Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1029 of 1175 FirstFirst ... 29 529 929 979 1019 1027 1028 1029 1030 1031 1039 1079 1129 ... LastLast
Results 20,561 to 20,580 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #20561 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Pai cum sa iti dea schimb pe schimb? Ai auzit de curs valutar?

2. #20562 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Ai calculator? La calculator cum este facuta conexiunea? Ai un programel care face dial-up?
    Te poti uita in actele primite de la provider. Acolo trebuie sa ai si modalitatea de conectare.
    Daca pur si simplu pui cablu in calculator si merge, este posibil sa fie blocat accesul doar pentru un anumit MAC (cel al calculatorului). In acest caz trebuie sa suni la provider sa comunici ca vrei sa aibe si PS3-ul acces la net si sa le dai mac-ul consolei.
    Da, la calculator merge. Pur si simplu pun cablul in calculator, fara niciun program special.
    Pe contract, sunt cateva casute cu "fibre power", "modem" si "ethernet", unde e bifat un X in dreptul ethernet.
    Voi suna providerul, sa vad ce rezolva.

3. #20563 SP
    Member excess's Avatar
    Nu cred ca inteleg ceva cu spatiul liber!
    Super Slim 12 GB:
    -Joc instalat Split Second 3774 mb
    -Spatiu liber 5201 Mb!

Am si formatat hardul si din 12 gb aveam 9 liberi! Ce ocupa restul?!

4. #20564 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai e o smecherie a tuturor producatorilor de dispozitive din lumea asta gen console, telefoane, tablete etc. Declara ca e HDD de 12 giga, dar in realitate sunt liberi 9 giga. Restul de 3 giga cred ca sunt ocupati de sistemul de rulare a consolei, de update-urile de software. In mod normal, daca pe cutia consolei scrie ca e HDD de 12 sau 500 giga, cand verifici consola atata trebuie sa fie, nu mai putin. Acelasi lucru se intampla si la stick-urile de 4, 8, 16 giga etc.

LE: poti sa faci reclamatie pentru lipsa de conformitate (9 giga in loc de 12 giga).

5. #20565 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Sistem si diferente de sistem de numeratie.
    Hard disk capacity calculated using base 10 mathematics (1 GB = 1,000,000,000 bytes). System software versions 1.10 and later calculate capacity using binary mathematics (1 GB = 1,073,741,824 bytes), which will display lower capacity and free space. A portion of hard disk capacity is reserved for system administration, which varies depending upon system software version, and is not available for use.

De aici:
    http://uk.playstation.com/ps3system/...specifications

6. #20566 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Dar cand declari pe ambalaj ca e hard de 500 de giga, nu trebuie sa am liberi 500 giga la consola care vine din fabricatie? Sa faca hardul de 505 giga si pe 5 giga sa puna ei soft si ce mai vor, dar mie sa-mi dea hard liber de cat e mentionat pe ambalaj sau in documentele care vin cu consola.

7. #20567 SP
    Member excess's Avatar
    Nu mai stiu sigur dar cred ca atunci cand l-am luat, a fost ok spatiul! posibil sa fie de la update-uri, nu stiu!
    As vrea sa-i fac un upgrade, sa cumpar un suport pentru hard de pe amazon.
    Cum e cu transportul, cat costa, in cat timp ajunge, cum se face plata?

8. #20568 SP
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Dar cand declari pe ambalaj ca e hard de 500 de giga, nu trebuie sa am liberi 500 giga la consola care vine din fabricatie? Sa faca hardul de 505 giga si pe 5 giga sa puna ei soft si ce mai vor, dar mie sa-mi dea hard liber de cat e mentionat pe ambalaj sau in documentele care vin cu consola.
    Nu iti scrie pe ambalaj 500 Gb liberi . Dupa cum vezi au trecut in specificatii explicatia, deci dispare lipsa de conformitate.

