Tot nu am reusit, o sa-l las asa, merge el mai "car-mar" dar merge.
Man, am reusit ieri pana la urma. Merci mult mult mult mult pentru ajutor si pentru rabdare. Esti de milioane.
Am pus pana la urma modemul in modul bridge si ai vazut ca nu mergea. Problema era de la router. Trebuia trecut din dynamic ip in pppoe. in acest fel, routerul preia functiile modemului. pasul 1: ma logam in router, pasul 2: din router trebuia sa bag userul si parola modemului. Le-am facut si acum totul merge parfum.
Fara ajutorul tau nu reuseam nici in 1000 de ani. Multumesc mult.
de 2 zile nu ma mai pot conecta cu ps la net.pana acum 2 zile a mers perfect.am intrat setings-network setings-am urmat pasii care-i faceam si inainte dar la sfarsit cand face test conection imi da conection failed si imi apare o eroare cu 800...ma poate ajuta cineva va rog.an net de la rds scot cablu din pc si il bag in ps
de 2 zile nu ma mai pot conecta cu ps la net.pana acum 2 zile a mers perfect.am intrat setings-network setings-am urmat pasii care-i faceam si inainte dar la sfarsit cand face test conection imi da conection failed si imi apare o eroare cu 800...ma poate ajuta cineva va rog.an net de la rds scot cablu din pc si il bag in ps
Iar revin cu aceasi problema, am router wireless si nu reusesc sa obtin nat 2 la ps3 (imi cade netu' intruna).Am facut port forward, TCP 80, 443, 5223 si UDP 3478, 3479, 3658, dupa care am configurat ps3 cu urmatoarea adresa statica ip: 192.168.2.196, chestia e ca acolo unde imi apare status la router imi arata ca ps3-ul are ip 0.0.0.0 si nu reusesc sa ma conectez la interenet decat cu ip automatic (de fiecare data cand ma conectez alt ip) si in cazul asta nu pot folosi port forwarding, in schimb UPnP merge perfect.Cineva vreo sugestie?
P.S.: Am incercat sa fac dmz cu ip-ul ps3-ului dar tot nu reusesc.
P.P.S.: De fiecare data cand nu se conecteaza imi da cunoscuta eroare DNS 80710102.
Intrebare: Cum scap de praful care se aseaza pe PS3 din 10 in 10 secunde ?
Sper ca nu ma luati cu : "acopera-l cu ceva" etc..
Este vreo solutie ? Merge cu Pronto ?![]()
Va rog frumos sa-mi spuna si mie cineva daca Resident Evil 5, Zona 2, este compatibil cu DLC de pe PSN US. Multumesc.
Lista cu jocurile confirmate cu care Sony va participa la E3. Sony are o lista cu jocuri foarte promitatoare.
Fat Princess
God Of War 3
Heavy Rain
Infamous
MAG
Ratchet And Clank: Future A Crack In Time
Uncharted 2: Among Thieves
White Knight Chronicles
Motor Storm Arctic Edge
Socom: U.S. Navy Seals Fireteam Bravo 3
Mai mult ca sigur ca vom vedea si alte jocuri la E3. Probabil ca vor mai anunta cateva jocuri
Bookmarks