Bad postsorry!
Se pare ca cea pe care esti nu este una din cele 2 existente in DEVICES.
Uite o chestie pe care o poti folosi doar odata la 6 luni.
---------- Post added 12-07-2013 at 00:23 ----------
NAT 1: PS3 is directly connected to the internet
NAT 2: PS3 is correctly connected through a router to the internet
NAT 3: PS3 is incorrectly connected through a router to the internet
@LucKos
Nu cred ca poti evita formatarea. Download listul il vei avea si pe PS3 pe fiecare cont in parte. Asta dupa ce recrezi conturile respective pe consola.
Crezi useri consolei, iar la crearea conturilor PSN spui ca vrei sa folosesti un cont deja existent si bagi mailul si parola.
Daca comanzi de la Emag, sa intri acolo folosind linkul de pe prima pagina a siteului ConsoleGames. Astfel vei ajuta putin acest forum.![]()
@LucKos
ti-ai facut update-u ala acum vro 2 saptamani, care strica hdd-urile peste 500 GB? 4.45 parca?
NAT 3 inseamna ca e o conexiune foarte restrictiva(ceea ce este incorect din punct de vedere al gamerului).
Why do I have NAT Type 3? How can I get NAT Type 2?
NAT Type 3 means the PS3 is behind a very restrictive connection. It is difficult for other PS3s across the internet to reach yours. Sometimes there are two routers in line, with one scrambling the connection data of the other. Sometimes the internet service provider provides you with a modem that performs NAT/routing for protection (think 'firewall'). If you use your own router behind this type of modem (sometimes called a 'gateway'), then you will have to turn off the routing on the modem (sometimes called 'bridging'). Some modems will move you from NAT Type 3 to NAT Type 1 if you put the PS3 in the DMZ.
Salut. Am si eu o intrebare legata de PS Plus. Am primit un voucher de 30 zile si am cont pe UK. Internet-ul fiind de Romania, imi poate bana contul daca descarc jocuri de pe PS Plus? Iar jocurile raman pe HDD si le pot folosi si dupa ce se termina cele 30 de zile?
Va multumesc anticipat.
NU iti baneaza contulodata descarcate jocurile, ele vor fi disponibile pe toate conturile de pe consola, inclusiv cel de RO
, din pacate dupa expirarea celor 30 de zile nu vei mai avea acces la jocurile downloadate de pe psn plus, dar eu zic ca merita sa-ti faci abonament pe un an
avand in vedere beneficile si pretul.
Pai si ce fac cu jocurile dupa ce se termina cele 30 zile? Si viteza de descarcare cam care ar fi? Depinde de marimea jocului. Deci daca am contul pe UK nu se baneaza. Multumesc de informatii.
Jocurile iti raman in download list, dar nu le poti accesa decat pe perioada cand este activ abonamentul PS+. Daca reinoiesti abonamentul le vei putea juca iar, chiar daca ai avut o perioada de pauza.
Referitor la download vezi in semnatura lui AndRewqp.
Naughty Dog sale starts today – save on Crash Bandicoot, Uncharted! – PlayStation.Blog.Europe
Crash Bandicoot
Was €4.99/£3.99/AU$7.35, now €2.49/£1.99/AU$3.65
Additional 10% for Plus subscribers
Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
Was €4.99/£3.99/AU$7.35, now €2.99/£1.99/AU$3.65
Crash Bandicoot 3 Warped
Was €4.99/£3.99/AU$7.35, now €2.99/£1.99/AU$3.65
CTR: Crash Team Racing
Was €4.99/£3.99/AU$7.35, now €2.49/£1.99/AU$3.65
Uncharted: Drake’s Fortune
Was €14.99/£10.99/AU$17.95, now €7.49/£5.99/AU$11.05
Uncharted 2: Among Thieves
Was €19.99/£15.99/AU$24.95, now €9.99/£7.99/AU$12.95
Uncharted 3: Drake’s Deception Game Of The Year
Was €34.99/£24.99/AU$44.95, now €19.99/£15.99/AU$24.95
Am nevoie de un sfat, de unde sa cumpar GRID 2, de pe PSN sau din altex? Caut avantaje si dezavantaje, pretul nu difera.
Bookmarks