Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1082 of 1175 FirstFirst ... 82 582 982 1032 1072 1080 1081 1082 1083 1084 1092 1132 ... LastLast
Results 21,621 to 21,640 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #21621 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Corect, nu stiu de ce naiba nu au fost in stare sa puna un browser calumea. Pe Vita merge mult mai bine si browserul si magazinul online

2. #21622 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    100% este vina consolei, in speta acel browser care este de tot bip-ul

3. #21623 SP
    Junior Member bubu23's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    nu are nimic jocurile sunt region free, doar filmele blu-ray sunt blocate
    Ok deci daca consola este din Asia nu sunt probleme cu jocurile

4. #21624 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Oricum, e destul de dificil si anevoios sa navighezi in browser cu DS3.

5. #21625 SP
    Junior Member Foarfeca's Avatar
    Știe cineva cum mă pot conecta cu alt cont pe psn?Am un cont UK, iar când îi dau sign out și vreau să mă conectez cu altul de US (pe care îl fac pe PC), îmi apare eroare You cannot sign in "you cannot sign in using another user's sign-in id"

6. #21626 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Iti mai faci un user pe consola. Eu aveam 3 useri diferiti, unul cu contul de RO pe care jucam si celelate doua pe US respectiv UK

7. #21627 SP
    Ce se intampla cu jocurile care sunt descarcate dupa PSN dupa instalare ? raman pe hard sau sunt sterse?

8. #21628 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Fisierul de instalare este sters, ramane doar jocul

9. #21629 SP
    Member AzFaust's Avatar
    Daca sunt luate cu bani din 'wallet', iti raman pe hard si daca le stergi, raman in lista de download (nu trebuie sters userul de pe care ai descarcat jocurile). Daca ai descarcat prin PS+ o sa ai acces la ele pana iti expira abonamentul, pe urma trebuie sa il prelungesti ca sa le poti juca in continuare.

10. #21630 SP
    multam fain, dar unde vad ce am pe hdd efectiv?ca am descarcat un joc (euro 2012) a aratat ca la luat ,ca la instalt ,si acum nu il gasesc in jocuri ,dar imi zice ca la descarcat

11. #21631 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Euro 2012 este doar DLC dupa cate stiu eu. Trebuie sa ai FIFA12 ca sa-l poti juca. In principiu DLC-ul il gasesti in GAME DATA UTILITY(cred)

12. #21632 SP
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Euro 2012 este doar DLC dupa cate stiu eu. Trebuie sa ai FIFA12 ca sa-l poti juca. In principiu DLC-ul il gasesti in GAME DATA UTILITY(cred)
    ai avut dreptate,nu imi place sa am spatiul ocupat degeaba.Totusi undeva gasesc sa vad tot ce se gaseste pe HDD?

13. #21633 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    In tabul GAME vezi chestiile referitoare la jocuri: jocurile le vezi automat, DLC-urile si updateuurile in GAME DATA UTILITY, Salvarile in SAVE DATA UTILITY
    In tabul VIDEO vezi filmele/videoclipurile salvate.
    In tabul MUSIC vezi mp3-urile salvate.
    In tabul PHOTO vezi imaginile salvate.

14. #21634 SP
    Junior Member adytzzz's Avatar
    Ce face redeem codul la gta 5?Ma gandesc sa il cumpar SH si automat codul este folosit.

15. #21635 SP
    Member rascalov's Avatar
    Codul de la GTA 5 iti da acces la Atomic Blimp, un zeppelin care zboara deasupra Los Santos-ului. Este alegerea ta daca vrei sa stai sa zbori cu o chestie plictisitoare sau nu.

16. #21636 SP
    Junior Member xOldSkull's Avatar
    Am un televior vechi din 2009 cu tub care are rezolutia mica. Se poate intampla ceva daca conectez ps3 la el si joc skyrim ?

17. #21637 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    nimic, doar nu o sa se vada la calitatea maxima

18. #21638 SP
    Junior Member kaiac's Avatar
    Consola mea nu mai merge pe hdmi dar merge pe avi multi out,problema aici e ca se vad niste dungi pe ecran de sus pana jos daca te uiti atent.
    Intrebarea ar fi daca se poate repara usor si unde gasesc un mester priceput,eu sunt din severin si nu stiu nici un mester ps3,sa ma duc la un centru de reparatii elctronice din oras se pricep cei de acolo?

19. #21639 SP
    Junior Member kaiac's Avatar
    Consola mea nu mai merge pe hdmi dar merge pe avi multi out,problema aici e ca se vad niste dungi pe ecran de sus pana jos daca te uiti atent.
    Intrebarea ar fi daca se poate repara usor si unde gasesc un mester priceput,eu sunt din severin si nu stiu nici un mester ps3,sa ma duc la un centru de reparatii elctronice din oras se pricep cei de acolo?

20. #21640 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    @kaiac poate user-ul Donely de pe forum stie ce ar putea sa aiba, da-i un PM

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.