable Speed Accelerator Controller Resist YLOD | eBay , sa ii reduc din viteza sa nu mai faca prea mult zgomot....
ideea e ca nu gasesc nicaieri in romania... daca ma poate ajuta cineva cu un link ceva.. as fi foarte fericit multumesc
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks