Cat l ai folosit ? si ce ai facut ? te ai uitat la un film sau te ai jucat ?
Cam 5 ore m am jucat dar nu e foarte cald acceptabil sa zic ca orice aparat solicitatAm reusit pana la urma cu contu de psn acuma descarc un joc mars dureaza mai mult instalatu decat downloadatul.
la 5 ore e clar. e normal stai linistit.depinde si de hdd la instalarea unui joc... dar diferentele nu s mari oricum. sa zicem maxim 10 min dif..
Singura chestue e ca nu pare atat de roz pe cat se vb pe aicea. Mi se pare ga gandeste un pic greoi adica nu bagu discu si te joci mai dureaza ceva pana intra in ele apoi iara astepti putin pana apare meniu. Ma dispera instalatu acolo astept o gramada. E bine totus ca o data intrat in joc nu te mai deranjaza nimica totus dvd scoate sunrte cand citeste ca la mine se mai aude si prin joc cand pun pauza cand incepe vrun videoclip etc.
Unde pot sa vad cata memorie libera mai am?
Am si eu tot SS si nu caraie deloc. Cat despre incalzire, se incalzeste doar partea din spate, dar nu foarte rau.
Ca sa vezi memoria, dai la System Settings - System Information
Ca sa eviti supraincalzirea tine PS3-ul intr-un spatiu deschis (sa aibe liber minim 10-15 cm pe margini).
Cateva exemple de unde pot cumpara casti pt ps3 (pt gaming dar si muzica)?? sa fie decente si ca pret!
Am conectat consola la internet prin cablu de retea de la router dar mi se pare mica viteza.La test mi a dat 4mb dar cand downloadez jocuri si ma uit la status se incarca 1-2mb pe sec din ce cauza?Pe calc am 7mb.Si inca o chestie unde pot vedea memoria sa vad cat am ocupat.ms
1. http://www.consolegames.ro/forum/f15...-proxy-server/
2. Settings > System Settings > System Information
Asa face si al meu, e ceva normal (cred). Pe mine ma enerveaza faptul ca in jocuri am probleme cu fps-ul...acum nu stiu daca e ceva normal sau e o problema hardware ( jocuri precum Battlefield 3..., in multiplayer am destul de des probleme cu fps-ul. Oricum, cred ca e ceva normal. Dar pe langa asta, jocul e foarte "playabil").
Banuiesc ca s-a mai discutat de Playstation Plus. Am si eu ceva nelamuriri. Ca orice consolist am mai multe conturi de PSN.
Am si pe USA si pe UK pentru DLC-uri, demo-uri, etc. Contul de baza e cel de Romania(cel de pe care joc), cont pe care nu pot activa Plus, normal. Pe care cont sa-mi activez Plus? Banuiesc ca pe cel de USA, ca ar iesi ceva mai ieftin, dar acele salvari online, in cloud, se fac doar pentru contul unde am activat Plus-ul, nu? Caci daca eu joc cu contul de Romania nu voi putea folosi acel serviciu, nu? Si daca eu am activat Plus pe USA nu va fi activat si pe contul de UK?
Multam anticipat.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks