Deoarece nu e facut pentru piata europeana. Orice echipament de radiocomunicatii introdus pe piata si utilizat in UE, implicit si in Romania, trebuie sa aiba aplicat marcajul CE. Legislatia europeana este Directiva 1999/5/EC, iar cea romaneasca este HG 88/2003.
Controller-ul din poze este facut pentru Asia, mai exact este facut dupa standardele singaporeze.
IDA Standards: http://www.ida.gov.sg/Policies-and-R...ity-of-Service
Mai calmeaza-te omule. Sunt convins ca oficialitatile si business-men-ii din afara Europei isi iau gaget-uri cu marcaj CE cand ajung in Europa pentru a nu folosi ilegal gaget-urile lor. Chestia cu CE este de conformitate cu suportul din Europa.
Nu era mai simplu sa-i spui omului ca este un controler fabricat special pentru zona ASIA, dar nu este un fake?
Gvingi - nu stiu daca controllerul e original sau este un fake. Eu m-am luat doar dupa ce scrie pe abtibildul aplicat pe controller. Chiar daca este original facut pentru ASIA este ilegal de vandut si de utilizat in Romania. Citeste legislatia pe care am specificat-o mai sus si ai sa vezi ca asa este.
Chestia cu marcajul CE este conformitatea cu cerintele esentiale din directiva mai sus mentionata. Ce vrei sa zici cu suportul din Europa?
Mai omule inceteaza....De-a lungul anilor de cand sunt membru acestui forum, tot mi-a fost pomenit sa descopar noi si noi personaje, dar unul care sa spuna tampenie dupa tampenie la FIECARE post...Nu stiu, greu de egalat si nu pot sa-mi dau seama cum reusesti. Tu te auzi ma? Controller ilegal??? Jesus son of Mary....
Nu cred ca intereseaza pe cineva de provenienta sau standarde de calitate...intrebarea a fost daca e fake sau nu.
Parerea mea umila e ca este fake, "O"-ul din sigla Sony de pe spate e perfect rotund , linia fiind la aceeasi grosime pe toata litera. Sau poza e miscata...
Compara cu originalul de mai jos.
Si pe fata vad ca e aceeasi chestiune...
Culoarea marcajelor pe fata iar e ciudata..
Raskolnikov - esti total pe dinafara. Dupa ce ca nu stii legislatia din Romania mai si comentezi aiurea.
Poti sa cumperi tu acel controller facut pentru Asia si daca perturbi in alte frecvente si o sa ai reclamtii, sa vezi cu cine te trezesti la usa.
adibose esti fenomenal!![]()
In orice caz, am gasit alt controller cu aceleasi inscriptii ca al meu, difera doar codul de bare bineinteles! Dar e bine de stiut si acest lucru'!
Cel din poza ta este pentru Europa.
---------- Post added 20-06-2013 at 10:54 AM ----------
Te sfatuiesc sa cumperi controller facut pt Europa. Daca-l iei pe cel facut pentru Asia, e posibil sa produca perturbatii in alte benzi de frecventa si sa ai reclamatii.
Eu nu vorbesc aiurea, stiu ca @excess a intrebat daca e fake sau nu, dar eu i-am dat si niste informatii in plus, legate de legislatia aplicabila in Romania. Pana la urma e treaba fiecaruia ce foloseste, legal sau ilegal. Chestia e ca unele dispozitive emit cu putere mai mare decat e permis in Romania, prin urmare sunt ilegale de vandut si de utilizat in Romania. In alte cazuri, unele dispozitive emit in alte frecvente si cel mai tare ar fi sa nu se pupe controllerul din Asia cu consola din Europa.![]()
Aveti idee daca exista vreun serviciu TV pe PS3? O sa plec in UK si am inteles ca e scump tare cablul TV acolo, si caut alternative. Ar fi perfect sa am cateva canale asa prin intermediul PS3-ului![]()
probabil sunt solutii de TV Online cel putin prin intermediul browserului de PS3, cum ar fi aceasta TVCatchup - Never Miss A Show Again
trebuie cautat![]()
Bookmarks