In primul rand, bine ai venit pe forum Sandu. Sugestia mea e sa duci consola la doctor, ti-o curata de praf, pasta noua pe gpu, schimbati senzorii de temperatura iar consola va fi ca noua. Iar cel mai bun doctor de console de pe aici, e @Donely.
In primul rand, bine ai venit pe forum Sandu. Sugestia mea e sa duci consola la doctor, ti-o curata de praf, pasta noua pe gpu, schimbati senzorii de temperatura iar consola va fi ca noua. Iar cel mai bun doctor de console de pe aici, e @Donely.
salutpasta termica am schimbato eu (iam pus deepcool mx5) iar de curatat de praf... de asemenea e luna acum ... si din cate am inteles senzorii aia nu pot fi schimbati (am contactat mai multi "doctori" pentru Q & A) si miam zis ca si asta ar putea fi o solutie, ceva de genul pot face si eu acasa (potentiometru am la 2 pasi distanta... ar mai fi cablurile alea cu mufele de rigoare care nush unde sa le gasesc) ideea e sa mai reduc din zgomot (pe timp de zi nu se aude din cauza sistemului audio.. dar seara nu pot sta cu boxele la maxim iar ps3ul se aude foarte tare pe timp de noapte) mersi de raspuns
le: modelul care il am e CECH4004A
Ce vrei tu tine de piraterie si nu e ok discutarea ei aici. Îți spun doar atât, restul cauți, ps3 modat poate funcționa ca un media player.
---------- Post added 08-10-2014 at 23:44 ----------
Nu exista o durata anume, e la noroc. Cert e ca se manifesta preponderent la primele versiuni de PS3, cele fat. Ca sa amâni ori înlături posibilitatea unui ylod, ori cumperi un ps3 super slim ori cureți consola anual de praf la interior inclusiv pasta de pe procesoare.
stiu de ele dar nu ma incumet sa le deschid pentru ca e o treaba foarte delicata si imi cam tremura mainilesa fie de acolo?:S
nu este nici un senzor dus,pur si simplu trebuie schimbata pasta de sub capacele,vezi ca sunt destui baieti capabili sa te ajute aici pe forum legat de problema asta.
sincer sa fiu nu costa nici mult. cere ajutor si imediat apar
cele bune...
p.s. sfatul meu este sa nu mai folosesti consola pana nu rezolvi problema.
M-as mira sa se usuce pasta sub procesor la un super slim . Din pacate la acest model nu ai cum sa citesti temperaturile din soft , ca sa vezi daca se tureaza fals . Cand ai schimbat pasta ai curatat-o bine pe cea veche cu alcool isopropilic ? Daca pui o pasta peste alta face urat consola .
Buna ! am cautat dar nu gasesc un raspuns pentru aceasta problema/nedumerire. Am cumparat 2 manete sony wirelles pentru ps3, pe ele scrie sixaxis,dualshock. Intrebarea e cum pot sa testez daca vibreaza? Multumesc
---------- Post added 09-10-2014 at 13:04 ----------
am doar fifa si stiu ca vibreaza cand dai in bara dar e al dracului de greu sa nimeresti bara). Eventual sa imi spuneti un joc care vibreaza maneta.Multumesc
Daca scrie pe el dualshock 3 sixaxis, vibrează sigur, dacă apare scris doar sixaxis, nu vibrează.
Multumesc pentru raspus, dar tot nu m-ai lamurit in legatura cate ore pot juca astfel incat sa fie ok.
O alta nelamurire este controller-ul, daca este confortabil fata de cel de la Xbox 360 in shootere si in cat timp ma voi obisnui cu el, joc cu tastatura si mouse-ul de 13 ani...
Poti sa joci cat vrei tu, nu pateste nimic (a mea a mers si 12 ore incontinuu [fifa, move, dvd film] cand veneau prieteni la mine). La controller, estimez o luna ca sa te inveti. Mie mi se pare ciudat si stresant sa joc din tastatura si mouse![]()
No problem... Am consola din decembrie 2008 si inca merge... In vara bagam si 16 ore de joc non-stop... Nu-ti face probleme atat cat o cureti o data la cateva luni![]()
Imi trebuie un adult sa merg la garantie cu ps3-ul sau cel care la cumparat pentru ca tatal meu este plecat in tara cu serviciul iar sa iau pe cineva cu mine nu m-am gandit , sau sa merg singur nu cred ca este o solutie pentru ca am doar 15 ani...
salut.. imi poate recomanda si mie cineva un "doctor" pt ps3 si cum il pot contacta? multumesc
in ceea ce priveste controllerul de ps3... in shooter e foarte incomfortabil.. aici ma refer la pozitia stickului din stanga si la triggere (aka L2, R2, eu le stiu ca triggere pentru ca prefer xboxul in loc de ps) de pe care iti aluneca degetele, in rest e decent, foarte usor, nu cantareste mult, si se poate strica rpd, nefiind la fel de rigid ca cel de x360
Nu cred ca e chiar atat de incomfortabil cand vine vorba de stick-uri. Acum depinde fiecare cum s-a obisnuit. Daca ai jucat ceva timp pe X-Box si treci pe PS3 o sa ti se para dificil controller-ul, la fel si invers. Singurul dezavantaj dupa parerea mea sunt intr-adevar triggere-le L2 si R2, dar si acestea se pot rezolva cu asta Set 4 Trigger Attachments pentru controller PS3 HAMA 51844 | ALTEX
Cat despre rezistenta controller-ului: in niciun caz nu o sa se strice rapid. La cazaturi rezista destul de bine (eu l-am scapat de cateva ori si nu a patit nimic). Iar stick-urile si butoanele tin lejer cel putin 3 ani.
De exemplu: la mine un controller de PS2 a rezistat 7 ani. Abia atunci stick-ul din stanga a ramas putin inclinat spre dreapta. Asta fiind singurul defect aparut.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks