Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 530 of 1175 FirstFirst ... 30 430 480 520 528 529 530 531 532 540 580 630 1030 ... LastLast
Results 10,581 to 10,600 of 23486

Thread: Clubul PlayStation 3

  1. #10581 SP
    Junior Member adiursanu's Avatar
    Quote Originally Posted by darcangel View Post
    Lasa consola asa cum este; daca vei folosi acel stick, vei intampina o multime de probleme.
    Adica ? ce probleme pot sa intampin???

  2. #10582 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by adiursanu View Post
    Adica ? ce probleme pot sa intampin???
    in primul rand nu vei putea sa te conectezi la internet, iar al doilea mare motiv este ca urmatoarele jocuri care se vor lansa nu le vei putea juca cu ajutorul "stickului", iar daca le cumperi original pierzi modarea (vezi MoH). iar un al treilea motiv care este si cel mai important, este ilegal sa joci jocuri piratate! e de ajuns? bafta

  3. #10583 SP
    Member Mircea's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    De unde stii ca s-a stricat pentru ca l-ai oprit imediat dupa ce ai terminat de jucat? Acum il lasi jumate de ora pornit ca sa ce? Oricum placa video nu mai produce caldura dupa terminarea unui joc si incepe automat sa se raceasca, chiar daca opresti consola cu totul sau daca o mai lasi pornita. Ok, o lasi pornita ca sa mai stea pornit si coolerul placii, dar acesta oricum incetineste mult cand placa nu mai forjata in jocuri.

    Lasi consola pornita ca sa continue racirea GPU-ului, in conditia in care consola cu totul produce caldura sau o opresti si ea se raceste oricum, ajutata si de faptul ca nu mai circula deloc curent electric prin ea si se raceste cu totul?

    Cat timp nu veniti cu date exacte despre treaba asta, va comportati ca babele speriate.

    Nu am zis ca din aceasta cauza(principala cauza a fost ca l-am nimerit prost SH dar poate sa aiba si acest lucru un impact)
    Nu ma costa nimic sa mai tin consola 30 minute sa mearga in gol daca esti asa de interesat si revoltat

  4. #10584 SP
    Member BatsBike's Avatar
    aproximativ 1-2 minute la pornire o las de incalzire ... dau sign in ... apoi,la inchidere,1-2 minute&turn off the system ... intre timp,evident,m`am jucat de la doua ore in sus ... acesta`i ritualul meu ...

  5. #10585 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by Lazarica View Post
    Corect,am consola din 2007 la 6 luni ii schimb pasta de pe procesor si gpu. Nu cred ca vreti sa stiti cum arata dupa 6 luni pasta aia....adica nu mai arata in nici un fel...e creta. Ideea e ca trebuie sa ai noroc cand cumperi o consola si ai garantie 2 ani la ea de ex, in 2 ani pasta aia dispare si merge "fier pe fier" . Deci daca ai noroc si inca iti merge dupa 2 ani e bine ca din momentul ala, la 6 luni maxim sa ii reimprospatezi pasta si sa suflii consola cu un spray cu aer comprimat si nu ai probleme. In 4 ani nu mi s-a inchis decat atunci cand a picat curentul ,nici un freeze,nimik,totul perfect,sper sa mai tina asa pana apare PS4
    pai inseamna ca pasta folosita de Sony e f buna ,daca spui ca pasta folosita de tine de o calitate buna ,presupun ,arata nasol dupa 6 luni.

  6. #10586 SP
    Member Mircea's Avatar
    Vorbesti acum despre consola phat.La slim cred ca sta altcumva treaba,avand in vedere ca nu se mai incalzeste asa tare.

  7. #10587 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Orb BR Software Rolling to PS3 | PlayStation LifeStyle
    The PlayStation 3 is quickly turning into a lean, mean, media streaming machine, as yet another service has been added to the growing roster of multimedia choices to provide owners with HD movies and TV. In a press release at the Consumer Electronics Show 2011, Orb Networks has announced that they will be bringing their service to the PS3 and other internet connected Blu-ray players very soon.

    Orb’s Blu-Ray TV will stream 1080p videos to the user, and provide content from a number of well established services, including Hulu, Netflix, HuluPlus, Comedy Central and Amazon Video on Demand, with more to come. Of particular interest are the Comedy Central and Amazon Video on Demand services, since they have been unavailable on the PS3 until now. Orb BR also boasts the ability to be controlled through a smart phone app on iPhone, Android, iPad, iPod Touch or on any computer, which sounds incredibly convenient. With a host of options, a low price point of $19.99, and incredible convenience, this sounds like a great addition to the PS3′s media capabilities.
    Will you be picking up Orb BR when it becomes available this February?
    pana la urma care ar fi diferenta dintre Hulu,Netflix, Orb BR si restu? nu toate ofera o gama variata de filme pe care le poti downloada pt o anumita suma?

  8. #10588 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Intotdeauna indiferent de jocu care-l joci fa si tu o pauza de 30 min cel putin si explica-ne ce n***a inseamna "ma agata"

  9. #10589 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    parca pe netflix le iei o perioada pe gratis iar la celelalte

    ---------- Post added 08-01-2011 at 10:55 AM ----------

    iei pe plata scz

  10. #10590 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

  11. #10591 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Vreau sa-mi fac un cont UK pentru PSN si m-am gandit sa aleg adresa unui restaurant de exemplu. E ok, sau ar fi mai bine sa aleg adresa unui hotel?
    Adresa de e-mail trebuie sa fie tot din UK (ma refer la Yahoo! Mail) sau nu conteaza?

