Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1016 of 1175 FirstFirst ... 16 516 916 966 1006 1014 1015 1016 1017 1018 1026 1066 1116 ... LastLast
Results 20,301 to 20,320 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #20301 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by az_faust View Post
    Pentru ca normal era sa te lase sa activezi acel trial fara alte cerinte, eventual sa descarci un joc din cele 3, 4 cate au ei gratis pe luna si pe urma daca iti convenea oferta, completai si datele pentru card.

Corect!

Codul este valabil pentru cine il vrea.
    Nu inteleg de ce era normal sa te lase sa activezi fara alte cerinte? Este o campanie de abonamente, vor sa te abonezi. Scrie clar in regulamentul promotiei.
    PLAYSTATION PLUS 30 DAY TRIAL�-�Legal information and notices
    VOUCHER CODE TERMS AND CONDITIONS:
    ...

9. A PSN voucher code can only be redeemed through PSN in those countries where PlayStation®Store is available. Additional territorial restrictions may apply.
    ...
    14. At the end of your 30 day trial, if you do not take any action, your subscription will automatically renew to a 90 day paid membership in accordance with the Sony Computer Entertainment Europe Ltd Terms of Service and User Agreement and you will be charged €14.99 from funds in your SEN wallet. If your SEN wallet does not have sufficient funds the remaining balance will be automatically transferred from your connected credit card to your SEN wallet which will be charged for the remaining balance. Please visit the FAQ Page at PlayStation Network Support FAQs | Official PlayStation website to learn more about how to cancel your subscription. You may cancel your 30 day trial at any time.
    Singura diferenta dintre aceasta promotie si alte promotii cunoscute, care iti ofera o luna gratuita la abonament, este ca Sony iti ofera posibilitatea sa renunti in orice moment, pana la inceperea perioadei platite. Iti ofera RDS/Vodafone/Orange/Cosmote/UPC/etc aceasta facilitate?

2. #20302 SP
    Junior Member nookzor's Avatar
    Dupa ce specs trebuie sa ma uit daca vreau sa cumpar un PS3 doar pentru a juca exclusivitatile?

3. #20303 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    Diferenta intre ps3-uri consta in hdd si model..Ps3 Fat/Slim/SuperSlim. Specificatiile sunt aceleasi , cu mici diferente in consum.

4. #20304 SP
    Banned asperas's Avatar
    Salut!Care ma poate ajuta cu setarile optime atat pt Ps3 cat si daca se poate pt picture settings sony bravia led 32..?Nu am avut ce face si am dat pe restore factory settings si acum arata ca naiba..!O solutie daca ati avea pt problema mea ar fi extraordinar dar nu ma trimiteti am rugamintea pe forumuri gen avs..am fost acolo?Va multumesc anticipat..

5. #20305 SP
    Mtb
    Junior Member Mtb's Avatar
    Am card de la Banca Transilvania si am incercat sa imi cumpar 90 day subscription si nu stiu de ce nu merge. Va rog sa ma ajutati.

6. #20306 SP
    Mtb
    Am card de la Banca Transilvania si am incercat sa imi cumpar 90 day subscription si nu stiu de ce nu merge. Va rog sa ma ajutati.

7. #20307 SP
    Mtb

8. #20308 SP
    Chiar e necesar sa postezi aceeasi intrebare in 3 threaduri diferite??
    Da mai multe detalii. De unde ia vrut sa cumperi?
    Iti zic ca de PS Store nu ai cum sa cumperi cu cardul.

---------- Post added 07-07-2013 at 15:48 ----------

Quote Originally Posted by asperas View Post
    Salut!Care ma poate ajuta cu setarile optime atat pt Ps3 cat si daca se poate pt picture settings sony bravia led 32..?Nu am avut ce face si am dat pe restore factory settings si acum arata ca naiba..!O solutie daca ati avea pt problema mea ar fi extraordinar dar nu ma trimiteti am rugamintea pe forumuri gen avs..am fost acolo?Va multumesc anticipat..
    Incearca asta:
    http://www.consolegames.ro/forum/blo...-mai-bine-255/
    si asta:
    http://www.consolegames.ro/forum/f32...re/#post980659

9. #20309 SP
    Mtb
    De pe cdkeys si allromedia. imi zice asta PayPal gateway has rejected request. This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal (#10486: This transaction couldn't be completed). chiar daca am incercat sa cumpar cu cardul de credit. Am postat pentru ca am tot intrebat si nu am primit nici un raspuns

10. #20310 SP
    Este o problema de la PayPal probabil:
    https://www.paypal-community.com/t5/.../472434/page/9

11. #20311 SP
    Mtb
    si atunci cum fac sa cumpar direct cu cardul fara paypal ?

12. #20312 SP
    Banned asperas's Avatar
    gvingi76@ms mult domnule,incerc acum!

13. #20313 SP
    Mtb

14. #20314 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Mtb View Post
    Cumpara de aici:

15. #20315 SP
    Da. Dar in mod normal este de preferat cel de 500 Gb.

Quote Originally Posted by Mtb View Post
    si atunci cum fac sa cumpar direct cu cardul fara paypal ?
    Daca nu merge prin PayPal cumpara carduri valorice de aici(din aria Bazar - iPaul,Webpredator, etc) si cumperi PS+ din PS Store.

16. #20316 SP
    Mtb
    imi spui te rog cum sa il si formatez ca sa functioneze ? nu cred ca doar il cumpar il bag inauntru si functioneaza

17. #20317 SP

18. #20318 SP
    Junior Member surdu's Avatar
    Cu ce aa te ajutam? Cumpara-ti carduri PSN de pe internet pt UK sau US depinde pe ce tara ai contul facut si ai rezolvat problema!

19. #20319 SP
    Junior Member terry199230's Avatar
    este vreo diferenta daca pun hdd extern la consola sau daca ii pun intern?
    se pot instalat update-urile,demo-urile pe hhd extern?

20. #20320 SP
    Inafara diferentei de viteza la accesarea datelor ? HDD-ul extern trebuie formatat FAT32, ceea ce limiteaza marimea fisierelor la 4 Gb.
    Nu se pot instala update-urile si demo-urile pe HDD extern. Se pot copia pentru backup (nu pot fi jucate de pe mediul extern)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.