Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1050 of 1175 FirstFirst ... 50 550 950 1000 1040 1048 1049 1050 1051 1052 1060 1100 1150 ... LastLast
Results 20,981 to 21,000 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #20981 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Am o problema cu PS3-ul si/sau TV-ul. Ma joc doar GTA 5, deci nu stiu daca problema persista si la alte jocuri. Ca sa fiu scurt, o sa spun ca ma dor ochii atunci cand ma joc deoarece majoritatea suprafetelor din joc "stralucesc" foarte tare. Atat de tare incat d-abia se vede asfaltul/trotuarul/nisipul etc (mai ales in sunny days). Backlight-ul e pus la 70, Contrastul la 100, Brightness-ul la 75. RGB Full Range e pus pe FULL, iar Y Pb/Cb Pr/Cr Super-White (HDMI) pe ON.
    Astept sugestii. Multumesc anticipat.

2. #20982 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    In primul rand ar trebui sa mai scazi din contrast, undeva la 80-90 iar la brightness mergi intre 50 si 60. Setarile pe care le-ai dat sunt din joc sau din TV?
    pentru ca daca daca faci anumite setari in TV si altele in joc poti suprasatura fie curbele de culoare fie de luminozitate/contrast astfel incat sa ajungi cu highlights foarte sus. problema ta sunt suprafeltele cu highlight...(cel putin asa se numeste in fotografie si video) acolo trebuie sa reduci.
    mai joaca-te la setarile TV-ului

3. #20983 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Multumesc de raspuns.
    Setarile sunt din TV. O sa incerc ce ai zis tu. Mai astept si alte sugestii.

4. #20984 SP
    Admin MonkY's Avatar
    oBL1O: in functie de modelul de televizor, ai putea sa renunti la Full Range. In felul acesta in loc de valori de la 0 la 256 consola va scoate valori intre 16 si 235. Cu alte cuvinte va taia din maxim si din minim (sau pe scurt din negru si alb) si va reduce problema.

Mai mult, daca este un LED mai nou, cauta optiunile legate de Dynamic Contrast. Daca ai asa ceva, dezactiveaza si se va mai reduce problema.

Ca idee, la mine brightness-ul este undeva pe la 30%... dar tine de model.

5. #20985 SP
    Member oBL1O's Avatar
    O sa incerc sa renunt la Full Range cand ajung acasa. Am scazut din contrast si din brightness (cum a zis adibose) dar tot nu s-a rezolvat. Daca scad mai mult se vede prea "intunericos". In schimb, in joc brightness-ul e aproape la maxim. L-am redus dar degeaba.

Nu am LED. Am un LCD LG destul de vechi (in 2009 parca l-am cumparat).
    Multumesc de raspuns.

6. #20986 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Setarea corecta e RGB full din consola dar e nevoie si de Black Level pe High din televizor daca ai asa ceva, altfel imaginea va fi foarte spalacita.

7. #20987 SP
    Junior Member boborpacku's Avatar
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    Salut fani ai jocurilor ! Am si eu o nelamurire ,am tot cautat pe google si nimic, momentan am un ruter wirles de 150mb si asi vrea sa-mi iau unul de 300mb ;cine stie ce viteza maxima de download si upload suporta Consola Ps3 eventual Ps4 .Sa stiu daca ma ajuta cu ceva din punctul asta de vedere noul ruter.Multumesc anticipat.
    PS3 are wireless 802.11g, maximum 54 Mb la download, deci routerul N ori N150 nu te ajută momentan. PS4 și toate deviceurile mai noi au 802.11n.
    Eu zic să stai cuminte și să treci direct pe 802.11ac în vreun an doi când acest standard va deveni mai răspândit!

8. #20988 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Merg salvarile de la un joc de PS1 de pe PSN US la acelasi joc de pe UK ?

9. #20989 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Am o problema cu PS3-ul si/sau TV-ul. Ma joc doar GTA 5, deci nu stiu daca problema persista si la alte jocuri. Ca sa fiu scurt, o sa spun ca ma dor ochii atunci cand ma joc deoarece majoritatea suprafetelor din joc "stralucesc" foarte tare. Atat de tare incat d-abia se vede asfaltul/trotuarul/nisipul etc (mai ales in sunny days). Backlight-ul e pus la 70, Contrastul la 100, Brightness-ul la 75. RGB Full Range e pus pe FULL, iar Y Pb/Cb Pr/Cr Super-White (HDMI) pe ON.
    Astept sugestii. Multumesc anticipat.

Aoleo ce masacru, ma dor ochii doar cand citesc valorile respective.
    Depinde foarte mult de calitatea si modelul TV-ului, dar backlight ar trebui sa aibe o valoare de maxim 25% din totalul setarii, brightness undeva la 50%, contrastul nicidecum la maxim. Daca TV-ul e din 2009 presupun ca ar trebui sa suporte RGB Full, dar cel mai bine verifici pe avsforums.com, unde vei gasi si setari recomandate pentru PS3.
    Curiozitate morbida: ai jucat multe jocuri cu setarile respective?

10. #20990 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Continui eu mai departe povestea: la TV am o optiune numita "Negru HDMI" care la randul ei are 2 setari: scazut si normal. Ce ar fi indicat sa bifez din cele doua ?

Daca bifez "scazut", imaginea e mai intunecata.

11. #20991 SP
    Member oBL1O's Avatar
    O sa verific acel forum. Am incercat RGB Limited dar degeaba, asa ca l-am lasat pe Full.
    Am mai jucat Hitman: Absolution si Batman: AC. In aceste jocuri nu am avut nicio problema. La TV-ul meu, daca pun brightness-ul la 50% aproape ca nu mai vad jocul. Atat de negru se face ecranul. O sa mai ma joc cu setarile. Mersi de raspuns.

12. #20992 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    oBL1O dar atunci cand este brightness la 50%, atat in gta cat si in hitman ecranul este foarte intunecat?
    dar la TV? prin cablu...se vede ok ?

tudomih cred ca este vorba despre valoarea negrului, mai intens sau normal, ochiul tau ce spune?

13. #20993 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    La Samsung normal pentru RGB full, low (scazut) pentru limited.

14. #20994 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Aveti thread aici pentru reglarea imaginii:
    http://www.consolegames.ro/forum/f32...i-proiectoare/

LE: Am pus linkul de mai sus pentru a opri discutiile offtopic. Avem arie separata in care se poate discuta despre LCD-uri si alte ecrane
    HiFi

15. #20995 SP
    Admin MonkY's Avatar
    A pus vreunul dintre voi un SSHD (HDD hibrid) pe PS3? Vad ca Seagate mai are de 500GB si 1TB: ST1000LM014 Laptop SSHD 1TB Hard Drive. Sunt curios daca cu ultimele update-uri se comporta mai bine sau... nu merita?

Varianta de 500GB SSHD e la 320 RON: Hard Disk Laptop Seagate THIN SSHD ST500LM000, 500GB, 5400rpm, 64MB, SATA 3.
    Iar varianta de 1TB SSHD este la 530 RON: Hard Disk Laptop Seagate THIN SSHD ST1000LM014, 1TB, 5400rpm, 64MB, SATA 3.

O caruta de bani... insa al naibii spatiu, cum se duce... Ce ziceti?

16. #20996 SP
    Junior Member iamennys's Avatar
    Cum trebuie jucata seria Gow ? Adica in ce ordine... collection 1, collection 2, 3 si apoi Ascension ?

17. #20997 SP
    Member party_man's Avatar
    da, eventual iei GOW Saga+Ascension, e cea mai ieftina solutie.

18. #20998 SP
    Member Ramon's Avatar
    O intrebare despre PS+:

Jocurile free apar si dispar de la luna la luna. Daca nu apuc sa downloadez Mafia 2 de exemplu, desi momentan e free si sunt abonat la PS+, pot mai tarziu face asta, cand deja a disparut de pe store? Sau merge macar jocul salvat in purchased history?

Ca nu vreau sa stau sa imi downloadez acum jocuri ca Far Cry 3, dar poate peste jumtatate de an am chef sa il joc.

19. #20999 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Poti sa-i dai download si imediat cancel. Iti va aparea in purchase list. DAR, dc. nu apuci sa-i dai purchase at. cand e FREE si prezent la oferta, il pierzi. Dar o data ce i-ai dat purchase iti ramane in history si-ti va fi accesibil atata timp cat vei avea subscriptie de PLUS.

P.S. Jocurile stau cam 3 luni free pe store, cam atat e intervalul in care poti sa-i dai purchase.

20. #21000 SP
    Member Prototype93D's Avatar
    Quote Originally Posted by iamennys View Post
    Cum trebuie jucata seria Gow ? Adica in ce ordine... collection 1, collection 2, 3 si apoi Ascension ?
    Ordinea aparitiei jocurilor e asta:
    - God of War (2005)
    - God of War 2 (2007)
    - God of War: Chains of Olympus (2008)
    - God of War 3 (2010)
    - God of War: Ghost of Sparta (2010)
    - God of War: Ascension (2013)

Ordinea story-ului e asta:
    - God of War: Ascension
    - God of War: Chains of Olympus
    - God of War
    - God of War: Ghost of Sparta
    - God of War 2
    - God of War 3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.