  12. #10592 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Generate a Random Name - Fake Name Generator cu asta ii cel mai simplu.
    Adresa de mail nu conteaza.

  13. #10593 SP
    Member jon209's Avatar
    1.Cum pot avea o conexiune la net cu ps3 cat mai sigura direct prin cablu ca la PC( RDS) sau rotter ?
    2.La PSN la totul free adica games-addons themes etc.

  14. #10594 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    1.Cum pot avea o conexiune la net cu ps3 cat mai sigura direct prin cablu ca la PC( RDS) sau rotter ?
    2.La PSN la totul free adica games-addons themes etc.
    1.Ambele conexiuni sunt sigure dar depinde de ce ai la dispozitie wirelles sau wire.
    2.Nu, doar demourile sunt ,free restul sun pay sii sa nu faci prostia sa cumperi cu un card de romania de pe psn ca risti sa primesti ban.Daca vrei sa cumperi de pe psn cumparati card special pe care-l gasesti in carrefour ,real etc.

  15. #10595 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by jon209 View Post
    1.Cum pot avea o conexiune la net cu ps3 cat mai sigura direct prin cablu ca la PC( RDS) sau rotter ?
    2.La PSN la totul free adica games-addons themes etc.
    1. Acum nu stiu la ce te-ai referit cand ai zis "cat mai sigura". Prin wireless latimea de banda e mai mica dar e mult mai practic decat sa scoti cablul din pc si sa-l bagi in ps3 plus ca poate vrei sa ai net si la pc si la ps3 in acelasi timp.
    De ex eu am wireless si nu am avut niciodata probleme online.

    2. Cum a zis si Mr.Gamer98, demo-urile sunt free dar mai gasesti si teme free.

  16. #10596 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    Orb BR Software Rolling to PS3 | PlayStation LifeStyle

    pana la urma care ar fi diferenta dintre Hulu,Netflix, Orb BR si restu? nu toate ofera o gama variata de filme pe care le poti downloada pt o anumita suma?
    Nu stiu, dar toate au o asemanare: NU POTI INTRA PE ELE CU IP-UL DE RO!!!
    f**k

  17. #10597 SP
    Member wolverine's Avatar
    Quote Originally Posted by thomas View Post
    Sal, problema e de la hdd-ul din ps3 ,am patit si eu asa ceva singura scapare e sa iti salvezi ce ai pe el si sa formatezi Hdd-ul , sau sa intri in safe mode si sa dai acolo restore system dar tot vor ramane fisiere corupte sau salvari corupte care vor ingreuna pornirea(cand incarca meniul),citirea hdd-ului, problema asta vine daca consola nu a fost oprita din meniu, pana de curent....

    Bafta si sper sa rezolvi

    YouTube - PS3 safe mode

    incepe de la 1.44 sa nu te mai uiti la ce face ala pe acolo
    mersi mult pentru raspuns.cred ca s-a rezolvat.nu s-a mai restartat consola la iesire din joc.tin sa mentionez,poate mai are si altcineva problema asta, ca prima data am facut quick format si nu se rezolvase.de abia dupa un full format totul a revenit la normal(chit ca a durat vreo 5-6 ore).multumesc inca o data pentru raspuns!!! peace!

  18. #10598 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    1. Cumpara un router si conecteaza (daca e relativ aproape de PS3) PS3ul prin cablu.
    2. Si destul de rar DLCuri sau jocuri free.

  19. #10599 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Starhawk Readies for Deployment with New Build | PlayStation LifeStyle
    Sony has a remarkable schedule of exclusives this year, and the PlayStation 3 isn’t done yet either. Lightbox Interactive, a team of developers who migrated from the Incognito Entertainment team, has publicly shared for months now that a big exclusive is in development. Fans have been calling the title Starhawk, and while the official name isn’t certain, we’ll likely know soon given the latest news of the game’s development progression.
    In a recent tweet by Dylan Jobe, the president of Lightbox Interactive announced that his team’s unannounced title has progressed to a new build. The tweet states:
    Build is done! we can finally go home!
    The completion of the new build probably signifies the move to a new alpha version, meaning some major features of the game are nearing completion. Given the game’s timeline, chances are Sony is saving the announcement of Lightbox’s upcoming game until E3 2011. Although that’s a few months away, at least we have LittleBigPlanet 2, Killzone 3, inFAMOUS 2, and some awesome multiplatform releases to tide us over.

  20. #10600 SP
    Member jon209's Avatar
    Am inteles va multumesc pentru raspunsuri.dar vreau sa mai stiu ceva importat.Cat consuma un PS3 adica se vede in factura de la electrica?mentionez ca nu sunt vru manian care sta 12h pe consola

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4284 Last Post: 31-05-2024, 20:05
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 4 By krOOm in forum Sony PlayStation 4
    Replies: 18052 Last Post: 20-03-2024, 12:27
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 992 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts