cred ca se referea la rate my ride..in fine. .poate fi de la PS3.mai ai si alte jocuri la care iti face asa?
cred ca se referea la rate my ride..in fine. .poate fi de la PS3.mai ai si alte jocuri la care iti face asa?
era precizat pe aici un link cu topul jocurilor de ps3
mi-l mai poate oferi careva ca nu il gasesc
X-Men Origins: Wolverine Demo disponibil pe Playstation Store UK. Pe mine m-a surprins plăcut prin grafica bună, ritmul alert şi stilul violent, un fel de Ninja Gaiden meets God of War.
Sweet Jesusii aproape la misto postul. Vezi acest link: MCLA freezes when I try to rate rides... - Racing General - PlayStation.com Forums poate reusesti sa rezolvi ceva. Daca nu, faby vinzi midnaigt-ul?
![]()
Intrebare: Se merita sa iau Street Fighter 4 daca nu am cu cine sa il joc (la dublu) si nu am un stick?
PS: Ma tine mult in fata TV-ului?
Daca nu te ti de el, nu ti-l recomand. SF4 nu e un joc pentru oricine. Gandeste-te ca e unul din cele mai grele jocuri de fighting![]()
Daca vrei ceva mai casual, iti recomand Soul Calibur 4 sau MK vs DC Universe.
LE: Daca te hotarasti sa il iei te asteptam online![]()
Nu prea merita daca nu ai stick si daca nu ai cu cine juca la dubla pentru ca e destul de greu cu controlerul normal ,pe mine sincer mai mult de o ora nu ma tinut in fata Tv-ului :S .
Controller-ul de la PSe este Bluetooth.
Nu exista nici un fel de interferente.
Dar oricum ma indoiesc ca sistemul home cinema este bluetooth. Cred ca e mai degraba pe unde radio.
Doar sa stii cu nu ai cum sa scoti din PS3 direct sunet wireless, doar pe fir si abia apoi din amplificatorul sistemului wireless mai departe la difuzoare, sigur nu bluetooth.
Am o nelamurire. In spate, unde este switch-ul l / O daca bag degetul in slotul pentru power cable si ridic putin in sus,se misca,este normal?
Ar trebui sa imi fac griji?
cred ca se cuvine o corectie in ceea ce priveste unda radio si bluetooth, care este un produs derivat si care utilizeaza undele radio cum fac toate tehnologiile de altfel.
Bluetooth uses radio waves (in the 2.4 GHz frequency band) to communicate, and as a result, Bluetooth devices don't have to be in visual communication to exchange data. This means that two devices can communicate even if they are on either side of a wall, and best of all, Bluetooth devices can detect one another without the user's involvement, so long as they are within each other's range.
La trofee la Prince of Persia pentru ultimul trebuie sa fac ceva ce include epilogue..daca eu nu am epilogue add-on nu o sa pot lua platinum?
La toate jocurile, Platinumul poate fi luat prin obtinerea trofeelor din jocul de baza. Game on!![]()
Bookmarks