Salut,din pacate am ylod la ps3..si zilele trecute tocmai imi cumparasem FIFA 14,vreau sa stiu daca imi iau alt ps3, pot sa ma joc online?
Salut,din pacate am ylod la ps3..si zilele trecute tocmai imi cumparasem FIFA 14,vreau sa stiu daca imi iau alt ps3, pot sa ma joc online?
Am un card SD de 16gb si un cititor de carduri. Pe PC le folosesc in loc de stick,le pot folosi si pe PS3 in loc de HDD?
De exemplu am GT5 Prologue,il pot instala pe acest card?
Ziceti-mi si mie un site bun de unde pot cumpara coduri valorice pentru ps store, ma intereseaza pentru uk adica in lire. Pe cdkeys nu mai au nimic in stoc, iar alt site nu mai folosesc.
pe pcgamesupply am primit codurile de fiecare data in maxim 10 minute
electronicfirst am inteles ca prima data poate sa-ti faca o verificare de card sa vada daca totul e in regula si daca ai ghinion s-ar putea sa dureze si cateva ore
Pe gamesupply nu mai au in stoc nimic pentru uk. Cred ca incerc cu Electronicfirst. Multumesc.
Am cumparat un card de 35 de lire de pe allromedia, dar cand il introduc imi apare mesajul "This Prepaid Card has already been spent". Ce este de facut ?![]()
Ti-a dat un card folosit. Da-i mail si explica-i situatia, sunt sigur ca se va rezolva si iti va da un alt cod.
Am observat un lucru interesant...ps3-ul nu imi dat niciodata freeze cand joc un joc downloadat de pe psn.
m-am apucat de red dead redemption.foarte frumos jocul mai tare decat GTA.dar am o nelamurire pe carcasa imi arata ceva cu zombie,cand pot juca si cu zombie?
de aici l-am luat:
http://www.altex.ro/red-dead-redempt...ar-edition-ps3
Mai exista o continuare a jocului, si anume The Undead Nightmare, pe care va trebui sa o cumperi separat![]()
@tudomih: de ce vorbesti fara sa ai habar? mai pui si omul sa isi cumpere din nou undead nightmare.
@stefan puica: daca intradevar ai Game of the year edition poti alege sa joci Undead Nightmare din meniul principal al jocului, trebuie sa apara chiar acolo unde dai new game sau load, nu mai stiu exact
Nu stiu sigur, insa ieri am jucat vrio 4h DmC(downloadat de pe ps+) apoi am avut niste treburi de rezolvat prin oras, mai pe seara cand am ajuns acasa m-am bagat la un The Last Of Us (disc)online dupa vrio 40min sa blocat.
Bookmarks