Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1032 of 1175 FirstFirst ... 32 532 932 982 1022 1030 1031 1032 1033 1034 1042 1082 1132 ... LastLast
Results 20,621 to 20,640 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #20621 SP
    Junior Member kdyalex's Avatar
    Si eu m am gandit la consola acea de 12gb dar am inteles ca nu se modeaza si are si memoria mica. Ca sa i pun alt hdd imi mai trebuie si suportul si cu bani pe hdd si supor poate gasesc alceva. Il vreu mai mult ca si moft nu o sa stau sa dau bani pe jocuri si prefer sa l modez. O data modat se pot juca jocuri originale? Ce reprezinta la controler acel dualshock3?

2. #20622 SP
    Member Florix09's Avatar
    Chill, bea o apa plata cu lamaie.
    Pt. ce naiba vrei sa joci jocuri originale pe un sistem modat.. ? da.. se poate. ca sa fiu mai clar..
    Se numeste DualShock pt. ca are vibratii .. are 2 motorase care vibreaza de ti da senzatii tari in timp ce joci

3. #20623 SP
    Am cateva jocuri originale si deasta intrebam. Dupa modare am intelea ca se blochaza ip consolei in psn cu ce ma poate afecta?

4. #20624 SP
    Member BlackSnake's Avatar
    Daca iti modezi consola si ai sansa nefericita sa te prinda sony ca o ai banata cand te joci online pe psn, nu o sa mai poti juca pe psn pe consola respectiva niciodata.

5. #20625 SP
    Member Florix09's Avatar
    Exact, cum zice duda de C3zar
    In orice caz.. ia ti 2 ) una o modezi. si una o lasi pt online

6. #20626 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu ti-o moda. Si mie mi-a fost greu sa decid daca sa o modez sau nu si nu merita. O sa apreciezi altfel jocurile cand o sa dai bani pe ele. O sa ajungi sa tii la colectia ta de doua sau o suta de jocuri. Mai bine joci un joc pe luna dar il joci pe bune decat sa ai 50 si sa te plictisesti de toate.

7. #20627 SP
    Eu am acuma vreo 25 jocuri originale si mai am si cele de la playstation plus si m-au plictisit destule , nici nu am terminat destule dintre ele.
    E acelasi lucru daca le ai sau nu originale dupa parerea mea.

8. #20628 SP
    Member bobolac's Avatar
    Quote Originally Posted by C3zar View Post
    Eu am acuma vreo 25 jocuri originale si mai am si cele de la playstation plus si m-au plictisit destule , nici nu am terminat destule dintre ele.
    E acelasi lucru daca le ai sau nu originale dupa parerea mea.
    De aceasi parere. Ori ai modata consola ori nu o ai, tot te plictisesti de jocuri.
    Tot asa am si eu vre'o 20 de jocuri dintre care nu le'am terminat pe toate.
    Mai fac schimb ori le vand si i'mi iau altele.
    La bazar poti sa'ti iei jocuri la preturi rezonabile sau sa faci schimb cu alti useri.

9. #20629 SP
    Quote Originally Posted by C3zar View Post
    Daca iti modezi consola si ai sansa nefericita sa te prinda sony ca o ai banata cand te joci online pe psn, nu o sa mai poti juca pe psn pe consola respectiva niciodata.
    Bun dar in rest functioneaza consola oricum nu o iau pt jocul in retea.Am inteles ca e un program cu care poti modifica ip in caz de totusi vreau sa joc online.

In cazul in care nu as vrea sa l modez de ce spatiu as avea nevoie pe hdd?Ca ala de 12gb mi se pare mic.Se poate folosi si un hdd extern pt printalarea jocurilor daca nu e modat?

10. #20630 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Aiurea. Se intampla sa fie jocuri care sa nu fie ceea ce te asteptai dar in general ar trebui sa iti placa. Bag mana in foc ca sunt cel putin 20 de jocuri pe care oricine le-ar termina si juca din nou imediat. Trebuie doar sa stii sa alegi. Aici mai depinde si de oameni, mie imi place sa le colectionez, sa le joc, sa le platinez, atunci chiar simt ca le-am jucat. Si sunt sigur ca mai sunt multi ca mine, majoritatea chiar.

11. #20631 SP
    Member Pr3D4TH0R's Avatar
    kdyalex, poti moda orice consola si sa joci online cu 0% risc sa iei ban pe PSN. Problema e ca aceasta modare costa 500lei, defapt nu este o modare, este un cip numit Cobra ODE, debia a aparut. Daca vrei sa afli mai mult despre el cauta pe GOOGLE.

12. #20632 SP
    Bun dar daca iau ban pe psn mai functioneaza consolo? PSN ul e pt multiplayer in retea nu ?

13. #20633 SP
    Iti iei ban pe consola in sensul ca nu mai poti juca online prin psn, asta e tot. In rest merge sa joci jocuri single player. Se poate evita oricum sa iei ban.
    Daca iti iei consola de 12 gb ia-ti hdd care merg si la laptopuri iesi mai ieftin decat cu ala extern.

14. #20634 SP
    Pai ma gandeam la cea slim de 12 gb ca am un hdd extern de 500gb si il folosesc pe acela.Merge conectat? in cei 12 gb cam cate jocuri pot instala?Am citit undeva ca se instaleaza pe hdd jocurile ca sa ruleze mai usor dar exista si varianta sa nu le instalezi?adica sa astep mai mult sa se incarce?

15. #20635 SP
    Daca folosesti hdd extern si vrei sa joci jocurile originale nu merg instalate pe hdd extern. In 12 gb merg instalate in medie 2 sau 3. Nu toate jocurile se instaleaza pe ps3, sunt doar unele care cer instalare obligatorie si variaza de ce la cativa gb pana la 8gb cel mai mult care o sa fie GTA V.

16. #20636 SP
    Ok am inteles.multumesc mult.Atuncea ramane sa renunt la hdd ul exter si sa scot din el hardu si sa l bag in ps3 doar ca imi mai trebuie suporul acela. Inca nu stiu la ce sa ma decid la cel de 12 gb nou nout sau la unul de 120gb sau 320gb secand hand cu garantie inca 6-8luni

17. #20637 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    Salut baieti, revin si eu cu intrebarea mea, vreau sa-mi iau niste DLC-uri pentru God of War Ascension, imi poate spune cineva cum pot sa alimentez un cont SEN de Grecia cu 20 de euro?

18. #20638 SP
    Member AzFaust's Avatar
    gameexplorers.gr, plaisio.gr

Alta varianta cu un card de Grecia. Vezi cum sta treaba la ei pe site ca eu nu stiu limba.

19. #20639 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    Am intrat si eu acolo saptamana trecuta si se pare ca trebuie sa ridici produsul de la unul din magazinele lor.

20. #20640 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    PlayStation Network Card £25 PS3, SONY | ALTEX
    PlayStation Plus Memberships - 1 an PS3 | ALTEX
    Pentru a folosi aceste coduri imi trebuiesc date bancare pe care sa le scriu in contul de PSN sau trebuie doar sa scriu codul la Reddem Codes si primesc automat 25 lire/ PS+ pentru un an?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.