Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1064 of 1174 FirstFirst ... 64 564 964 1014 1054 1062 1063 1064 1065 1066 1074 1114 1164 ... LastLast
Results 21,261 to 21,280 of 23472

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #21261 SP
    Junior Member IulianCRC's Avatar
    Quote Originally Posted by TocSyk View Post
    4. Ce ai vazut cu bec albastru poate fi pentru PS4 sau fake.
    .
    Sau este controllerul de la PS Move.

2. #21262 SP
    Junior Member liliana29's Avatar
    Multumesc pentru raspuns, da, era vorba de ps move. Nu va suparati dar tot nu inteleg la ce-mi foloseste un hard de 500gb daca si asa jocurile originale trebuiesc rulate de pe disc si nu din hard. Care e avantajul unui astfel de hard? Inteleg utilitatea unui hard mare pentru o consola modata dar in rest?

3. #21263 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    ..nu neaparat
    eu spre exemplu prefer sa mi le iau toate in forma digitala de pe PSstore (singurele care pana acum n-am putut au fost Heavy Rain, Beyond: Two Souls si Skyrim; a, si GTA V, la asta din urma din simplul motiv ca jocul in varianta digitala e varza rau si versiunea fizica de pe disc e bug-free, nu tu probleme cu texturi etc.)
    imi place sa le am acolo tot timpul, daca le sterg le pot downloada oricand inapoi daca mi s-a facut pofta sa incerc un mod de dificultate superior / a aparut vreun DLC.

4. #21264 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by liliana29 View Post
    Multumesc pentru raspuns, da, era vorba de ps move. Nu va suparati dar tot nu inteleg la ce-mi foloseste un hard de 500gb daca si asa jocurile originale trebuiesc rulate de pe disc si nu din hard. Care e avantajul unui astfel de hard? Inteleg utilitatea unui hard mare pentru o consola modata dar in rest?
    iti spun eu pentru ce , pentru Playstation Plus. pe scurt primesti instant 10 jocuri gratuite, plus inca 2 in fiecare luna de acum incolo cat timp ai abonamentul, care este in jur de 200 ron pe an, iar jocurile se instaleaza pe HDD, iar marimea lor variaza intre 7 GB si 40 GB . pentru mai multe detalii recomand threadul de playstation plus sau pune intrebari aici

5. #21265 SP
    Member cimaron's Avatar
    Daca in timp ce ma joc nu se mai incarca jocul adica ramane la stadiul de Loading... sau imi merge in sacadat, este de la lentila blueray sau de la dvd-ul pe care il am in consola? Dvd-ul nu este zgariat deloc e chiar perfect.

6. #21266 SP
    Member TocSyk's Avatar
    Quote Originally Posted by liliana29 View Post
    nu doar pentru playstation plus ai nevoie cum zic multi aici, dar si pentru acele updateuri care la faci la jocuri. eu de exemplu acum din 465 GB mai am 400 si am facut updates doar la 2 jocuri.

7. #21267 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Un HDD mai mare este necesar nu neaparat din cauza la Playstation Plus! Orice joc nou introdus se instaleaza partial pe consola, chiar daca ruleaza de pe Bluray iar acei 12 Giga sunt pe foaie, in realitate consola are spatiu liber aproximativ 8 Giga si daca luam in considerare jocurile noi, de exemplu GTA5 care ruleaza de pe disc dar instaleaza un fisier de peste 6 Giga pe HDD atunci nu ramane loc pentru nimic altceva. Daca se achizitioneaza jocuri vechi atunci spatiul ocupat pe HDD intern al consolei se diminueaza considerabil.

Intr-adevar, PS Move necesita camera si este un mijloc excelent sa ofere distractie la copii sub 14-16 ani. Se incarca cu ajutorul unui cablu Mini USB universal.

Controllerul consolei functioneaza pe baza de acumulator si cablul de incarcare (Mini USB universal) este in pachetul consolei nou achizitionate. Se poate incarca si prin PC cu ajutorul programului MotionJoy.

In concluzie, daca ai facut alegera corecta in achizitionarea consolei numai tu o stii. Se poate trai si cu HDD de 12 Giga dar dupar fiecare joc mai mare trebuie "facut curat".

8. #21268 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    controllerul de PS3 se incarca de la pc daca il conectezi, nu ai nevoie de nici un program.

9. #21269 SP
    Junior Member liliana29's Avatar
    Multumesc foarte mult. Edificatoare raspunsurile in mod clar o sa-i pun un hard mai bun (am gasit tutorial aici pe net). Mai am doua intrebari. I-am luat copilului pentru craciun jocul Wonderbook: Book of Spells si intentionam sa iau si pachetul Disney infinity care e destul de scump.

1. Credeti ca face fata hardul de 12 gb pentru ambele jocuri? Sa stiu daca dau banii sau nu .
    2. Odata un joc achizitionat il pot juca pe internet cu alti jucatori? Imi trebuie un abonament special pentru asta sau e suficient sa am consola cuplata la net si sa intru pe un site ? care e mecanismul. De exemplu daca iau jocul Disney infinity il pot juca si cu alti jucatori? (intreb fiindca jocul ala arata bineeeeee si tentant rau de tot)

10. #21270 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Dupa cate stiu Wonderbook: Book of Spells are nevoie de accesoriile MOVE pentru a putea fi jucat.
    1. Nu cred ca instaleaza atat de mult pe disc cele 2 jocuri. Dar poate ne zice cineva care are jocurile...
    2. Nu trebuie nici un fel de abonament special pentru a juca online. Este nevoie doar de cont PSN.

11. #21271 SP
    Member cimaron's Avatar
    Nici macar o idee ceva despre ce am postat mai sus?

12. #21272 SP
    Member adin33's Avatar
    De jocul Wonderbook: Book of Spells stiu ca-i trebuie 2 Gb, dar Disney Infinity nu stiu, pentru ca nu-l am.

13. #21273 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by cimaron View Post
    Nici macar o idee ceva despre ce am postat mai sus?
    Posteaza te rog mai multe informatii, ce consola, daca face la fel si in alte jocuri sau situatii, daca e aerisita consola, de cat timp o ai, ce fw ai, etc.

14. #21274 SP
    Member Ramon's Avatar
    Scuze daca a mai fost pusa intrebarea urmatoare, dar as vrea sa stiu ce e de facut in cazul in care doresc sa vand Playstation 3.

In System Settings vad ca am optiunile Format Utility si Restore PS3 System. E suficienta una din acestea pentru a sterge tot de pe consola? Sau care ar fi pasii?

In plus, e recomandat cred sa dezactivez si consola.

15. #21275 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

16. #21276 SP
    Member paulone's Avatar
    Rog o parere de la cei mai priceputi gameri.....acele ps move-uri daca nu le utilizez o perioada mai lunga ar fi recomandat sa le incarc totusi din cand in cand?
    Intreb asta fiindca am auzit ca orice device ce are acumulatori se strica daca nu este folosit/incarcat o perioada lunga de timp....

17. #21277 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Eu l-am folosit dupa 5 luni de stat in sertar si nu a fost nicio problema cu el. Am jucat vreo 2 ore si bateria nu s-a descarcat complet.

18. #21278 SP
    Member Inuhanyou's Avatar

19. #21279 SP
    Member colossus's Avatar
    Sal.Stie careva daca trebuie neaparat SIXAXIS sony,pt GTA 5? Eu am vandut controllerul original si acum am un gamepad GENIUS (care merge la majoritatea jocurilor),si cum am vazut ca GTA are si sixaxis feature....

20. #21280 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.