Deci, freezul e de la unitatea optica doar?
m-am apucat de red dead redemption.foarte frumos jocul mai tare decat GTA.dar am o nelamurire pe carcasa imi arata ceva cu zombie,cand pot juca si cu zombie?
de aici l-am luat:
http://www.altex.ro/red-dead-redempt...ar-edition-ps3
Mai exista o continuare a jocului, si anume The Undead Nightmare, pe care va trebui sa o cumperi separat![]()
@tudomih: de ce vorbesti fara sa ai habar? mai pui si omul sa isi cumpere din nou undead nightmare.
@stefan puica: daca intradevar ai Game of the year edition poti alege sa joci Undead Nightmare din meniul principal al jocului, trebuie sa apara chiar acolo unde dai new game sau load, nu mai stiu exact
Nu stiu sigur, insa ieri am jucat vrio 4h DmC(downloadat de pe ps+) apoi am avut niste treburi de rezolvat prin oras, mai pe seara cand am ajuns acasa m-am bagat la un The Last Of Us (disc)online dupa vrio 40min sa blocat.
Next gen = 1080p la 60 fps. In PS3 n-o sa vezi 1080p la 60 fps. E posibil ca pe next-gen sa vedem, in viitor, jocuri rulate in 4k.
Jocuri 4K pe X1/PS4 n-ai sa vezi.
Sunt aproape sigur ca nici pe PS5/urmatorul XBox nu vor fi.
sper ca noi utilizatorii de PS3 nu o sa luam teapa in viitorul apropiat...tot mai des dau de informatii care spun faptul ca tilurile importante pt 2014 vor fi exclusiv pt ps4...Division,Witcher 3, Infamous Second Son,The Order..poate e o chestiune de marketing...sper
Salut!
Este primul meu post pe acest forum.Maine o sa devin posesor de ps3(am decis sa-l cumpar nou,superslim 500gb,pachetul cu GT6+Last of Us).
Am si eu cateva intrebari.
1.Fac o alegere buna cu PS3?Pe partea hardware stiu ca "sta" mai bine decat xbox si faptul ca am avut psp in trecut de care am fost multumit ma face sa fac aceasta alegere.
2.Sunt diferente mari la redare intre HDMI si cablul AV cu care vine in pachet?(mentionez ca tv-ul meu e doar HD,nu FULL HD)
3.Pentru jocurile online se descurca ok prin wi-fi sau e mai bine prin cablu?
Multumesc anticipat!
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By krOOm in forum Sony PlayStation 4
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks