Corect, nu stiu de ce naiba nu au fost in stare sa puna un browser calumea. Pe Vita merge mult mai bine si browserul si magazinul online![]()
Corect, nu stiu de ce naiba nu au fost in stare sa puna un browser calumea. Pe Vita merge mult mai bine si browserul si magazinul online![]()
Știe cineva cum mă pot conecta cu alt cont pe psn?Am un cont UK, iar când îi dau sign out și vreau să mă conectez cu altul de US (pe care îl fac pe PC), îmi apare eroare You cannot sign in "you cannot sign in using another user's sign-in id"
Iti mai faci un user pe consola. Eu aveam 3 useri diferiti, unul cu contul de RO pe care jucam si celelate doua pe US respectiv UK
Ce se intampla cu jocurile care sunt descarcate dupa PSN dupa instalare ? raman pe hard sau sunt sterse?
Daca sunt luate cu bani din 'wallet', iti raman pe hard si daca le stergi, raman in lista de download (nu trebuie sters userul de pe care ai descarcat jocurile). Daca ai descarcat prin PS+ o sa ai acces la ele pana iti expira abonamentul, pe urma trebuie sa il prelungesti ca sa le poti juca in continuare.
multam fain, dar unde vad ce am pe hdd efectiv?ca am descarcat un joc (euro 2012) a aratat ca la luat ,ca la instalt ,si acum nu il gasesc in jocuri ,dar imi zice ca la descarcat
Euro 2012 este doar DLC dupa cate stiu eu. Trebuie sa ai FIFA12 ca sa-l poti juca. In principiu DLC-ul il gasesti in GAME DATA UTILITY(cred)
In tabul GAME vezi chestiile referitoare la jocuri: jocurile le vezi automat, DLC-urile si updateuurile in GAME DATA UTILITY, Salvarile in SAVE DATA UTILITY
In tabul VIDEO vezi filmele/videoclipurile salvate.
In tabul MUSIC vezi mp3-urile salvate.
In tabul PHOTO vezi imaginile salvate.
Ce face redeem codul la gta 5?Ma gandesc sa il cumpar SH si automat codul este folosit.
Codul de la GTA 5 iti da acces la Atomic Blimp, un zeppelin care zboara deasupra Los Santos-ului. Este alegerea ta daca vrei sa stai sa zbori cu o chestie plictisitoare sau nu.
Am un televior vechi din 2009 cu tub care are rezolutia mica. Se poate intampla ceva daca conectez ps3 la el si joc skyrim ?
Consola mea nu mai merge pe hdmi dar merge pe avi multi out,problema aici e ca se vad niste dungi pe ecran de sus pana jos daca te uiti atent.
Intrebarea ar fi daca se poate repara usor si unde gasesc un mester priceput,eu sunt din severin si nu stiu nici un mester ps3,sa ma duc la un centru de reparatii elctronice din oras se pricep cei de acolo?
Consola mea nu mai merge pe hdmi dar merge pe avi multi out,problema aici e ca se vad niste dungi pe ecran de sus pana jos daca te uiti atent.
Intrebarea ar fi daca se poate repara usor si unde gasesc un mester priceput,eu sunt din severin si nu stiu nici un mester ps3,sa ma duc la un centru de reparatii elctronice din oras se pricep cei de acolo?
Bookmarks