---------- Post added 06-08-2013 at 12:22 ----------

Quote Originally Posted by excess View Post
    Nu mai stiu sigur dar cred ca atunci cand l-am luat, a fost ok spatiul! posibil sa fie de la update-uri, nu stiu!
    As vrea sa-i fac un upgrade, sa cumpar un suport pentru hard de pe amazon.
    Cum e cu transportul, cat costa, in cat timp ajunge, cum se face plata?
    Incearca sa afli in http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1001144

9. #20569 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Ai dreptate numai daca (inca nu am verificat in PS3-ul meu) cand dai sa vezi capacitatea PS3-ului trebuie sa zica ca ai liberi X giga din 500 giga totali. Daca zice ca ai ocupati X giga din 480 giga totali, nu e in ordine.

Chiar daca scrie pe site-ul lor chestia cu capacitatea, eu cumparator de buna credinta ce sunt, trebuie sa ma informezi inainte de a cumpara produsul despre acest lucru. Vad ca pe ambalaj scrie 500 GB, eu vreau sa am HDD de 500 GB. Daca ei pe site spun ca se calculeaza nu stiu cum, sa treaca pe ambalaj 480 GB sau cat rezulta si cu asta basta.

10. #20570 SP
    Ai citit ce scrie acolo?
    * Hard disk capacity calculated using base 10 mathematics (1 GB = 1,000,000,000 bytes). System software versions 1.10 and later calculate capacity using binary mathematics (1 GB = 1,073,741,824 bytes), which will display lower capacity and free space. A portion of hard disk capacity is reserved for system administration, which varies depending upon system software version, and is not available for use.

11. #20571 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    iar va agitati cu omu' ? nu stiti ca este impotriva sistemului si PRO consumatorul de rand no matter what
    La piata cand se duce are greutatile de cantar omologate si oficiale, fara de ele nu cumpara pepeni

scuze pt off topic
    Attached Images Attached Images greu.jpg

12. #20572 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Si la mine e 465 GB in loc de 500

13. #20573 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Este in regula, trebuie sa stii dinainte sa cumperi consola sa imparti 500 la 1,073741824.

14. #20574 SP
    Quote Originally Posted by David9 View Post
    Si la mine e 465 GB in loc de 500
    Why does my hard drive report less capacity than indicated on the drive's label?

Scoate HDD-ul din PS3, formateaza-l si pune-l intr-un laptop. Vezi ce capacitate are?
    SONY nu produce HDD-uri. Daca esti nemultumit de HDD-ul ala, cumpara altul de 500Gb sa vedem unde iti va arata 500Gb.

15. #20575 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    lucru acesta s-a mai discutat deja si asa au toate HDD, asa se intampla cand nu mai sunt subiecte de discutii.

16. #20576 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    SONY nu produce HDD-uri.
    Hard Disk SONY 250GB, pentru PS3 CECH-ZHD1 - eMAG.ro

17. #20577 SP
    Acel hard disk este produs de Hitachi.
    Sau ai vrut sa le arati celor care cauta mounting bracket unde pot gasi?
    Acest hard disk este deja montat in bracket si trebuie doar introdus in PS3 SS.
    Dar nu cred ca isi pot recupera investitia vanzand HDD-ul separat si pastrand mounting bracket-ul. Cred ca pot vinde HDD-ul cu 150-200 lei, astfel devenind caddy-ul prea scump (200-150 lei). Mai bine il cumpara de pe amazon prin RobertDinu.
    Attached Images Attached Images hdd-sony.jpeg

18. #20578 SP
    Member excess's Avatar
    Mi se pare un pret mare!!

19. #20579 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Why does my hard drive report less capacity than indicated on the drive's label?

Scoate HDD-ul din PS3, formateaza-l si pune-l intr-un laptop. Vezi ce capacitate are?
    SONY nu produce HDD-uri. Daca esti nemultumit de HDD-ul ala, cumpara altul de 500Gb sa vedem unde iti va arata 500Gb.
    Nu sunt nemultumit de HDD-ul meu, am zis doar asa ca tot se vorbea despre subiectul asta Am observat de mult timp chestia asta in special la cardurile de memorie

20. #20580 SP
    Member flightcrank's Avatar
    In curand o sa mi vand consola ,si vreau sa o dau noului propietar fara nimic instalat pe ea(exact cum e cand o cumperi).Ce trebuie sa fac ca sa sterg tot si ce ar trebuii sa salvez pe stick pt a imi muta/salva salvarile ,update turile pe alta consola??

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.